reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

na-tuska no to super że się uporałaś, u mnie tez pranie od rana wisi, obiad jest od wczoraj żurek a dzieciaki na dworze latają :tak: zakatarzeni, ale świeże powietrze dobrze im zrobi, a popołudniu Damianek jedzie z M na pobranie krwi na testy

reklama
Dziewczyny chyba faktycznie gonią zajączka bo cisza....
Zofik śpi. Zasnęła podczas obiadu w foteliku ;) a miałyśmy iść na spacerek drugi raz. Widać nabiera sił do buszowania po placu zabaw. Trudno pójdziemy później. Szkoda, że Marysia marudzi.

Hello:p
Ja mam wreszcie chwilę by usiąść...święta drogi:p Ciągle gdzieś jeździliśmy i w sumie jestem zmęczona nie powiem. Basia zadowolona z zajączka:) Wczoraj Zet miał wolny, wybraliśmy się na termy, powiem tak "d... nie urywa:p" nie jest źle, ale za cenę normalną w życiu, na szczęście teraz jakies happy hour są, więc dlatego się wybraliśmy. Zet się poślizgnął na statku z Basią, masakra jak tam ślisko! Dobrze, że jest coś takiego, ale chyba o kilka lat za późno:p
Ja od rana ogarnęłam dom, teraz pranie, obiadu dziś nie robię, trzeba pozjadać resztki, zaraz idę z Basią do piaskownicy żeby się trochę pobawiła a ja może książeczkę jakąś poczytam:)
Krkisz, Ania
co do bucików to my zaczęłyśmy od Befado 18 (latem też na dworze), a potem miała Korneckiego też 18, całe ze skórki, super polskie butki, o 1/3 tansze niż w Bartki!
Krkisz my mamy materac z BRW z kokosem (ale nie wiem czy nadal robią taki model) no mój uwilbia twarde i jest super, dla nas każdy materac z IKEI był za mięki, kanap też nie mają za twardych;/
Jarzębinka fajnie, że wyjazd Wam się udał i super, że na majówkę też jedziecie:)
Jagmar numer z tortem niezły, ale dobrze że udało ci się naprawić! A dla Zosieńki dużo dużo buziaków od cioci, a wyściskam ja osobiście:)
Marcia uu szkoda, że nie udało ći sie zamówić tortów, ale przynajmniej spacerek zaliczony:)
An82 ja osobiście za Sową nie przepadam;/

Ostatnia edycja:
hej, hej, ja jakoś bezczasowa się zrobiłam :D
wczoraj byliśmy na wycieczce w Mrągowie, dzisiaj od rana denstysta (ja mam super zęby, kolejne lata bez robienia (już chyba 7 lat jak się obchodzę bez dłbaniny :D), ale Sebie jednak musimy się zając tym osadem :/), poszukiwania samochodu, zaraz lecimy do babci na obiad i do znajomych wieczorem..
Ania my też Bartki, chociaż pierwsze butki miał jakieś tańsze z ccc, bo mało co chodził na dworze i chodziło bardziej o to by miał ciepło w stópki, ale odkąd rozchodził się na całego to tylko Bartki, bardzo je sobie chwalę (nasz pediatra i ortopeda tez), latem w ich sandałkach nic się nie działo, żadnego odparzenia, spocenia, nic :) w domu lata boso. my często polujemy na rabaty albo akcję 2za1 :)
Lilou wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, miłości wiele!!
Jagmar wszystiego dobrego dla Zosi z okazji urodzinek, spełnienia marzeń :))oj dziewczyny tak szybko siusiaka się nie uszkodzi :D niektóre widzialy co Seba potrafi :p a serio to nie zabraniaj An bo wtedy tym bardziej bedzie ciagnal, a jeszcze nie zrozumie o co z tym chodzi, jak raz za mocno pociągnie to będzie wiedzial ze nie moze tak robic, spokojnie :)
Seba włoski miał obcinane przez znajomą fryzjerkę w okolicach roczku właśnie :) od tamtej pory ma gęstsze, ścinamy co jakis czas maszynka, bo on tak lata ze co i rusz glowka spocona, musi miec meska fryzurke :D
dobra to ile tych majonezow? i jak duze? 200 czy 400g? juz wiem ze Ajentka, Lilou i Ishi tak?

Lilou... wszystkiego najlepszego...... :tak::-D:tak: wielu, wielu kolejnych wspaniałych chwil..... :tak::-D:tak:

ja głowy moich chłopaków tez traktuje maszynką, Kamila obcinałam pierwszy raz dopiero jak miał niecałe 2 lata, ale wczesniej nie było potrzeby i nie wiedziałam jak mam się do tego zabrać, potem na 3 razy ale sie udało, teraz staram się systematycznie co 2-3 miesiące....:tak:

Witam poświątecznie !

U nas wszystko się udało.Jedzonko smakowało.Wszyscy zadowoleni.
Tylko dzieci mi się pokatarzyły, ale nie jest źle.

Wczoraj basen z J., dziś spacer do sklepu po czapkę, bo synek w święta zgubił :sorry:

Skrzat jak długo byliście na termach ?
Podobało się Basi ?

Tygrynka ja poproszę 200 g :-)
Kiedy wracacie ?

reklama
Do góry