reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witajcie!

W końcu widać i czuć wiosnę. Zaliczyliśmy dziś 2h na dworze przed pracą i naprawdę przyjemnie było. Byle tak dalej.
Tygrynka 400g :tak:
Skrzat Jak pracowałam kiedyś w innym gabinecie to tam klientkami były panie Korneckie właśnie , siostry. Koleżanka miała córeczkę i jak tylko przyjeżdżały to przywoziły buciki ze sporymi rabatami. Pamiętam że śliczne były i koleżanka bardzo zadowolona była. hmmm może trzeba byłoby spróbować poszukać kontaktu:-p
Sempe Głupi wiek, w końcu pójdzie po rozum do głowy.
An Wiem o czym mówisz, życzę odpoczynku w końcu.

Co do term, mi się podobało ale rzeczywiście bez szału. Ja chętnie przejechałabym się do Tropical Island:tak:

Spokojnej nocki.;-)

reklama
witam o poranku.....:tak: pogoda faktycznie spacerowo, i ja wczoraj zaliczyłam spacerek z chłopakami - jeden rolki, drugi biegówka i na zakończenie plac zabaw.... nawet spotkałam Jagmar, jak wracała z dziewczynkami juz do domku.... :tak::-D:tak:

któraś pytała o sobotę w BRW, toja raczej odpadam, bo teraz są warsztaty, ale 21 raczej będę

14 kwietnia g 15:00

Bal na ukwieconej łące- pszczółki, biedronki, motylki tańczą walczyka
- warsztaty plastyczno-muzyczne
21 kwietnia g 15:00
Happy Farm -przedstawienie teatralne w j. angielskim i j.polskim
28 kwietnia g 15:00
Mały Książe - przedstawienie teatralne
miłego .....:cool2:

Ostatnia edycja:
an82 Tak ;) owocnych przygotowan i udanej imprezy ;).
Oj faktycznie ambitny grafik masz, trzymaj sie dzielnie.

na-tuska w tym chyba jak dla mnie to juz ciezko bo dzis chyba za pozno a jutro mam lekarza, ale
w przyszlym tygodniu bardzo chetnie.
To ci sie udalo, najlepsze jest ze zwykle wpadasz na kogos kogo nie koniecznie chcialabys widziec.

skrzat Jak mierzysz w Bartku to Befado sa ok przeciez to sa rozni producenci?

jagmar No z ta pogoda to nigdy nic nie wiadomo, ale mozmy sie umowic najwyzej mykniemy do jakiegos centrum.
Malta bylaby ok tylko to troche wycieczka jets napisz zreszta jak uwazasz napewno sie dogadamy.

ajentka Faktycznie to moglaby byc wartosciowa znajomosc ;).

Dobrze trzeba sie powoli ruszyc z lozka, wczoraj za szybko wstalam zaczelam przewijac przebierac i zle sie to zakonczylo ;(.

Hello:)
Ja zaraz idę pranie powiesić bo się w nocy wyprało i ruszam z odkurzaczem, bo normalnie oszaleje, nie wiem skąd tyle okruchów:p Ale jak skończę to kawka obowiązkowa:)
Ajentka panie Korneckie mhmh:) A tak serio ja lubię ich buciki, mają całe ze skórki, ale nie wiem czy gdzieś poza tym sklepem w Panoramie są dostępne?
Krkisz chodziło mi o to ze Befado mają np. w Bartku i Maraga Kids, więc można tam zmierzyć, a nie że mierzę buciki Bartka a kupuję Befado, może złej składni urzyłam:)
Jarzębinka ja nie wiem jak z teatrzykiem za tydzień...zobaczymy jaka pogoda, może uda się na działkę! Fajnie, że wczoraj taki spacer sportowy zaliczony!
An82 Ty to masz power. Ja cie podziwiam kobieto! Dużo mocy Ci wysyłam:)

Oki uciekam się ogarnąć zajrzę z kawką!

Hej
Skrzat poczekaj z tą kawą na mnie ;p
Krklisz dla mnie malt akurat jest średnim miejscem wypadowym bo to dla mnie daaaleko i wysokopodłogoew tramwaje tam jeżdżą. gdyby jednak było więcej chętnych na maltę to trudno moja strata dotrę i tam. Tak na co dzień to zdecydowanie wolę Grunwald. Tobie to chyba nawet po drodze o ile dobrze pamiętam?
Moze któras ma ochotę na spacer do lasku marcelińskiego na plac zabaw.

Jarzębinka Twojego smsa o wyjściu na plac zabaw odczytałam dopiero ok 20 jak w lidlu zakupy robiłam. Muszę sobie dżwięk smsa zmienić ;p.

Zosia zasnęła po 21 a obudziła się o 5:30 jupi. Jestem wyspana. Do tego nie mamy ciepłaej wody a chciałam głowę umyć bo mam koczkodana na głowie. Będę miała przysłowiowy zimny prysznic od rana.

Bartuś dzisiaj idzie do kuzyna i do jego niani na troszke bo mama musi na pogrzeb isc a ja co do roboty jestem ciekawa kiedy padne na twarz jak macie jakis plan na nd i jak bedzie ladnie to ja jestem za nawet na cytadele nawet mozemy gdzies dojechac

Witam :)

mi obojetnie gdzie bedzie spotkanie :) proponowałam malte bo wczesniej padła taka propozycja :p

An ale pracus jestes :) duzo sił :)

jagmat łącze sie w bolu "wyspania" :sorry:

Skrzat a Ty znowu sprzatasz?

jarzebinka fajny taki spacerek :)

u nas dzisiaj MEEGGGAAAa marud :eek: niech słonce wyjdzie :tak: w sobote na dziełkę jedziemy, wodę podlączą wiec trzeba bedzie troche ogarnąc po zimie :tak: mam nadzieje ze pogoda dopsze, to nie bede musiala tony ciuchów dla dzieciaków zabierac :p

miłego dnia i słonkaaaa :tak:

natuska u nas tez marud masakara teraz spi a ja zbieram sie do roboty

hehehe to moze do starego zoo w nd jak wam by się udało może uda się zrobić ekstra spotkanko z mega dużo mami

Jagmar Ty kawy nie pijesz:p Z Tobą herbatkę :)
Na-tuska tylko odkurzam, bo normalnie syf na podłodze na maksa;/ Moich wielkich porządków przedświątecznych nawet nie widać, będę musiała przed wtorkiem na nowo, paluchy na oknach i szybach w regałach, :-Dja bym musiała 24h na dobę ze szmatą chodzić;/
An ja nie wiem jak niedziela, osobiście też wolałabym zoo bo mi bliżej niż nad Maltę, ale niedziela to dzień wolny dla Zet, więc zobaczymy...

reklama
Do góry