reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

sempe Szkoda ze nie przyszedl ale zmadrzeje z czasem.
Dobrze ze sie relaksujesz zazdroszcze full sevice ;)
Biedna maluda ale nic nie poradzisz trzeba to przezyc.

Skrzat A te butki to w Panoramie kupujesz?
Dzieki za rade musze przemyslec sprawe, a jest tak jak mowisz w Ikei to nie mam co szukac materca bo sa starasznie
miekkie wiec temu boje sie jak tapczany, a zwrocilam uwage na nich bo maja tapczan 140cm wiec nie taki maly.

Tygrynka Zazdroszcze ci ja po ciazy mialam spustoszenie w zebach, obawiam sie czy nie bedzie powtorki z rozrywki.

lilou Wszystkiego naj......

Kurcze ale wy zoragnizowene obiady pogotowane a ja mam problem wymyslic menue.
Termy tez musze w koncu sie wybrac ;).
Zgadzam sie pogoda piekna i milo sie chodzilo ;).
Mi na szczescie ranne zle samopoczucie troche minelo wiec sie ciesze.
A dziewczyny moze macie ochote na jakies spotkanko w przyszlym tygodniu ?
A na teatrzyk ktos sie wybiera w weekend?

reklama
my po m1, buciki kupione, B jakies haczyki do wędek kupił :p ja kwiatki, takze kazdy cos dostał :p
jak juz wychodzilismy to na tesciów wpadłam :eek: B szedł po drugiej stronie tych sklpepików a ja wyparowałam prosto w nich :sorry: oczywiscie cisnienie mi podniesli :wściekła/y:

Krklisz ja proponuje malte :p moze byc nawet w tym tygodniu :p

ja dzieciaki sama obcinam :p b tez :p uwleibiam to robic,choc Filip osotanio opory stawia i musze go cichac jak spi :-p
co do siusiaka to ja tez nie reagowałam :p teraz jak sie łapie to pytam czy siusi chce i puszcza :)

uciekam na serial :)

miłego wieczorku :)

Ania23, Krkisz Befado zamawiam na allegro, ale zawsze wczesniej mierze w bartku lub maraga kids bo basi np te niskie sa za szerokie, a kornecki jest w Panoramie vis a vis ccc sklep jax. A pierwsze basiowe kupowalam w Gnieznie u producenta w sklepie.
Ishi kupilismy bilet na 3h ale z tego dobre 45 minut to rozbieranie i ubieranie.
Natuska ale mialas spotkanie, jakie butki w koncu kupione?

kurde klawiatura mi sie przestawila tam gdyie Y mam Z i na odwrot i jeszcze kilka klawiszy, masakra sie pisze:zawstydzona/y:

Julka michaliny?

Skrzat kupilismy Emili trampki, tak mi sie spodobały ze muisłam :-D a Filip adidiaski :tak: co sie napociałam zeby Filipowi kupic to moje, zrobił mega bunt w sklepie ze on nie chce butów :sorry: a od 2 tygodni chodził i gadała ze ma popsute i trzeba kupic :tak: no ale sie udało :p

My dzisiaj miałyśmy spacerowy dzień. Przed obiadem plac zabaw, po obiedzie też. W międzyczasie Zosia ucięła sobie drzemkę i wieczorem był problem z zasypianiem. W rezultacie zasnęła na kanapie.

Też muszę Zosi kupić jakieś trampeczki do piaskownicy. Zosia miała sandałki korneckiego i były dobre, długo je nosiła. Teraz też chyba podobne kupie. Nie wiem jakie mają wzornictwo ale mam nadzieję, że mają jakieś inne niż różowe ;p.

Ja się piszę na spotkanie najchętniej na jakimś placu zabaw. Tylko ta pogoda musi się wyklarować.

reklama
Moja koleżanka szuka mieszkania (kawalerkę) do wynajęcia jakbyście coś wiedziały to prosze o info

Ja dzisiaj jestem zmeczona jak koń po westernie padam na twarz dwie roboty od 6:30 do 22 w przerwie na godzinke zabawę z BArtusiem to nie na moje zdrowie padam jutro podobny dzień umieram i może w nd odpoczne ale w nd ide z BArtusiem na długi spacerek bo biedy nie wychodzi za duzo na spacerek bo mama nie ma siły.

Ide spac bo zasypiam pozdrawiam

Do góry