reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

sempe Szkoda ze nie przyszedl ale zmadrzeje z czasem.
Dobrze ze sie relaksujesz zazdroszcze full sevice ;)
Biedna maluda ale nic nie poradzisz trzeba to przezyc.

Skrzat A te butki to w Panoramie kupujesz?
Dzieki za rade musze przemyslec sprawe, a jest tak jak mowisz w Ikei to nie mam co szukac materca bo sa starasznie
miekkie wiec temu boje sie jak tapczany, a zwrocilam uwage na nich bo maja tapczan 140cm wiec nie taki maly.

Tygrynka Zazdroszcze ci ja po ciazy mialam spustoszenie w zebach, obawiam sie czy nie bedzie powtorki z rozrywki.

lilou Wszystkiego naj......

Kurcze ale wy zoragnizowene obiady pogotowane a ja mam problem wymyslic menue.
Termy tez musze w koncu sie wybrac ;).
Zgadzam sie pogoda piekna i milo sie chodzilo ;).
Mi na szczescie ranne zle samopoczucie troche minelo wiec sie ciesze.
A dziewczyny moze macie ochote na jakies spotkanko w przyszlym tygodniu ?
A na teatrzyk ktos sie wybiera w weekend?

reklama
my po m1, buciki kupione, B jakies haczyki do wędek kupił :p ja kwiatki, takze kazdy cos dostał :p
jak juz wychodzilismy to na tesciów wpadłam :eek: B szedł po drugiej stronie tych sklpepików a ja wyparowałam prosto w nich :sorry: oczywiscie cisnienie mi podniesli :wściekła/y:

Krklisz ja proponuje malte :p moze byc nawet w tym tygodniu :p

ja dzieciaki sama obcinam :p b tez :p uwleibiam to robic,choc Filip osotanio opory stawia i musze go cichac jak spi :-p
co do siusiaka to ja tez nie reagowałam :p teraz jak sie łapie to pytam czy siusi chce i puszcza :)

uciekam na serial :)

miłego wieczorku :)

Ania23, Krkisz Befado zamawiam na allegro, ale zawsze wczesniej mierze w bartku lub maraga kids bo basi np te niskie sa za szerokie, a kornecki jest w Panoramie vis a vis ccc sklep jax. A pierwsze basiowe kupowalam w Gnieznie u producenta w sklepie.
Ishi kupilismy bilet na 3h ale z tego dobre 45 minut to rozbieranie i ubieranie.
Natuska ale mialas spotkanie, jakie butki w koncu kupione?

kurde klawiatura mi sie przestawila tam gdyie Y mam Z i na odwrot i jeszcze kilka klawiszy, masakra sie pisze:zawstydzona/y:

Julka michaliny?

Skrzat kupilismy Emili trampki, tak mi sie spodobały ze muisłam :-D a Filip adidiaski :tak: co sie napociałam zeby Filipowi kupic to moje, zrobił mega bunt w sklepie ze on nie chce butów :sorry: a od 2 tygodni chodził i gadała ze ma popsute i trzeba kupic :tak: no ale sie udało :p

My dzisiaj miałyśmy spacerowy dzień. Przed obiadem plac zabaw, po obiedzie też. W międzyczasie Zosia ucięła sobie drzemkę i wieczorem był problem z zasypianiem. W rezultacie zasnęła na kanapie.

Też muszę Zosi kupić jakieś trampeczki do piaskownicy. Zosia miała sandałki korneckiego i były dobre, długo je nosiła. Teraz też chyba podobne kupie. Nie wiem jakie mają wzornictwo ale mam nadzieję, że mają jakieś inne niż różowe ;p.

Ja się piszę na spotkanie najchętniej na jakimś placu zabaw. Tylko ta pogoda musi się wyklarować.

reklama
Moja koleżanka szuka mieszkania (kawalerkę) do wynajęcia jakbyście coś wiedziały to prosze o info

Ja dzisiaj jestem zmeczona jak koń po westernie padam na twarz dwie roboty od 6:30 do 22 w przerwie na godzinke zabawę z BArtusiem to nie na moje zdrowie padam jutro podobny dzień umieram i może w nd odpoczne ale w nd ide z BArtusiem na długi spacerek bo biedy nie wychodzi za duzo na spacerek bo mama nie ma siły.

Ide spac bo zasypiam pozdrawiam

Do góry