reklama
natuska - bo musisz nakarmic jak najwiecej dzieci o one sie bleblaja a nie jedza a tu czas bo czasie spieszyc a potem przewinaca jak po obiedzieci zasnie to dupa musisz wziasc i przxewinac i potem juz nie spi ale ekipa jest fajna (pomagaja) wiec sobie radze żłobek ty si uparlas na to przedszkole oko poszukam roboty w przedszkolu pewnie bedzie inaczej ;p
Hello,
My niedawno do domu wróciliśmy. generlanie dzień zleciał szybko! Od rana na pocztę, potem przyjechała kumpela, potem kuzynka na kawkę, a potem mama Kochana wyprasowała mi dwie pralki, a ja w tym czasie machnęłam wszystkie okna i podłogi, kurze, ale jeszcze jest co robić Kuchnia mi została na szczęscie lodówka rozmraża się sama
Dzisiaj pokłociłam sie jeszcze z jakąs kobietą z allegro na maile, mnie wkur... na maksa,
Na-tuska ściemniaczu taka policjanta w konia robić
Tygrynka a jak zapraszam na herbatkę! I wszystkie co mają ochotę też
Ja generalnie mam problem z jeżdzeniem, bo nie mam ani wózka, a jeszcze te zasrane remonty i tramwajem gdzieś jechać to jakaś katastrofa, nie mówiąc już o tym, że za chwilę odetną tramwaj bo zaczną robić dwupasmową grunwaldzkajuż w ogóle będę uziemiona!!!
My niedawno do domu wróciliśmy. generlanie dzień zleciał szybko! Od rana na pocztę, potem przyjechała kumpela, potem kuzynka na kawkę, a potem mama Kochana wyprasowała mi dwie pralki, a ja w tym czasie machnęłam wszystkie okna i podłogi, kurze, ale jeszcze jest co robić Kuchnia mi została na szczęscie lodówka rozmraża się sama
Dzisiaj pokłociłam sie jeszcze z jakąs kobietą z allegro na maile, mnie wkur... na maksa,
Na-tuska ściemniaczu taka policjanta w konia robić
Ja generalnie mam problem z jeżdzeniem, bo nie mam ani wózka, a jeszcze te zasrane remonty i tramwajem gdzieś jechać to jakaś katastrofa, nie mówiąc już o tym, że za chwilę odetną tramwaj bo zaczną robić dwupasmową grunwaldzkajuż w ogóle będę uziemiona!!!
tygrynka jak moj S bedzie to moze zajmie sie bartkiem i sie wybiore do gauganku ijak pojedzie cos robic do rpzezmierowa to wezme bartusia i tez przyleze ja tez cos bym kupilam dla malego bo sprzedawac nie bo zostawiam ciuchy moze kiedys na drugie dziecko :-) A Sebusia byś wzięła?
muszę go wziąć bo mąż na studiach... ale jak będzie miał taki katar jak teraz, to tylko wpadnę i zmyknę ja mam kombinezonik dwuczęściowy w super stanie rozm. 80 jakbyś chciała Ty to sie masz z tą pracą...
nie mówiąc już o tym, że za chwilę odetną tramwaj bo zaczną robić dwupasmową grunwaldzkajuż w ogóle będę uziemiona!!!
ja następną lodówkę też kupuję z samodzielnym rozmrażaniem, nie mam zamiaru się tak więcej męczyć jak wczoraj a marzy mi się taka w stylu retro..
a o co się pokłóciłaś na allegro? ja też tak kiedyś miałam, bo pomyliłam i wysłałam zwykłym listem kombinezonik który zaginął, a kobieta posądziła mnie że specjalnie, że chciałam zarobić dodatkowe 5zł na niej :/ no jasne :/ jej wina, że nie zaznaczyła jaka wysyłka a nie że ja nie umiem odejmować
a z tym tramwajem to nieźle, nie wyobrażam sobie 1 listopada tam...
mnie coś rozkłada, chyba się od męża zaraziłam.. boli mnie gardło i jakaś połamana siedzę.. co nie przeszkodziło nam polecieć i 30min przed zamknięciem Ikei kupić regałów meble już poprzestawiane, teraz trzeba poskręcać, dobrze, że jutro mąz ma wolne, to się tym spokojnie zajmiemy ale się cieszę, że poukładam sobie wreszcie książki w salonie ))
Witam!
Ja dziś ostatni raz przed weekendem wpadam bo jednak jutro do pracy już nie jadę i w południe wyruszamy na wieśMamy z mężusiem romantyczne plany na wieczorki jak już nasza pociecha się wyhasa i pójdzie nynyW ogóle mam mały zonk bo dziś zdałam sobie sprawę że okres mi się spóźnia całe dwa dni a ja mam jak w zegarku co 28.No nic może coś mi się przestawiło.Biorąc pod uwagę wieczorkowe plany nie pogniewam się jak czas wyczekiwania troszkę się jeszcze wydłuży.
Marciaa Ja chętna na kulki jestem, poniedziałek lub środa.
Tygrynka Jak dla mnie kręgle super sprawa,może z małżowinami się kiedyś zgadamy a dzieci dziadkom podrzucimy:-)Kto jeszcze chętny niech pisze.Natuska Pięknie i pożytecznie wykorzystałaś urok kobiecy:-) An Bardzo Cię przepraszam,zaraz robię Ci przelew (dopierooooo).Przez te zawirowania w pracy zupełnie stracilam rachube.A jeszcze wtedy mialysmy sie zobaczyc i nastawilam sie że wtedy Ci podam.W ogole dziekuje Ci bardzo za dobre chęci ale w weekend już przywiozę nosidełko a koleżanka już urodziła syncia ale jeszcze są w szpitalu bo ma żółtaczkę i wyjdą chyba dopiero w poniedziałek więc zdążę dowieźć ale dziękuję No to na tyle, odezwę się w niedzielę.Niby fajne te nowe okno BB ale coś mi tu szwankuje.Miłego weekendu dziewuszki;-).
Ja dziś ostatni raz przed weekendem wpadam bo jednak jutro do pracy już nie jadę i w południe wyruszamy na wieśMamy z mężusiem romantyczne plany na wieczorki jak już nasza pociecha się wyhasa i pójdzie nynyW ogóle mam mały zonk bo dziś zdałam sobie sprawę że okres mi się spóźnia całe dwa dni a ja mam jak w zegarku co 28.No nic może coś mi się przestawiło.Biorąc pod uwagę wieczorkowe plany nie pogniewam się jak czas wyczekiwania troszkę się jeszcze wydłuży.
Marciaa Ja chętna na kulki jestem, poniedziałek lub środa.
Tygrynka Jak dla mnie kręgle super sprawa,może z małżowinami się kiedyś zgadamy a dzieci dziadkom podrzucimy:-)Kto jeszcze chętny niech pisze.Natuska Pięknie i pożytecznie wykorzystałaś urok kobiecy:-) An Bardzo Cię przepraszam,zaraz robię Ci przelew (dopierooooo).Przez te zawirowania w pracy zupełnie stracilam rachube.A jeszcze wtedy mialysmy sie zobaczyc i nastawilam sie że wtedy Ci podam.W ogole dziekuje Ci bardzo za dobre chęci ale w weekend już przywiozę nosidełko a koleżanka już urodziła syncia ale jeszcze są w szpitalu bo ma żółtaczkę i wyjdą chyba dopiero w poniedziałek więc zdążę dowieźć ale dziękuję No to na tyle, odezwę się w niedzielę.Niby fajne te nowe okno BB ale coś mi tu szwankuje.Miłego weekendu dziewuszki;-).
Ostatnia edycja:
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Hejo jestem mega pozytywnie nakrecona wlasnie wrocilam z silowni. 2 godz cwiczen pierwszy raz od hu hu hu i czuje sie zmeczona ale bardzio pozytywnie.
chodz niewiem jakie jutro bede miala zakwasy ;p
a jutro ZUMBA. juz sie doczekac nie moge.
wogole glodna jestem po tych cwiczeniach ale musze wytrwac w moich postanowieniach zywioniowych co by schudnac...
buziaczki
chodz niewiem jakie jutro bede miala zakwasy ;p
a jutro ZUMBA. juz sie doczekac nie moge.
wogole glodna jestem po tych cwiczeniach ale musze wytrwac w moich postanowieniach zywioniowych co by schudnac...
buziaczki
Karola idziesz jutro na zumbę?? tę moją??? i nic nie dałaś znać???
Aga miłego weekendu, zwłaszcza wieczorów a na kręglach nigdy nie byłam, więc zabawę będziecie mieli Wy - ze mnie to co, kulki w środę??
edit: Natuśka teraz mam pełno super, ale to z biblioteki :/ ale jak będę ustawiać książki to będę patrzeć i odkładać. wiem że teraz na wierzchu leży Komórka Stephena Kinga, chcesz? chociaż to na pograniczu horroru i thrillera
Aga miłego weekendu, zwłaszcza wieczorów a na kręglach nigdy nie byłam, więc zabawę będziecie mieli Wy - ze mnie to co, kulki w środę??
edit: Natuśka teraz mam pełno super, ale to z biblioteki :/ ale jak będę ustawiać książki to będę patrzeć i odkładać. wiem że teraz na wierzchu leży Komórka Stephena Kinga, chcesz? chociaż to na pograniczu horroru i thrillera
reklama
heheh to jeszcze ja, natuska to póki co to nie życz ale jak Ci już powiem to zycz ok? tygrynka kregle super sprawa,dasz radę. A co do środy jestem bardzo za, Marciaa to jak też idziesz? Ktos jeszcze?
Ppapapapa ide!!!!
Ppapapapa ide!!!!