reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marcia poprawy humorku...... :-) ja akurat wolę Sobieskiego, bo tam siedząc widzi się dzieciaki i są pod kontrolą, w aktivie na Obornickiej już trudniej o kontrole, a ten przy Głogowskiej ( chyba na Gąsiorowskich) to już wogóle jest kosmos........a Tobie który plac by odpowiadał....
Natuśka, zabawa w sam raz dla dzieciaków i to o poranku.... :-D

reklama
Lilou zumba to 45 minut trzęsienia tyłkiem, latania, skakania, machania biustem i łapkami :D (nawet dokładnie do tej muzyki tak samo ćwiczyliśmy przez chwilę ostatnio!) ZUMBA® Fitness!!! - YouTube sto latek dla męża!! no i kiedy kawka?? :D
Natuśka niezłe są Twoje maluchy :D
Skrzat powodzenia z a6w, jest naprawdę ciężka, ja zaczynałam parę razy i nigdy dalej nie zaszłam niż do połowy! daj znać jak Ci idzie! my po raz pierwszy byliśmy w activie (na Warszawskiej) jak młody miał 11miesięcy (tylko że on już wtedy normalnie chodził) i strasznie mu się podobało, kulek się trochę bał, ale po dmuchanych zabawkach latał na całego :D

kurczę to ja niestety odpadam z greckiej bo mąż pon-śr pracuje do 23 :/ chyba że się spotykamy o 23 :D albo np 17/18 to wtedy mogę zostawić młodego teściom..

od rana (czyli 12 bo wcześniej się kokosiliśmy w łóżku :D) składanie reagłów, Seba dzielnie pomaga :D uwielbiam ściany i podłogi w blokach - jeden regał stoi i na dole odstaje 2cm od ściany a na górze 7cm :D a ja się coś dalej średnio czuję, nie wiem czy iść dzisiaj na zumbę, bo ostatnio wracałam mokra i się boję, żeby się nie doprawić...

od rana (czyli 12 bo wcześniej się kokosiliśmy w łóżku :D) ....

buhahaha przeczytałam "kochaliśmy" :-D:-D:-D:-D głodnemu chleb na myśli...posikałam się tu ze śmiechu sama z siebie:p

a tak to młoda spi ja dziś wymsylilam obiad przedszkolny czyli makaron z bilaym serem:p może pojedziemy do IKEI....a Tygrynka jakie kupiliscie regały?

hej dziewczyny :-)
czas mi tak leci że nie wiem kiedy ostatnio pisałam :szok:
Tygryś ty takich ilości książek nie wypożyczaj bo dla mnie nic nie zostanie ;-) a co do ścian i podług w blokach to ja się nie wypowiem!!
Lilou wszystkiego naj dla P. a synek moje przyjaciółki kończy dziś roczek ;-)
kurcze nie mam czasu pisać odezwę się wieczorem lub jutro

no jest wolna chwilka :-)
Skrzat ty to dobra jesteś :-)
a ja jak zwykle nie pójdę z wami na kulki bo kiedy?? Do d..py jest pracować :-( Byłam wczoraj we Wrocławiu służbowo i cały dzień do w drodze o 20 byłam w domu akurat żeby położyć Lulę.
Dzisiaj na 19 kolejni oglądacze, w sobotę też już chciałabm sprzedać to mieszkanie.
Dobra znowu ktoś lezie :wściekła/y: uciekam

Ostatnia edycja:
buhahaha przeczytałam "kochaliśmy" :-D:-D:-D:-D głodnemu chleb na myśli...posikałam się tu ze śmiechu sama z siebie:p
może pojedziemy do IKEI....a Tygrynka jakie kupiliscie regały?

no nieźle, Ty to masz myśli :-D:-D:-D:-D
kupiliśmy trzy regały Billy - 80x202, 40x202, 80x106, czarnobrązowe, ale zmierzyliśmy ścianę i wyszło 200cm czyli tyle ile wynosi długość regałów łącznie, ale tyle matematyka a rzeczywistość swoją drogą - ostatni regał wystaje za framugę drzwi :-D:-D:-D na razie mąż poleciał do Castoramy po jakieś podstawki i będziemy kombinować, najwyżej jedną część oddamy i weźmiemy krótszą... a Wy co planujecie kupić?

czas mi tak leci że nie wiem kiedy ostatnio pisałam :szok:
Tygryś ty takich ilości książek nie wypożyczaj bo dla mnie nic nie zostanie ;-) a co do ścian i podług w blokach to ja się nie wypowiem!!

no własnie, dawno Cię tutaj nie było!! a jak będziesz w bibliotece to popatrz zawsze na stoliku z kryminałami czy nie ma Camilli Lackberg co?? bardzo ładnie bym Cię prosiła bo poluję na nią:tak: ja ostatnio wzięłam pełno fajnych, za miesiąc oddaję, więc dam znać ;-)

Witam serdecznie,
czy ktoras z Was dziewczyny moze mi polecic jakis sprawdzony klub z gimnastyka dla kobiet w ciazy, np.joga, najlepiej gdzies w okolicach Piatkowa. Szczerze mowiac szukam i szukam i nic konkretnego znalezc nie moge.
Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Witaj Edzia! na Os. Pod Lipami była fajna pani z gimnastyką dla kobiet w ciąży a potem z maluszkami, 25zł za zajęcia, ale nie wiem czy jeszcze to prowadzi, jak chcesz to któregoś dnia mogę sprawdzić w domu kultury. Chyba w Gymnasionie kiedyś też coś było..

W gimnasionie bylo, ale z braku chetnych pan zrezygnowano z tych zajec. Obdzwonilam wszystko co sie da i w sumie najciekawsze ktore znalazlam to klub maestro na dabrowskiego, nie wiem czy to nie za daleko...a poza tym w klubach osiedlowych jest wszystko tylko nie dla kobiet w ciazy.
Tygrynka jesli mozesz to dla mnie sprawdzic (tak przy okazji) - bede wdzieczna. Pozdrawiam.

Tygrynka ide na zumbe ale do Pestki do PURE FITNESS wczoraj tez tam bylam i jest spoko, i co przewaza zumba jest na 20 a juz ci pisalam ze ja moge wyjsc dopiero wieczorem jak B wroci z pracy i zostanie z Jula tzn pojdzie z nia spac ;p

zakwasow dzis nie mam! jupi
dzisiaj tez na bieznie na chwilke i potem godz zumby ciekawe czy dam rade cala godz ;p

dzisiaj bylam wpracy w trasie wiec dzien tak szybciutko zlecial.
ale bylam zszokowana jak mnie pod poznaniem grad zaatakowal ;p masakrejszyn

ale potem piekna tecza byla.
spadam teraz napisze jak wroce z zumby chyba ze padne ;p

reklama
edzia ja wiem ze jest cos takiego na rusa ale to daleko

natuska widzialama na fb dobry poker

mi tam pasuje ;) grackie koncze o 14 wiec bez roznicy

u nas dzisiaj ciezki dzien dzieci ryczaly caly dzien masakra pa

Do góry