eee ja jutro o 15 idę na tą prezentację kosmetyków, na razie na zamknięte place się nie piszę z katarem Seby ;-)
edit: Sebastian ma fazę na bajki, ale kurde to możliwe żeby zapamiętywał odcinki?? obejrzał już wszystkie Boba Budowniczego, Tomka i przyjaciół, Traktora Toma i jak się jakiś powtarza to mówi "nie, nie" i wyłącza! dlatego mamy maly problem co mu włączyć, potem wołał "ma" i nie wiedzieliśmy o co mu chodzi, przeszliśmy przez teletubisie, dobranocny ogród, Kubusia Puchatka, Smerfy, Gumisie, jakieś inne śmieszne ludziki, które nawet nie wiem jak się nazywają i wiele innych aż w końcu Seba krzyknął z radością "MA!!" - to był Klub Myszki Miki
wkurza mnie jego katar, były całe dwa dni spokoju bez (poprzedni skończył się dopiero w niedzielę! czyli trwał półtora tygodnia), a od wczoraj mamy nowy, chociaż wygląda identycznie jak ten stary :/ powoli zaczynam myśleć czy ta ostatnia dawka 6w1 jest bardzo potrzebna, bo już i tak mamy 2 miesiące opóźnienia, jak tak dalej pójdzie to będą 3 miesiące...