reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Heja, ja się szykuję pomalutku do pracy, co prawda tylko na 2h jadę no ale zawsze.Pogoda paskudna! Brrr. Co do spacerówek, ja też uważam że podwójne kółka z przodu lepsze.My mamy Cybexa i też jestem zadowolona a daszek też niezbyt zabudowany, choć na tą zimę jeszcze zwieziemy z działki x-landera bo lepszy na śniegi i bardziej zabudowany od wiatru. Co do mężów, ja akurat też uwielbiam jak mój w domu bo dużo pomaga przy małym i w domu więc mniej do roboty wtedy mam;-)Oki lecę.Papa.

reklama
Fajna inicjatywa :)
ja przez problemy z poruszaniem się po mieście zrezygnowałam z wózka i korzystam z chusty :) Wózek zostawiłam mężowi na spacery :)
Jakby o moje miasto chodziło to od razu bym kilka miejsc podała :D

ta Marciaa Gaba tez lubi prazynki i cheetosy. masz racje nie bede sie przejmowala ze niechce tego czy tamtego jesc.... dzisiaj wogole takeigo gloda miala ze przed 19 zjadla dwie parowki a teraz do spania 150 kaszki z butelki....

moj m oglada mecz a ja do was na chwilke i ide spac bo @ dostalam i kiepsko sie czuje.
dzisiaj bylismy kupic telewizor i jeszcze w weekend ogladalismy go w sklepei a dziisaaj juz nie bylo ale Pan sprzedawca byl taki mily i nam go z Warszawy ze sklepu sprowadzi bo tylko tam jako jedyny w Polsce sie chowal jeszcze...
a jutro musze jeszcze pojechac do Panoramy po odbior smartfona do testowania bo ise zakwalifikowalam:)

hej jestem padnięta po pracy, już po całym dniu siedzenia przed kompem nie mam ochoty siedzieć ale z ciekawości co u Was tu zaglądam :)
mamaGabi - :) jasne, że tak :), an, natuska, Ania 23 , dam znać kiedy :)
Filona - info na PW.
Tygrynka - super wypad pozazdrościć :)
Pozdrawiam

a na grecką to zależny kiedy, jak będzie wiadomy dzień to dam znać.

Ostatnia edycja:
Natuśka - :-D tylko dzieciakom radochy przysporzyłaś :-D
no własnie Marciaa, to na pewno Braxtona?? uważaj na siebie!

mieszkanie wypucowane, zakupy zrobione, ja padam na twarz, idę do łóżka poczytać (kryminał Chmielewskiej), dobranoc!

Natuska Ty asie:-D
skurczyki mam lekkie wieczorami ale czasami jak za mocno dam w kosc w ciagu dnia...dostalam 3x1 magnez no i w II ciazy sa bardziej odczuwalne no i teraz ten etap skurczy moze byc juz tyle.
Zrobilam tą galaretkę z owocami:tak: wciagnelam pol wielkiej puchy brzoskwini, pączka, winogrona :szok::szok:

Natuska z tym jedzeniem u mnie tez konkret niet albo gowienka tak...:angry::baffled:

ello,
Jakieś nowe okno na bb do wpisywania wiadomosci:p

u nas ok, byłam dzisu babci i wujka z rana, bo zet mnie zawiozl, a z powodubraku wozka przywiozlam swoja i basi pupcie do domu taxi:p
Marcia ale ten czas leci, niezly ty masz apetyt:)
Na-tuska dobrze ze cie dzieci same nie powalily:p
Poziomka zazdroszczę ci powrotu do pracy! I jak udaje się wszystko ogarąć?

uciekam, posprzątałam właśnie łazienkę a reszta woła...może dalej jutro:p Tygrynka a Tobie zazdroszczę porządku:-D

reklama
Do góry