reklama
ja dzisiaj tylko podczytam dzieki za info o wozkach jestem rozwalna w robocie ciężko w domu maly znowu ma rozwolnienie nie wiadomo od czego czy ja cos przynioslam czy nie wiem co nawet moja mama dzisiaj żygała i sraczke miala masakara
co raz czesciej zazdroszcze tym co siedza w domu i opiekuja sie swoimi pociechami. A tak mowilam ze ja szybko wroce do pracy fujjj gów... prawda. :-(
ide cos sobie obejrzeci i tak nocke mam przesrana a tu katar jeszcze meczy chyba mam dola a co tam jutro bedzie lepiej
co raz czesciej zazdroszcze tym co siedza w domu i opiekuja sie swoimi pociechami. A tak mowilam ze ja szybko wroce do pracy fujjj gów... prawda. :-(
ide cos sobie obejrzeci i tak nocke mam przesrana a tu katar jeszcze meczy chyba mam dola a co tam jutro bedzie lepiej
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Hej jakos weny nie mam na pisanie ostatnio ale podczytuje was.
u nas wszystko ok. mala zdrowa odpukac ja cos lapie ale lecze sie jakimis gripexami
B zapracowany choc ja tez nie nazekam ostatnio week w knajpie a w tyg dosyc zlecen transportowych.
takze to by bylo na tyle.
An ta ktora tobie sie najbadziej podoba to mi tez! alenajlepiej jest przymiezyc dziecko i zobaczyc reakcje bo mozesz kupic taki co bedzie ci sie podobal a Bartek bedzie w nim wyl! a wlozysz go do innego wozka i bedzie cisza. moja znajoma tak miala jej corka ewidentnie nie lubila jednego wozka jak ja Monika wkladala to wyla a miala druga spacerowke taka awaryjna to ta uwielbiala.
wkoncu ta pierwsza sprzedala prawie nowke bo mala wogole w niej nie jezdzila
zbierzmy sie w ktorejs chatce znowu wieksza ekipa bo juz brakuje pogaduch z wami
dzisiaj byla kumpela u mnie ale bezdzietna wiec wszystkie tematy zaliczylysmy ale zadny dzieciowy. tez sie to czasem przydaje!
jakies propozycje? ja zapraszam do mnie na scisku bedziemy siedziec ale co tam ;p kiedy komu pasuje?
u nas wszystko ok. mala zdrowa odpukac ja cos lapie ale lecze sie jakimis gripexami
B zapracowany choc ja tez nie nazekam ostatnio week w knajpie a w tyg dosyc zlecen transportowych.
takze to by bylo na tyle.
An ta ktora tobie sie najbadziej podoba to mi tez! alenajlepiej jest przymiezyc dziecko i zobaczyc reakcje bo mozesz kupic taki co bedzie ci sie podobal a Bartek bedzie w nim wyl! a wlozysz go do innego wozka i bedzie cisza. moja znajoma tak miala jej corka ewidentnie nie lubila jednego wozka jak ja Monika wkladala to wyla a miala druga spacerowke taka awaryjna to ta uwielbiala.
wkoncu ta pierwsza sprzedala prawie nowke bo mala wogole w niej nie jezdzila
zbierzmy sie w ktorejs chatce znowu wieksza ekipa bo juz brakuje pogaduch z wami
dzisiaj byla kumpela u mnie ale bezdzietna wiec wszystkie tematy zaliczylysmy ale zadny dzieciowy. tez sie to czasem przydaje!
jakies propozycje? ja zapraszam do mnie na scisku bedziemy siedziec ale co tam ;p kiedy komu pasuje?
hehhe ja tylko mówię
też bym się przeszła na jakieś spotkanie ale mam multum nauki...zupełny brak czasu.
a ja co pojechałam na pobranie krwi okazało sie ze dzis od 10h a ze bylam mega glodna odpusciłam sobie i pojade jutro bo jest od 8h.
mały w przedszkolu, dopijam kawe i biore się za naukę. do później.
aaaa a moze jakieś piwko w sobote??? na niedzelę nie mam nic "zadane" wie moze by mi się udało wyskoczyć.
też bym się przeszła na jakieś spotkanie ale mam multum nauki...zupełny brak czasu.
a ja co pojechałam na pobranie krwi okazało sie ze dzis od 10h a ze bylam mega glodna odpusciłam sobie i pojade jutro bo jest od 8h.
mały w przedszkolu, dopijam kawe i biore się za naukę. do później.
aaaa a moze jakieś piwko w sobote??? na niedzelę nie mam nic "zadane" wie moze by mi się udało wyskoczyć.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witam
Natuska odchowasz dwójkę zrobicie 3 ja lubię ciąza ale teraz mi się juz ciezko oddycha ale nie jestem typem co marudzi. Poprostu brzuch mam o wiele wiekszy na tym etapie
Skrzat no czasem mam napady głodu ale na razie dalej +7na plusie wiec tragedi nie ma
Dalej zapraszam do mnie nie badzcie lenie co z tym terminem greckiej ? lilo szefowo
a moze jakies spotkanie w kulkach ale tak po 16 w tyg?:-)
Natuska odchowasz dwójkę zrobicie 3 ja lubię ciąza ale teraz mi się juz ciezko oddycha ale nie jestem typem co marudzi. Poprostu brzuch mam o wiele wiekszy na tym etapie
Skrzat no czasem mam napady głodu ale na razie dalej +7na plusie wiec tragedi nie ma
Dalej zapraszam do mnie nie badzcie lenie co z tym terminem greckiej ? lilo szefowo
a moze jakies spotkanie w kulkach ale tak po 16 w tyg?:-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ja za to odmrażam lodówkę (i naprawdę już wiem dlaczego tego nie lubię ), pucuję kuchnię i łazienkę, ale zaczął mnie kręgosłup boleć więc przywlekłam sie do Was
ja te czynności wykonałam w sobotę i też wieczorem miałam serdecznie dosyć, ale teraz jak przyjemnie zagląda się do lodówki bo i czyściutka i zakupy zrobione, bo już prawie tylko światło w niej miałam,bo starałam sie mieć jak najmniej przed myciem.... a co konkretnie czytasz Chmielewskiej.... ja mam kilka z tej serii kryminałów, co były do kupienia w kiosku ruchu....
napewno dzisiaj będzie lepiej.... fakt, ze troszke wieje ale jakiś ten dzionek jasniejszy, jakby słoneczko chciało wyjść, więc głowado gory z każdym kolejnym dniem bedie łatwiej....
jeżeli masz na mysli tylko babskie pogaduchy wieczorkiem to po 20.00 i u mnie można..... a z dzieciaczkami to po 16.00 po pracy ZAPRASZAM...... ( każdy dzien oprócz środy, bo wtedy na 18.30 prowadzam starszaka na zuchy, a jest odbierany dopiero ok. 19.30 więc wieczór zaczyna się później)
a ja zapraszam poniedziałek-środa po 13 tak samo w tych godzinach bez problemu mogę gdzieś sobie jechac bo auto będę miała (Marcia, MamaGabi, Skrzat?? ), a tym tygodniu to tylko na babskie pogaduchy bo Seba znowu ma katar :/ chyba że Wam nie przeszkadza a jutro idę na 15 na Kochanowskiego na prezentację kosmetyków Mary Kay połączoną z zabiegiem piękne dłonie czy jakoś tak, może któraś ma ochotę wybrać się ze mną? a potem gdzieś tam na kawkę?
Jarzębinka czytam "koty w worku" a potem mam "byczki w pomidorach"
aa i któraś idzie ze mną na ciuchowisko w gauganku w sobotę? chyba jakoś ok 13? nie będę sprzedawać, ale może coś kupię
aa i któraś idzie ze mną na ciuchowisko w gauganku w sobotę? chyba jakoś ok 13? nie będę sprzedawać, ale może coś kupię
Ostatnia edycja:
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej kobitki
Tygrynka ja w poniedzialek wolna jestem wiec zapraszam:-)
my bylysmy z Guzikeim na spacerze ale wieje okrutnie i to takim zimny wiatr.... wiec tylko godz i ot nie cala i do domku,mloda mi jzu spi a co do tej przespanej nocy to mowilam ze to tylko jednorazowa sprawa.... no i dizisaj juz nie bylo tak pieknie....
Filonka maly glodzie ty
Marcia kulki to activ dla dzieci tak? dobrze rozumiem to ja bym chetna byla, bo bardzo mnei ciekawi jakby Gaba sie tam bawila.
Tygrynka ja w poniedzialek wolna jestem wiec zapraszam:-)
my bylysmy z Guzikeim na spacerze ale wieje okrutnie i to takim zimny wiatr.... wiec tylko godz i ot nie cala i do domku,mloda mi jzu spi a co do tej przespanej nocy to mowilam ze to tylko jednorazowa sprawa.... no i dizisaj juz nie bylo tak pieknie....
Filonka maly glodzie ty
Marcia kulki to activ dla dzieci tak? dobrze rozumiem to ja bym chetna byla, bo bardzo mnei ciekawi jakby Gaba sie tam bawila.
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
wyjście na 15.00 odpada, bo mam dzieciaki a M ma fuchy popołudniem więc .... :-(tych tytułów nie znam, i nie mam..... ale życzę przyjemnej lektury :-) a sobota też odpada, bo znowu jestem sama i młodszy wtedy drzema..... ale życzę udanych zakupów....