Heja, ja się szykuję pomalutku do pracy, co prawda tylko na 2h jadę no ale zawsze.Pogoda paskudna! Brrr. Co do spacerówek, ja też uważam że podwójne kółka z przodu lepsze.My mamy Cybexa i też jestem zadowolona a daszek też niezbyt zabudowany, choć na tą zimę jeszcze zwieziemy z działki x-landera bo lepszy na śniegi i bardziej zabudowany od wiatru. Co do mężów, ja akurat też uwielbiam jak mój w domu bo dużo pomaga przy małym i w domu więc mniej do roboty wtedy mam;-)Oki lecę.Papa.
reklama
Ja.Artemida
Początkująca w BB
Fajna inicjatywa
ja przez problemy z poruszaniem się po mieście zrezygnowałam z wózka i korzystam z chusty Wózek zostawiłam mężowi na spacery
Jakby o moje miasto chodziło to od razu bym kilka miejsc podała
ja przez problemy z poruszaniem się po mieście zrezygnowałam z wózka i korzystam z chusty Wózek zostawiłam mężowi na spacery
Jakby o moje miasto chodziło to od razu bym kilka miejsc podała
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
ta Marciaa Gaba tez lubi prazynki i cheetosy. masz racje nie bede sie przejmowala ze niechce tego czy tamtego jesc.... dzisiaj wogole takeigo gloda miala ze przed 19 zjadla dwie parowki a teraz do spania 150 kaszki z butelki....
moj m oglada mecz a ja do was na chwilke i ide spac bo @ dostalam i kiepsko sie czuje.
dzisiaj bylismy kupic telewizor i jeszcze w weekend ogladalismy go w sklepei a dziisaaj juz nie bylo ale Pan sprzedawca byl taki mily i nam go z Warszawy ze sklepu sprowadzi bo tylko tam jako jedyny w Polsce sie chowal jeszcze...
a jutro musze jeszcze pojechac do Panoramy po odbior smartfona do testowania bo ise zakwalifikowalam
moj m oglada mecz a ja do was na chwilke i ide spac bo @ dostalam i kiepsko sie czuje.
dzisiaj bylismy kupic telewizor i jeszcze w weekend ogladalismy go w sklepei a dziisaaj juz nie bylo ale Pan sprzedawca byl taki mily i nam go z Warszawy ze sklepu sprowadzi bo tylko tam jako jedyny w Polsce sie chowal jeszcze...
a jutro musze jeszcze pojechac do Panoramy po odbior smartfona do testowania bo ise zakwalifikowalam
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
hej jestem padnięta po pracy, już po całym dniu siedzenia przed kompem nie mam ochoty siedzieć ale z ciekawości co u Was tu zaglądam
mamaGabi - jasne, że tak , an, natuska, Ania 23 , dam znać kiedy
Filona - info na PW.
Tygrynka - super wypad pozazdrościć
Pozdrawiam
a na grecką to zależny kiedy, jak będzie wiadomy dzień to dam znać.
mamaGabi - jasne, że tak , an, natuska, Ania 23 , dam znać kiedy
Filona - info na PW.
Tygrynka - super wypad pozazdrościć
Pozdrawiam
a na grecką to zależny kiedy, jak będzie wiadomy dzień to dam znać.
Ostatnia edycja:
Natuśka - tylko dzieciakom radochy przysporzyłaś
no własnie Marciaa, to na pewno Braxtona?? uważaj na siebie!
mieszkanie wypucowane, zakupy zrobione, ja padam na twarz, idę do łóżka poczytać (kryminał Chmielewskiej), dobranoc!
no własnie Marciaa, to na pewno Braxtona?? uważaj na siebie!
mieszkanie wypucowane, zakupy zrobione, ja padam na twarz, idę do łóżka poczytać (kryminał Chmielewskiej), dobranoc!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Natuska Ty asie
skurczyki mam lekkie wieczorami ale czasami jak za mocno dam w kosc w ciagu dnia...dostalam 3x1 magnez no i w II ciazy sa bardziej odczuwalne no i teraz ten etap skurczy moze byc juz tyle.
Zrobilam tą galaretkę z owocami wciagnelam pol wielkiej puchy brzoskwini, pączka, winogrona
Natuska z tym jedzeniem u mnie tez konkret niet albo gowienka tak...
skurczyki mam lekkie wieczorami ale czasami jak za mocno dam w kosc w ciagu dnia...dostalam 3x1 magnez no i w II ciazy sa bardziej odczuwalne no i teraz ten etap skurczy moze byc juz tyle.
Zrobilam tą galaretkę z owocami wciagnelam pol wielkiej puchy brzoskwini, pączka, winogrona
Natuska z tym jedzeniem u mnie tez konkret niet albo gowienka tak...
ello,
Jakieś nowe okno na bb do wpisywania wiadomosci
u nas ok, byłam dzisu babci i wujka z rana, bo zet mnie zawiozl, a z powodubraku wozka przywiozlam swoja i basi pupcie do domu taxi
Marcia ale ten czas leci, niezly ty masz apetyt
Na-tuska dobrze ze cie dzieci same nie powalily
Poziomka zazdroszczę ci powrotu do pracy! I jak udaje się wszystko ogarąć?
uciekam, posprzątałam właśnie łazienkę a reszta woła...może dalej jutro Tygrynka a Tobie zazdroszczę porządku
Jakieś nowe okno na bb do wpisywania wiadomosci
u nas ok, byłam dzisu babci i wujka z rana, bo zet mnie zawiozl, a z powodubraku wozka przywiozlam swoja i basi pupcie do domu taxi
Marcia ale ten czas leci, niezly ty masz apetyt
Na-tuska dobrze ze cie dzieci same nie powalily
Poziomka zazdroszczę ci powrotu do pracy! I jak udaje się wszystko ogarąć?
uciekam, posprzątałam właśnie łazienkę a reszta woła...może dalej jutro Tygrynka a Tobie zazdroszczę porządku
reklama