reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

sztuka zdobienia, ogólnie ja mam pojęcie takie, że bierzesz pudełko/butelkę/mebel/czy co tam chcesz może wcześniej czymś smarujesz, ale na pewno później naklejasz np serwetkę z fajnym wzorem, lakierujesz i to potem zostaje jako ozdoba ;)
butelki_decoupage_zima2.jpg

Julka odzywaj się częściej!
An82 też aktywny dzień ;)
Rikapa zdrówka dla Was!

moi chłopacy (tym razem mąż i brat, a nie mąz i syn ;)) polecieli do jakiegoś pubu oglądać walkę, ciekawe kiedy wrócą.. a ja sobie siedzę pod kocykiem, bo też zaczyna mnie gardło boleć.. a jutro obiad u teściów i 2 urodzinki synka koleżanki męża :D na które idę tylko ja z Sebastianem ;)

reklama
ee to ja chyba takich rzeczy nie lubie:p Przynajmniej tych bezuzytecznych jak te butelki-tylko stoja i odkurzac trzeba:-D

Rikapa oby dzien szybko minal bez marudnych klientow! A moze klientow bedzie malo, bo to podobno ostatni taki cieply weekend to moze ludzie lepiej go wykorzystaja niz na chodzenie po sklepach;-)

ja uwielbiam pierdułki, kurzołapacze :D
Rikapa fotka pierwsza lepsza z googla :D

mój mąż z moim bratem wrócili nad ranem, wstaliśmy o 11 (Seba też!) i polecieliśmy na obiad do teściów, potem cały dzień na imprezce urodzinowej kumpla Seby, w ogrodzie, na słońcu... było super, ale mam dość :D

weekendy bo ni etrzeba tak dużo nadrabiać :-

po względem nadrabiania też sie miło zaskoczyłam, że tylko tyle od piatku napisane, przynajmniej nadrobię dziś wieczorem i będę na bieżąco... :-D

gardło mnie boli :-/, mała ma już katar i nie wiem czy w poniedziałek ją do przedszkola puszczę :-/

zdrówka..... ja tez coś ten weekend zdrowiem przypłaciłam, z chusteczką się nie rozstaje, do tego gardło, głowa..... a młodszy tez mi coś smarczy, mam tylko nadzieję, że mu się nie rozwinie bo jutro w żłobku ma szczepienie na pneumokoki.....;-)

. a ja sobie siedzę pod kocykiem, bo też zaczyna mnie gardło boleć.. a jutro obiad u teściów i 2 urodzinki synka koleżanki męża :D na które idę tylko ja z Sebastianem ;)

zdrówka..... :tak:

a my właśnie wróciliśmy z dość intensywnego weekendu, ale było super bo pogoda dopisała, w sobotę pojechaliśmy do mojej siostry 140 km, dziś rano do rodziców kolejne 25 i powrót z przerwą w Jarocinie u teściów..................:-D teraz czekam aż druga siostra zasiądzie na skypie więc nadrabiam weekendowe zaległości na BB

i życze miłego wieczorku....:-D

Witam!

Ja nawet nie wiem kiedy ten weekend minął. Wczoraj co prawda pół dnia w pracy, później popołudnie spędzone na placu z synkiem bo mąż pojechał do teściów coś tam z nowym tv ustawiać. Dziś mieliśmy fajny dzień, pojechaliśmy z moim tatą odwiedzić moją 89 letnią babcię, która mieszka prawie 70km od Poznania, po obiadku poszliśmy z M i Marcelkiem na spacer po miasteczku i zaliczyliśmy mega pyszne lody a jakie giganty, w drodze powrotnej do domu zajechaliśmy na odpust i tym sposobem Marcel jest w posiadaniu kosiarki do pchania, cały wieczór nam ujeżdżał po domu i nawet na spacer z psiakiem naszym zabrał. Potem upichciliśmy hot dogi francuskie i popijaliśmy drineczki. Bardzo fajna niedziela:tak:.

Co do decupage , moja klientka robi takie cudeńka, mam od niej chusteczniki i herbaciarke. Bardzo fajnie to wygląda.

Spokojnej nocki życzę.;-)

Dobry wieczór:-)

Dlaczego te weekendy tak szybko mijają? Wczoraj byliśmy na 80 urodzinach dziadka:-)super cała rodzinka się zjechała, dawno nie widziane kuzynki i kuzyni.Wracaliśmy po 22 dopiero. Rodzinka zachwycona Stasiem (pierwszy raz go widzieli).
A dziś przyszli teściowie, wrócili z zakopca i przywieźli pyszne oscypki;-) potem cytadela (żałowaliśmy bo taki upał, mogliśmy nad jeziorko jechać). No i koniec dnia:confused2:

Tydzień się intensywny zapowiada:-)no ale fajnie bo lubię takie:tak:

ajentka zdradź jakie to hod dogi francuskie??

jarzębinka widzę że równie intensywny weekend jak u nas
yes2.gif

Rikapa zdrówka dla Ritki ! precz choróbska!

Marciaa bardzo ładna sukienka!

reklama
witam się od rana!
Cały weekend nie zaglądałam, ale na szczęście mało do nadrabiania:p
Basia jeszcze śpi, a mnie obudził ból głowy i mąż wstający do pracy bo dziś jechał wcześniej.I znów do 18tej sama, może ktoś chętny na kawkę?
U nas weekend szybko zleciał! W sobotę miałam zajęcia a Z pojechał z Młodą do dziadów. Wczoraj z kolei poszliśmy na Targi oglądać zwiąrzątka...krówki, świnki, konie, króliki! Kozaczino dziękujemy za doborowe towarzystwo i wspólny obiad na świeżympowietrzu:)
A popołudniu urodziny mojej chrześniaczki, na szczęscie na ogródku, więc grill, dzieciaki wyszumione, a my wybraliśmy się rowerami, bo to niedaleko nas:D Szkoda, że już koniec weekendu:(
Oki miłego dzionka życzę wszystkim!

Do góry