reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

skrzat ja tez byłam n a targach :))

Dziewczyny a ja przeziębiona jestem wczoraj było super a dziś masakra nie wiem czy czasem znów zatoki mi się nie odzywają..;/ ehhh.... dziś może do lekarza podskoczę bo kiepsko widzę leczenie na własną rękę;/

reklama
Witam i ja po wekendzie :-)
Lilou mi tez wekend to za krótko by cokolwiek odpocząć :-( Fajnie że impreza dziadka udana :-)
Skrzat my również dziękujemy za towarzystwo :-) fajnie było się spotkać :-)
My jeszcze wczoraj pojechaliśmy do teścia zostawiliśmy Lulę i poszliśmy do Areny na targi mieszkaniowe. A dzsiaj tak bardzo niechciało mi się do pracy jechać ani Luli zostawiać w żłobku :-( :-( no ale coż robić... miłego dnia dziewczyny

a ja dzisiaj mam wolne, mała w przedszkolu jednak się nie rozchorowała i jest zdrowa :-) za to ja mam katarek :-/

mam do sprzedania kulki plastikowe takie do basenu,takie jak w Activie (chciałam dodać zdjęcie ale coś mam że nie mogę ) jest ich 77 za 15 zł czy któraś jest chętna ???

A my dzisiaj do środy wlkp mieliśmy jechac obok do wiochy odwiedzic kumpele ze szpital aktora razem z nami rodziła ale mała jest chora i nie jedziemy bo nie chciałabym zarazic Bartusia. Wiec cały dzień dzisiaj w Środzie WLKP u rodzinki.

Ja też byłam na krowach i świniach ponoć krowa im uciekła :-D tak czytałam na epoznaniu

Pozdrawiam

hallo laski gdzie jesteście??

Ja jak zwykle pospałam sobie, teraz się zbieram do sprzątania:/
A cieszę się na jutro bo do fryzjera idę w końcu :-)mam już tak zniszczone i w fatalnym stanie że już im się należy :tak:

Dobra biorę się za robotę bo już 12 a u mnie sajgon :/

Dziewczyny a ja przeziębiona jestem wczoraj było super a dziś masakra nie wiem czy czasem znów zatoki mi się nie odzywają..;/ ehhh.... dziś może do lekarza podskoczę bo kiepsko widzę leczenie na własną rękę;/

zdrówka.... ja właśnie wróciłam od lekarza i zwolnienie do piątku...:tak:

wiec dziś witam się z domku....... :-)

An ja też rodziłam z kumpelą, którą przypadkiem spotkałam w izbie przjęć :-) przyjemnaości w Środzie :-)
Lilou no to przyjemności u fryzjera :-) a sprzątanie nie zając nie ucieknie ;-)
Rikapa gdybym już miała większe mieszkanko ty bym wzięła a tak to niestety nie da rady rozlokować piłeczek :-(
jeszcze 3h i jade po małą oby nie padało to sobie połazimy :-)

Guzik, Jarzębinko zdrówka wam życzę :-)

reklama
Hej
jej jakie mam ostatnio zawirowanie. piatek sobota niedziela i dzis w pracy ;/ rzygam juz!!!
lilou wstyd mi bo jade do ciebie juz tyl dni i nie moge dojechac ;/ moge sie jutro wprosic jak nie masz czasu na kawke to chociaz oddam ci to co mam oddac :)

zle sie cos czuje dzis jakies ciezkie powietrze chyba jest ;/
wezme Lulke chyba zaraz na spacer bo juz tez dom roznosi... do napisania pozniej niestety was nie nadrobie bo tyle produkujecie...
lilou kochana koniecznie napisz czy moge utro wleciec.
tygrynka a kiedy brat wyjezdza zebysmy sie mogly umowic.?

Do góry