reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam wieczorową porą

ajentka juz widze to tłumaczenie :-D

ja byłam w galerii i wkońcu upolowałam sukienkę na wesele
Happy mum - odzież ciązowa, sukienki, Bellis dress .
tylko czerwona :-)
i sweter na jesien zamiast plaszcza...taki grubiutki :) i koniec wydatkow bo koniec miesiaca bedzie rozrzutny

ide zaraz spac tyle co sie nabiegałam za mlodym dzisiaj...w ogole na kolacje juz mi kaszy nie chce:no:

reklama
Pojechaliśmy sobie z Bartusiem do kozich do kumpeli i czas zleciał i mi i Bartkowi :-D juz mu lepiej ząbki jak nic i marudny taki ale wyspał się u niej 2h wiec juz mu lepiej bylo.

Ajentka nie pisałam Ci nic że jade bo to spontan był i wiedziałam że masz kupe roboty (pisałaś o tym) no i było widać po tobie dzisiaj, że zmęczona jesteś i Marcelek na pewno tęsknił. Następny wypad do Kozich 23 września z kumpelą właśnie do tej kumpeli co ją poznałaś dzisiaj co tak dużo gada :-). Ja się do niej umywam:-D

Muszę coś wymyśleć na jutrzejszy dzień bo S będzie ciął deski więc cały dzień mu zejdzie. O może do C&A poszukam jakiegoś ciucha na ślub mamy to czas zleci jakoś.

Witam meldujemy się z Wałcza.
Po pierwsze wszystkim pociągającym i rozpalonym powrotu do normalności. I tym najmniejszym, średnim i dużym.

An w sprawie kreacji : myślałaś o Giełdzie. A Bartuś to dzielny chłopak i ząbkom da radę.

Lilou spacerówka ułatwia wiele, chociaż ma wady, trudniej podjeżdża się pod krawężniki i prowadzi jedną ręką.

Natuska moja sąsiadka ma synka na diecie b\g, więc mogłabym się jej coś podpytac, jakby co to pisz.

Tygrynka pomyślności.

Karola ja z moją siostrą ubieramy się tylko w "dobrych sklepach" ale to jest na zasadzie polowania. Moja siostra znajduje takie cacka.

Jutro właśnie pobuszujemy po sklepach, chcę iśc z Dobrą na spacer nad jezioro, pomóc szwagrowi przy ozdobieniu ramy (decuopage) do szkoły a siostrze w suchych kompozycjach, zapowiada się interesujący dzień.

Heloł

u mnie zapowiada się przeurocza sobota z ukochana teściową, zapowiedziała przedwczoraj że dzisiaj będzie, a K.do 21 w pracy, więc dopijam kawę i lecę ogarnąć. :dry:

Marcia śliczna sukienka, a czerwona będzie wogóle extra!

Mi.Pi. ja właśnie spacerówką dopiero uwielbiam podjeżdżać pod krawężniki, coneco nie mogłam ujechać, a ten ma wszystkie kola prawie takie jak tamten tylnie (no i z przodu ma też takie a nie te malutkie, co się pod krzesło obrotowe nadają).

A decoupage uwielbiam! Aleś mi przypomniała, u mamy mam wuchtę serwetek, lakierów, preparatów do spęknięć itd. Jeździłyśmy do Czacz wynorać stare meble, dodatki i przerabiałyśmy je godzinami. Wyprowadziłam się i wszystko leży.. :-( Oj muszę się tym zająć jesienią, jeśli będzie kiedy.

No nic trzeba się zabrać...nie mam nawet już herbaty, a gościa trzeba podjąć należycie..:tak:

dzięki dziewczynki raz jeszcze :*

jak tam nasze choruszki?

Marcia sukienka śliczna, będziesz super wyglądać!

kurczę, podoba mi się bardzo decoupage, ale nie potrafię (chyba, nie próbowałam) tego robić.. chyba czas zacząć.. albo wyprosić jakiś mebelek u Amandae ;)

my dzisiaj znowu aktywnie (chociaż ja się trochę boję i się zastanawiam czy nie zwolnić..), byliśmy na darmowym spotkaniu z psycholog dziecięcą (miało być 30min a siedzieliśmy sobie miło gadaliśmy ponad godzinę :)), ogólnie stwierdziła że Sebastian jest rozwinięty ponad wiek, że doskonale sobie radzi motorycznie i emocjonalnie, że z jego mową (bo oczywiście pytałam czy nie powinien więcej mówić ;)), zabawą (bo nie lubi wpychać kształtów, ale zwróciła moją uwagę że nie zabawką ale normalnymi rzeczami tak się bawi) jest wszystko jak najbardziej w porządku, a niektóre rzeczy robi zdecydowanie jak starsze dziecko - spuchłam z dumy :D dostaliśmy parę cennych rad jak sobie radzić z buntem dwulatka, jak reagować na wymuszanie, itp. naprawdę świetne spotkanie :D potem polecieliśmy na eko targ, kupiliśmy dynię, ketchup, płatki, sery, itp a to wszystkio bio :) pachnie super, ciekawe jak smakuje ;) wiem już że ser świetnie! potem zakupy w tesco, które mimo weekendu szybko poszły, obiad w piccolo i zastanawiamy się co dalej :D

witam

wpadłam tylko na moment bo bardzo mi brakuje pogaduch z Wami ale czasu zupełnie brakuje, teraz biegam pomiędzy szkołą a domem i masa pracy jeszcze przed nami.
pozdrawiam Was i chorowitką zdrówka życze

My dzisiaj w Pestce w Pepeco fajne bodziaki nawet dla dzieci 12 - 18 bo takie kupowalam bodziaki. Potem do lubonia z chrzestną Bartka potem Przeźmierowo i Dom w czasei drogi do domu Bartuś był tak padniety i marudzacy ze nie zdazyłam wyciągnąć smoczka i padł (zasnął) :-D śmiesznie to wyglądało. W domu sie przebudził do kąpieli i w łóżku jak zawsze grandził a jak tate zobaczyl po tygodniu to zwariowal z radosci i ciążko mu było zasnąć. No ale w końcu zasnął a teraz ogladam Leganą Blondynke bo co tu robic. Uwielbiam weekendy bo ni etrzeba tak dużo nadrabiać :-)

Pozdrowka

witam i ja , niestety ja jak zawsze weekend w pracy :-(

gardło mnie boli :-/, mała ma już katar i nie wiem czy w poniedziałek ją do przedszkola puszczę :-/

reklama
Do góry