reklama
R
rikapa
Gość
mam kilka aukcji na allegro może któraś się skusi ??? Informacje o Użytkowniku RiKaPa będę jeszcze aukcje wystawiać z puzzlami i układankami :-)
R
rikapa
Gość
Skrzat kiedyś się spotkamy
sueno daj mi dwa dni na zrobienie zdjęć i wtedy podam cenę :-) wszystkie układanki i puzzle są kompletne :-)
sueno daj mi dwa dni na zrobienie zdjęć i wtedy podam cenę :-) wszystkie układanki i puzzle są kompletne :-)
hej nie za dużo do nadrabiania mam hihi
z mieszkania nici :-( koleś sie rozmyślił i nie chcą sie zamienić na cóż szkoda ale widocznie tak miało być :-)
Rikapa też mam tyle rzeczy do wystawienia na allegro i tak mi się nie chce :-( no jestem leniwa do granic przyzwoitości
Karola taki spacer po południu jest super my też poszliśmy po obiadku i teraz mała już twardo śpi bo sie wybiegała trzeba kozystać póki jest jeszcze ciepło i ładnie :-)
Idę się kąpać buźka :-)
sueno ja niestety pracuję więc nie pomogę :-)
z mieszkania nici :-( koleś sie rozmyślił i nie chcą sie zamienić na cóż szkoda ale widocznie tak miało być :-)
Rikapa też mam tyle rzeczy do wystawienia na allegro i tak mi się nie chce :-( no jestem leniwa do granic przyzwoitości
Karola taki spacer po południu jest super my też poszliśmy po obiadku i teraz mała już twardo śpi bo sie wybiegała trzeba kozystać póki jest jeszcze ciepło i ładnie :-)
Idę się kąpać buźka :-)
sueno ja niestety pracuję więc nie pomogę :-)
Nawiązując do allegro. Mam duzo ksiazek kucharskim nowych, starych. Moge je powymieniac na rozne rzeczy dla synka: ukladanki, puzzle, klocki Lego Duplo, kolejke drewniana, rowerek biegowy. Jeśli ktoś chętny moge przeslac wykaz ksiazek.
Koza w koncu komus na pewno mieszkanko sprzedacie Albo sie zamienicie tak jak kiedys pisalas. Widocznie to jeszcze nie czas;-)
Zdrowka dla wszystkich chorych!
A ja sobie dzisiaj taki spacer urzadzilam ze nogi to mi w tylek wchodzą
Zdrowka dla wszystkich chorych!
A ja sobie dzisiaj taki spacer urzadzilam ze nogi to mi w tylek wchodzą
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dziękuję za życzenie zdrówka..... ledwo żyje, ale jutro sobie odbiję - dzieciaki pójdą do żłoba/ szkoły, M do pracy wiec sobie odpocznę......
więc z tego powodu odpadam ze spotkań wizyt i spacerków....:-(
więc z tego powodu odpadam ze spotkań wizyt i spacerków....:-(