reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

poziomeczka- Sczepowice sa cudo! bardzo ładnie tylko odpadają, bo właśnie tam miała teraz ślub siostra mojego...nie chcielibyśmy robić w tym samym miejscu. ale miejscówka naprawde cudo!

Tygrynka kiedy wracasz?

Natuska a ty dziłkowiczu co?? gdzie łazisz?? zakup dokonany, :) do odbioru w weekend, się zgadamy.

Skrzat nie szalej, zdazaja się trudniejsze dni przy dzieciach, moje trwaja juz pol roku hahha zartuje:) idz się zrelaksowac i odpocznij.

Skrzat9
uff dobrze ze juz macie wsio zalatwione:)

Marta kupiliscie cos ciekawego?? kolejka fajna frajda dla dzeciaków, Filek tez zachwycony.

dobra spadam na razie....

reklama
14 czerwca
jestem chora, jak wydmu****ę nos to leci mi krew, jak kaszlę to flegma :/ w dodatku mam głos jak menel spod budki z piwem :/ idę do lekarza i mam ochotę gdzieś się zaszyć...
miłęgo dnia!

hej kochane :)

Skrzat głowa do góry oby dzisiaj był lepszy dzień, a Basia miała lepszy humor :-) I kochana każdy ma prawo do gorszego dnia, więc głowa do góry bo mamą jesteś świetną!!!
Skrzat9 fajnie że macie w końcu z głowy :-)
Tygryś ale atrakcje !!! No super oby Seba się dobrze wybawił!!!
Filonka a kiedy ślub bierzecie?? Jakoś mi umknęło :-)
Ja dzisiaj wyjeżdzam na zjazd firmowy i nie będzie mnie do niedzieli :-) Buźka

hej !

My po szczepieniu na MMR, mala płakała jak jej pielęgniarka główkę mierzyła ale jak kuła już nie bo pediatra dała jej żółtego balona i nic żadnego pisku, wszystkie dzieci tak reagowały na balona :)

Upal straszny!

Tygrynka zdrówka!

Skrzat - ja też czasem tak o sobie myśle, więc to nic złego takie emocje. A dzieci często tak wymuszają, moja ostatnio ciągle piszczy i rzuca się na ziemię czasem mi głupio ale musze to przeczekać i nie reagować bo potem bedzie jeszcze gorzej a Twoja mala moze przez ten katar, moze ja coś boli? Głowa do góry.

Filona - mi też się strasznie podobały Szcepowice niestety miejscówkę odkryliśmy po tym jak wpłaciliśmy część kasy na salę, a pojechaliśmy tam bo zespół zaproponował nam, że możemy ich posłuchać w tym parku, w ogóle zespól cudo wszyscy super się bawili na weselichu, Lucky weekend - tacy starsi panowie ale dają czadu, wiem , ze jeszcze rozchwytywany byl zespół Xero :)

Filonka a kiedy ślub bierzecie?? Jakoś mi umknęło :-)
Ja dzisiaj wyjeżdzam na zjazd firmowy i nie będzie mnie do niedzieli :-) Buźka

no właśnie Ilonka, mi też to jakoś umknęło, hę???
baw się dobrze Ewuś :*

Poziomka a po co mierzyli małej główkę?

mam zapalenie gardła.. młody taplał się w miskach na balkonie, babcia poleciała po basenik a on padł :D idę paść razem z nim, buziaki!

jestem jestem, zaraz oddzwonie:)

terminu jeszcze nie mamy, bo my to najpierw szukamy wolnego miejsca. pozniej zalatwiamy kosciol itp. bo niestety w dzisiejszych czasach to najpierw szuka się wolnej sali/lokalu dopiero poznije ustala datę:) nie chciałaby się robić odwrotnie rozczarować. jak ustalimy date to bedziecie wiedziec prawie pierwsze:)

reklama
Do góry