reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

poziomeczka- Sczepowice sa cudo! bardzo ładnie tylko odpadają, bo właśnie tam miała teraz ślub siostra mojego...nie chcielibyśmy robić w tym samym miejscu. ale miejscówka naprawde cudo!

Tygrynka kiedy wracasz?

Natuska a ty dziłkowiczu co?? gdzie łazisz?? zakup dokonany, :) do odbioru w weekend, się zgadamy.

Skrzat nie szalej, zdazaja się trudniejsze dni przy dzieciach, moje trwaja juz pol roku hahha zartuje:) idz się zrelaksowac i odpocznij.

Skrzat9
uff dobrze ze juz macie wsio zalatwione:)

Marta kupiliscie cos ciekawego?? kolejka fajna frajda dla dzeciaków, Filek tez zachwycony.

dobra spadam na razie....

reklama
14 czerwca
jestem chora, jak wydmu****ę nos to leci mi krew, jak kaszlę to flegma :/ w dodatku mam głos jak menel spod budki z piwem :/ idę do lekarza i mam ochotę gdzieś się zaszyć...
miłęgo dnia!

hej kochane :)

Skrzat głowa do góry oby dzisiaj był lepszy dzień, a Basia miała lepszy humor :-) I kochana każdy ma prawo do gorszego dnia, więc głowa do góry bo mamą jesteś świetną!!!
Skrzat9 fajnie że macie w końcu z głowy :-)
Tygryś ale atrakcje !!! No super oby Seba się dobrze wybawił!!!
Filonka a kiedy ślub bierzecie?? Jakoś mi umknęło :-)
Ja dzisiaj wyjeżdzam na zjazd firmowy i nie będzie mnie do niedzieli :-) Buźka

hej !

My po szczepieniu na MMR, mala płakała jak jej pielęgniarka główkę mierzyła ale jak kuła już nie bo pediatra dała jej żółtego balona i nic żadnego pisku, wszystkie dzieci tak reagowały na balona :)

Upal straszny!

Tygrynka zdrówka!

Skrzat - ja też czasem tak o sobie myśle, więc to nic złego takie emocje. A dzieci często tak wymuszają, moja ostatnio ciągle piszczy i rzuca się na ziemię czasem mi głupio ale musze to przeczekać i nie reagować bo potem bedzie jeszcze gorzej a Twoja mala moze przez ten katar, moze ja coś boli? Głowa do góry.

Filona - mi też się strasznie podobały Szcepowice niestety miejscówkę odkryliśmy po tym jak wpłaciliśmy część kasy na salę, a pojechaliśmy tam bo zespół zaproponował nam, że możemy ich posłuchać w tym parku, w ogóle zespól cudo wszyscy super się bawili na weselichu, Lucky weekend - tacy starsi panowie ale dają czadu, wiem , ze jeszcze rozchwytywany byl zespół Xero :)

Filonka a kiedy ślub bierzecie?? Jakoś mi umknęło :-)
Ja dzisiaj wyjeżdzam na zjazd firmowy i nie będzie mnie do niedzieli :-) Buźka

no właśnie Ilonka, mi też to jakoś umknęło, hę???
baw się dobrze Ewuś :*

Poziomka a po co mierzyli małej główkę?

mam zapalenie gardła.. młody taplał się w miskach na balkonie, babcia poleciała po basenik a on padł :D idę paść razem z nim, buziaki!

jestem jestem, zaraz oddzwonie:)

terminu jeszcze nie mamy, bo my to najpierw szukamy wolnego miejsca. pozniej zalatwiamy kosciol itp. bo niestety w dzisiejszych czasach to najpierw szuka się wolnej sali/lokalu dopiero poznije ustala datę:) nie chciałaby się robić odwrotnie rozczarować. jak ustalimy date to bedziecie wiedziec prawie pierwsze:)

reklama
Do góry