reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat910 akurat dostałam od kumpla, coś dla Ciebie na poprawę humoru :p
Prałatowi Henrykowi ktoś ukradł z klatki ptaszka. Podczas niedzielnej mszy prałat pyta parafian:
- Kto ma ptaszka?
Podnosi się las męskich rąk.
- Nie o to mi chodzi - mówi prałat. - Kto widział ptaszka?
Podnosi się las kobiecych rak.
Prałat wkurzony:
- Nie o to pytam! Kto widział mojego ptaszka?
Wszyscy ministranci podnoszą ręce.

reklama
Tygryś hihi dobre!!!! a z tego co wiem to Asia wraca w sobotę najbliższą do poznania.
skrzat910 czyli są jakieś postępy:) no to fajnie:)

a my całą rodzinką w sobotę uciekamy do owego zoo chcemy tam iść na 9 tak żeby wyrobić się na drzemkę Zosi w domku bo potem nieco marudna jest. Dziś jakieś dziecko strasznie wyło i obudziło mi młodą o 6.16!!!!wrrrrr już dawno tak wcześnie nie wstawałam;/ Teraz Zosia ma czas na bajeczki więc sobie ogląda a ja mam czas dla was.
AA jeszcze mam dobrą nowinę bo czynsz mi zmniejszyli przez to że była taka duża nadpłata więc mam radochę hihi

Guziczek same dobre wieści :) poza spaniem Zosiaka ;) my za to w końcu do 9 pospaliśmy jupiii :D lecimy na spacerek, na miasto, czyli za godzine bedziemy spowrotem hehehe miłego dnia!

hello,
u nas ok, Basia dzisiaj obudziła się o 7 na mleczko i potem do 8:45:D spała a ja z nią:p teraz uwaga o dziwo ogląda bajkę w TV, już myślałam że zaśnie ale nic z tego!
ja zaraz jakąś kawkę przyjmę, słonko świeci więc pewnie na dwór też troszkę wyjdziemy za jakiś czas;)
Miłego dzionka!

Witam sie my dziś pospaliśmy do 8.30
pobylismy na dworze i młody wlasnie pada...zaraz pojde zrobic sobie koktajl z truskawek...w lodowce kusi sernik na zimno ale musze sie teraz oszczedzac :-)

ja mam od tygodnia lenia. Dzis tylko na zakupy pampersowe i kaszkowe pojedziemy i moze o sushi zahaczymy ale tylko wegetarianskie ;-)

Skrzat ta arka noego jest rewelacyjna. Nikos dostał na roczek. Jest jeszcze statek piracki czadowy!

Witam! Tutaj Renata... zagubiona mama w tych komputerowych sprawach. Która dzisiaj z trudnościami ale wkońcu się zarejestrowała. (Która kiepsko radzi sobie z całą resztą)....Bardzo chciałabym nawiązać kontakt z innymi mamami. Mieszkam na Ratajach a konkretnie na os.Bohaterów 2 Wojny Swiatowej. Mam 3,5 letniego synka...i teraz na lipca spodziewam się drugiego dzieciątka. Bardzo chciałabym zaprzyjaźnić sie z inną mamą bo bardzo brakuje nam towarzystwa, a zwłaszcza synkowi. Pozdrawiam. renw.@o2.pl

mamaGabi- tęsknimy ! A tak przy okazji w te naste urodziny dzisiejsze wszystkiego naj ... co sobie tylko wymarzysz!
skrzat910- no i super, że dogadaliście się z tym księdzem.
drakenowa
witaj :) wreszcie ktoś z Rataj Natuska sie ucieszy :)
Tygrynka - a fee :p nie posyłajcie synków na ministrantów!
Filona - mi bardzo sie podobał ten dworek : http://www.szczepowice.com.pl/home.php
ale on daleko od Poznania

Ostatnia edycja:
Hej!

Załatwione! Chrzest będzie 19 czerwca o 16. Komornicki baran niech sie buja. Luboński ksiądz jest bardzo fajny i taki do ludzi. Jeszcze tylko takie tam pozwolenia od parafii rodziców chrzestnych itp a potem 15-ego nauki i wszystko grać będzie. Jak Mąż wróci lecimy do knajpy zobaczyć ile może kosztować taki poczęstunek dla gości (ok 10osób)
Ulżyło mi.

Witam nową Mamusie!!!

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Do góry