reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Guzik jest Twój post, ale bb coś dzisiaj tyłka daje ;) a to wczoraj miało być a nie dzisiaj (admini coś zmieniają)

ja umieram nadal :/

Hejka
Dziewczyny czy ktoras ma na zbyciu sab simplex pilnie potrzebuje (odkupie) obojetnie czy to jest z niemiec czy z czech
chociaż jedna butelke (polskie nie pomagaja)
napiszcie prosze na prv

witam się i ja :-) coś ostatnio wzięło mnie na rozmyślanie o swoim życiu :-( i kiepsko je widzę :-(

mała ma basenik rozłożony przed mieszkaniem na ogródku i ma wielką radochę :-)

hej:)

a my mielismy jechac na stary rynek bo tesciowka koziolki chciala zobaczyc ale mala se drzemke o 10 uciela i spi do tej pory...

nocka kiepska bo Gaba niespokojna byla niechciala spac w lzoeczku i co pol godz sie budzila, wczoraj bala sie zasnac... chyba za dlugo bylismy u dziadkow bo i do tatulka na dworcu niechciala pojsc,wtulila sie we mnie i koniec...

milego niedzielowania sie:)

Guzik spokojnie tesciowa jedzie we wtorek juz:)

An masz wiadomosc na PW.

Mamagabi ja moge nawet dzisiaj w kazdej chwili podjechac bo lece na ostatkach a nie chce zeby maly tak strasznie plakal bo go bolalo a teraz na ostatkach ciagne i starczy mi tylko na dzisiaj

dziewczyny, nie udzielam się za bardzo, bo pracy duzo i nie ma mnei w domu. Mala siedzi z nianią.

odezwala sie do mnie bratowa, która ma do sprzedania Inglesinę max, to taki starszy model, w dobrym stanie.

Ja sobei tez kupilam taką samą spacerówkę uzywaną, bo ona zachwalala. jakby któras byla zainteresowana, to odezwijcie się na priva. nie chce za nią duzo, wiec warto!

Julka umknęło mi czy nie pisałaś jeszcze jak w tej Warszawie było? Co załatwiłaś z lekarzem? Jeśli pisałaś już to bardzo przepraszam ;-)

My po obiedzie, czekam na K. i na spacerek idziemy :-) miłego popołudnia!

reklama
Do góry