reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja dzis bez humoru. wszystkie mnie denerwuje. Mlody ma jakies marudy jesc nie chce upal jak cholera mecze sie strasznie na sloncu...wrrrr.. czuje sie slabo. Nie cierpie 1 trymestru:/

reklama
Hej dziewczynki,
U nas nocka koszmarna, Basia miała 39 st, byłam z nią dziś u lekarza coś wirusowego:( Oskrzela i gardziołko czyste, ale leci jej z noska i pokasłuje biedulka:( Jednak chumorek całkiem całkiem:)
Ja mega nie wyspana, bo czuwałam przy niej, w sumie spała z nami na mojej ręce większość nocy! Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej!
Tygrynka zdrówka kochana!
Kozaczino miłego wyjazdu:p
Filona my ślub w pół roku załatwiliśmy:D I wcale z tymi knajpami nie było aż tak źle;P
Ania witaj:)

witam nową mamusię :)
zdrówka dla Basi!
i lepszego samopoczucia Marcii!!
zmykam dalej chorować, strasznie mnie denerwuje że nie mogę mówić :///

Witam sobotnie!

Zapowiada sie baaaaaaaardzo gorący dzionek. My jedziemy na nasze zadupie i chyba rozłożymy basen:-). Póki co Mała śpi a ja dopijam kawusie, potem pozmywam naczynia i spakuje manatki.

A was gdzie poniosło że taka cisza od jakiegoś czasu na forum? Boicie się że procesory wam sie zjarają od tej gorączki na dworze?:-D

witam

Tygrynka zdrówka

skrzat zdrówka dla małej

Marciaa ja w drugiej ciąży pierwszy trymestr miałam koszmarny, ale za 8 miesięcy jaka radość jak przytulisz maleństwo:tak:

skrzat910 aż zazdroszcze basenu:tak:

Hej kobitki :)

Oj rzeczywiscie ostatnio jakos tu pusto sie zrobilo;/
My dzis standardowo bylismy na dzialeczce.Kurcze mala juz nie chce siedziec na kocyku tylk wszedzie raczkuje-przez co okrpnie brudna wrocila do domku.Dzis rozlozylismy jest basenik i sie pluskala,ale zabawe miala.
Kurcze ale zmeczona jestem.A chce poczekac za D,ale on dopiero cos kolo 23 bedzie;/ nie wiem czy nie zasne...
Jutro jedziemy rano odebrac autko od lakiernika,mam nadzieje ze dobrze wyszlo :)

hej:)

WROCILAM!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Troche poczytalam Was ale taka padnieta jestem ze juz nei pamietam co mialam napisac:(

WITAM NOWE MAMUSIE:-):-):-) napiszcie cos o sobie.

Tygrynka zdrowka i sorrki ze sie nie3 zoabczylysmy ale po pierwsze tel mi padl a po drugie bylam uziemiona bo auto sie dziadkom popsulo i nie bylam w Ol wogole. a do neta tez nie mialam dostepu tylko te dwa razy:(

oki mykam spac do mezulka bo steskniona jestem....

aaa i tesciowa jest u mnie:confused:

reklama
hej hej a mi coś się dzieje z baby boom bo coś strasznie się ładuje;/
Wow Asia to chyba nie będę ci zawracać skoro jednak teścówka się do ciebie wybrała;/
my byliśmy wczoraj w zoo bo jest akcja poznan za ół ceny więc wejście do za jest - 50% ale proponuję z samego rana bo w południe to jakaś masakra;/

Do góry