reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

to jak cieplej będzie to trzeba się wybrać :) jeszcze stare i nowe zoo czekają w kolejce :D

a ja trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę! chociaż jak teraz wracaliśmy to niezły wiatr się zerwał :/

reklama
jak byłam dzisiaj rano w auchan to tak wiało, że teraz to mnie uszy bolą :/

to na wątku spotkaniowym proponuję zrobić sondę / listę miejsc w Poznaniu, które trzeba zaliczyć :-D

Hej dziewczynki.
Marciaa dzieki za zaproszenie ale my w tym czasie w sanatorium bedziemy a szkoda bo chetnie bym sie spotkala z wami na kinderparty..a tak to lipa...

Gosia w akpolu jest bardzo duzo ubranek do chrztu.

ale kurde mam dola,musze jzu wracac do Poznania bo tu sie kurde z m ciagle kloce awszystko przez ta glupia pinde,bratowa jego... no od porozumienia nie mozemy dojsc...eh.. nie lubie tak...

zaraz kapiemy nunke a doradzcie mi dziewczyny cos na zaparcia u dizecka no gan=bi ma zapracie i nie placze ale robi dzisiaj po pare razy dziennie kupke i to tylko po malym bobku:-(

mamaGabi może herbatka z kopru włoskiego? albo jabłuszko zetrzyj małej.. a na wymuszenie kupki dobre są też czopki glicerynowe. :)
współczuję tej bratowej.. :/ ja na szczęście nie mam kontaktu takiego większego z rodziną M. więc mam spokoj... bo starsza szwagierka to mega dobijająca jest i nie raz konflikty powstawały... :/

a ja nie mam bratowej bo nie mam rodzeństwa za to szwagra i szwagierkę mam cudownych :-) zawsze stoją za mną a nie za mężem :-) bo niestety nigdy on nie ma racji :-)

dziewczyny - jutro plac zabaw na osiedlu czecha, za biedronka obok przedszkola, ok 12 zbiórka :D:D:D

to i ja bedę :) a jeśli pogoda fatalna będzie to nadal to aktualne ?

hejka
dziewczyny 22.04 robie imprezke urodzinowa dla Nikosia w domu. Jak pogoda dopisze bedzie na ogrodzie party + grill wiec chetne zapraszam bardzo fajnie jakby wiecej dzieci było:)

super to ja tez się piszę w końcu mam niedaleko :) dzięki za zaproszenie:)
hej dziewczyny,
Kupiłam jej wczoraj piramidkę z foremek IKEA za 7 zł, super zabawkę ma pochłonięta na maksa!
Jak u Was plany na dzisiaj?
Miłego dzionka wszystkim życzę!!!

mała też dostała tą zabawkę i bawi się nią bardzo długo a jeszcze jak jej układam piramidkę a ona ją burzy to jest frajda :)

mamaGabi - na zaparcia małej słoiczek ze śliwkami chyba gerbera

czapy śliczne chyba się skuszę, nie ma co pisać u mnie nudy dzisiaj , kuzynka mnie wystawiła i siedziałam w domu ... gotowanie, sprzątanie i spanie wow ...mam nadzieje, ze jutro będzie fajniej :)

Ostatnia edycja:
MamaGabi - słoiczek ze śliwkami :)

młody zasypia z tatą, wygonili mnie z pokoju, bo odstawia się od cyca, bo już nie zasypia przy cycu... z jednej strony się cieszę, z jednej mi żal...

Ja po tomografii i po sprawunkach. Na badanie była taka kolejka że :szok: jakby coś za darmo dawali. Za tydzień mam wynik do odbioru.
Młoda urzęduje na podłodze a na obiadek mi sie dziś obraziła bo nie chciała jeść pyry z królikiem. Ale sposobami jakoś wcisnełam troche bo w końcu nie samą kaszką i mlekiem bobas żyje:-).

MamaGabi u nas na bobelki pomogła herbatka z kopru i kropelki espumisan.

reklama
Natuśka ja tak myślę czy się nie wtarabanić do tramwaju jednak... bo jak przyjdę do Ciebie ze Śródki a potem jeszcze na Czecha na piechotę to mogę paść plackiem na placu :D to co, o 10 zbiórka na bb, a 12 pod Biedronką? czy jakoś inaczej??

Do góry