reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
juz wykapana..
kurcze straz miejska zostawila nam po naukach mandacik...zaparkowac na Rocha to cud i stanelismy pod domem dziecka i co...pojechalismy zobaczyc i 1000zł nam chcieli wlepic za niszczenie zieleni...a normalnie tam pracownicy parkuja ale moj madry Ł. bajkopisarz nagadał ze nie musimy placic uffff...
maluszek spi dziadkowie byli godzine na basenie z nim :) milo.

kurcze sporzalam na siebie w lustrzei masakra....schudlam i nadrobilam 1kg bo zaczelam znowu jesc wieczorem:wściekła/y:ale jestem zla na siebie:wściekła/y:za 2 mies wakacje a ja wieloryb galareta:-:)cool::crazy:

wypije herbatkę zieloną i w kimkę

dziewczyny jak pogoda jutro niepewna to smigajcie z nami na ten plac

karola befado ma fajne paputki Nikus tez ma ale z paluszkami wycietymi i paluchy swoje go interesuja ze oooo co to but wyciety)
a mi @ sie zbliza...duphaston dziala bo od wczoraj to mi tam wsio pracuje az czuje

Ostatnia edycja:
Hejka, hejka

Mądrze pisze Marciaa laski jak pogoda by nie dopisała to chodzcie z nami na plac do pasażu rondo, wesoło będzie i pod dachem. Tylko ze godzina nie ta, bo my na 15 się umawiamy.
Marciaa No właśnie potwierdzam 15, nam pasuje idealnie. Zresztą rano Ci wyślę eskę bo pewnie już śpisz;-) Co do urodzinek, musimy poważnie pomyśleć, może się uda.:-)
Karolaa i natuska Dajcie znać jak bedziecie spacerowac po Kozich, zreszta wszystkie mozemy kiedys zlot zrobic w naszych smierduskach:-D oooo mam pomysł, na basen może się kiedyś wybierzemy co?:tak:

Witam z rana.

Ja nie wiem już co z nią robić. Budzi sie w nocy z krzykiem, pociągnie troche mleka i zasypia. I tak kilka razy:baffled:. Także znowu jestem nie wyspana i dodatkowo jeszcze ręka mnie boli i zgiąć jej nie moge.A i mój Mąż oczywiście zabrał klucze akurat te z kluczem do rowerowni gdzie jest wózek:wściekła/y:. Do dupy mi sie dzień zapowiada.

to i ja się witam :-)

mała dziś do przedszkola nie idzie , zrobiłyśmy sobie wagary :-)

wczoraj jechałam po męża do pracy bo kończył o 22 i natknęłam się na męża na-tuski ale chyba mnie nie poznał poza tym siedziałam w aucie :-)

Hej dziewczyny :-)
I co ustalilyscie gdzie dzis wedrujecie? kurcze ta pogoda taka nie pewna:-(
Mala jak zwykle zrobila mi w nocy 2razy pobudke,tak sie zastanawiam kiedy ona mi zacznie przesypiac cale noce?!
No nic lece zrobic sobie herbatke z czarnej porzeczki mniam mniam:-D

reklama
Do góry