reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Na polsacie zaraz będą wiadomości będzie o morderstwie w Poznaniu.
A ja sie szykuje powoli na tomografie. Obiad robie na powrót i kurde język do dupy mi ucieka bo zjeść nic nie moge.

Marciaa plus mój Mąż :-)

Ostatnia edycja:
reklama
uwazam ze kazda czesc Poznania powinna byc zaliczona a nie tylko winogrady :p o :p wiec czeca pomysł bombastik fatnastik tylko jak zwykle godzinowo picza :p hihi

czapunie boskie!!

Hej
my bylysmy u lekarza i jest wzglednie dobrze ale do konca musi antybiotyk zjesc czyli do niedzieli
Ale lekarka powiedziala ze jest taka ladna pogoda ze mozna z nia wyjsc

wiec... jesli jutro nie bedzie padac to moze sie pojawie na Czecha, bo jade cos zalatwic do miasta wiec moze wlete z Lula oczywiscie :)
ale nie obiecuje

Zrobilam obiadek pyszny, tesciowa nawet przyszla zjesc z nami.
Chyba zaraz spakuje Lule w auto i jedziemy do Plazy albo gdzieś kupić butki :)

z ubrankami będzie ciężko, np. w pati i maksie nie ma, ponoć są w Akpolu ale nie jestem w 100% pewna :-)

Karola2901 dobrze że już lepiej z małą :-)

Dzięki
na allegro juz chyba za pozno bo chrzest w sobote za tydzien. A tak zwlekałam bo cały czas nie wiedziałam jaka pogoda bedzie. No nic, widziałam jakies w Tesco na batorego w dziecinnym.

reklama
Goncia laski mają rację zawsze możesz sobie kupić na allegro i odebrać sama ja już wiele razy tak robiłam:)

coś dziś snuję się jak smród po gaciach;/

Do góry