reklama
hejka
dziecio zasnęło :-)
Bardzo mi się podoba wasz pomysł spotkań w rożnych miejscach Poznania szkoda że pracuje i nie mogę z wami pospacerować:-(
MamaGabi na zatwardzenia są też chyba czopki glicerynowe.
Tygryś nie bądź smutna chłopka dorasta nie ma się co czarować ;-)
uciekam bo R. otworzył flaszę winka i mnie kusi winkiem oczywiście hihi
dziecio zasnęło :-)
Bardzo mi się podoba wasz pomysł spotkań w rożnych miejscach Poznania szkoda że pracuje i nie mogę z wami pospacerować:-(
MamaGabi na zatwardzenia są też chyba czopki glicerynowe.
Tygryś nie bądź smutna chłopka dorasta nie ma się co czarować ;-)
uciekam bo R. otworzył flaszę winka i mnie kusi winkiem oczywiście hihi
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Goncia ciuszki do chrztu byly w tym sklepie swietym na Kantaka
ale na allegro jest allgrowicz PASJA-EW z Kamionek u mnie i sprzedaje ciuszki jakby poczta poszlo raz dwa dostaniesz
ale na allegro jest allgrowicz PASJA-EW z Kamionek u mnie i sprzedaje ciuszki jakby poczta poszlo raz dwa dostaniesz
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
no sliwka nie pomaga,herbatka tez nie bardzo:-( jutro sprobuje dac jabluszko tarte surowe, czopka jak dostanie to po 2 sekundach wydali go z bobkiem i dalej ma zatwardzenie...zastanawiam sie po czym,a co jakbym dala jej plantex duo??? bo slyszalam ze to niby niektorym pomaga na zapacia...
fajnie ze sie umawiacie na sapcerki,ja mam troche za male dziecie zeby z wami tak latac:---(
oki mykam obejrzec Hausa
fajnie ze sie umawiacie na sapcerki,ja mam troche za male dziecie zeby z wami tak latac:---(
oki mykam obejrzec Hausa
MamaGabi a ten plantex dla malych dzieci jest? a ona sie męczy przy kupkach? bo może ma tak po jakimś jedzeniu i to chwilowe? od dawna tak ma?
i jakie za małe dziecię na spacerki??? idealne!! siedzące w wózku więc luz i spokój, najfajniej tak
i jakie za małe dziecię na spacerki??? idealne!! siedzące w wózku więc luz i spokój, najfajniej tak
skrzat910
żyje dla nowego życia
ide kimać
DOBRANOC WSZYSTKIM :-)
DOBRANOC WSZYSTKIM :-)
reklama
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
No uspilam dziecie duze i male ;D
Jak nie bedzie padac to wpadne na chwilke z Lula na ten plac zabaw.Jeszcze o 10 sprawdze co tam piszecie czy idziemy czy nie, a potem jade pozalatwiac sprawy i wlete wiec wpisuje sie na liste jesli nie bedzie padac to na 100 %
Bylysmy w plazie i kupiłysmy butki firmy Befado ;D ale sie ciesze, mała odrazu zaczela smigac
o takie!!!
Goncia ja nie wiem jakie masz przekonanie ale ja np moge nakarmic moja Lule na dworze i nie musze wracac ze spaceru
MamaGabi taka siedzaca w wozku jest najlepsza na spacery, moja juz niechce siedziec jak widzi obok dzieci ktore chodza.
Z zaparciami nie pomoge bo nigdy nie mielismy takiego problemu
Marciaa ja chetnie wpadne na urodzinki. Niewiem czy z B czy nie ale to dam znac jakos blizej terminu imprezki
Niewiem czy wszystkim odpisalam ale nie pamietam wiecej
Jak nie bedzie padac to wpadne na chwilke z Lula na ten plac zabaw.Jeszcze o 10 sprawdze co tam piszecie czy idziemy czy nie, a potem jade pozalatwiac sprawy i wlete wiec wpisuje sie na liste jesli nie bedzie padac to na 100 %
Bylysmy w plazie i kupiłysmy butki firmy Befado ;D ale sie ciesze, mała odrazu zaczela smigac
o takie!!!
Goncia ja nie wiem jakie masz przekonanie ale ja np moge nakarmic moja Lule na dworze i nie musze wracac ze spaceru
MamaGabi taka siedzaca w wozku jest najlepsza na spacery, moja juz niechce siedziec jak widzi obok dzieci ktore chodza.
Z zaparciami nie pomoge bo nigdy nie mielismy takiego problemu
Marciaa ja chetnie wpadne na urodzinki. Niewiem czy z B czy nie ale to dam znac jakos blizej terminu imprezki
Niewiem czy wszystkim odpisalam ale nie pamietam wiecej