reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
jak byłam dzisiaj rano w auchan to tak wiało, że teraz to mnie uszy bolą :/
to na wątku spotkaniowym proponuję zrobić sondę / listę miejsc w Poznaniu, które trzeba zaliczyć
to na wątku spotkaniowym proponuję zrobić sondę / listę miejsc w Poznaniu, które trzeba zaliczyć
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Hej dziewczynki.
Marciaa dzieki za zaproszenie ale my w tym czasie w sanatorium bedziemy a szkoda bo chetnie bym sie spotkala z wami na kinderparty..a tak to lipa...
Gosia w akpolu jest bardzo duzo ubranek do chrztu.
ale kurde mam dola,musze jzu wracac do Poznania bo tu sie kurde z m ciagle kloce awszystko przez ta glupia pinde,bratowa jego... no od porozumienia nie mozemy dojsc...eh.. nie lubie tak...
zaraz kapiemy nunke a doradzcie mi dziewczyny cos na zaparcia u dizecka no gan=bi ma zapracie i nie placze ale robi dzisiaj po pare razy dziennie kupke i to tylko po malym bobku:-(
Marciaa dzieki za zaproszenie ale my w tym czasie w sanatorium bedziemy a szkoda bo chetnie bym sie spotkala z wami na kinderparty..a tak to lipa...
Gosia w akpolu jest bardzo duzo ubranek do chrztu.
ale kurde mam dola,musze jzu wracac do Poznania bo tu sie kurde z m ciagle kloce awszystko przez ta glupia pinde,bratowa jego... no od porozumienia nie mozemy dojsc...eh.. nie lubie tak...
zaraz kapiemy nunke a doradzcie mi dziewczyny cos na zaparcia u dizecka no gan=bi ma zapracie i nie placze ale robi dzisiaj po pare razy dziennie kupke i to tylko po malym bobku:-(
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
mamaGabi może herbatka z kopru włoskiego? albo jabłuszko zetrzyj małej.. a na wymuszenie kupki dobre są też czopki glicerynowe.
współczuję tej bratowej.. :/ ja na szczęście nie mam kontaktu takiego większego z rodziną M. więc mam spokoj... bo starsza szwagierka to mega dobijająca jest i nie raz konflikty powstawały... :/
współczuję tej bratowej.. :/ ja na szczęście nie mam kontaktu takiego większego z rodziną M. więc mam spokoj... bo starsza szwagierka to mega dobijająca jest i nie raz konflikty powstawały... :/
R
rikapa
Gość
a ja nie mam bratowej bo nie mam rodzeństwa za to szwagra i szwagierkę mam cudownych :-) zawsze stoją za mną a nie za mężem :-) bo niestety nigdy on nie ma racji :-)
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
dziewczyny - jutro plac zabaw na osiedlu czecha, za biedronka obok przedszkola, ok 12 zbiórka
to i ja bedę a jeśli pogoda fatalna będzie to nadal to aktualne ?
hejka
dziewczyny 22.04 robie imprezke urodzinowa dla Nikosia w domu. Jak pogoda dopisze bedzie na ogrodzie party + grill wiec chetne zapraszam bardzo fajnie jakby wiecej dzieci było
super to ja tez się piszę w końcu mam niedaleko dzięki za zaproszenie
hej dziewczyny,
Kupiłam jej wczoraj piramidkę z foremek IKEA za 7 zł, super zabawkę ma pochłonięta na maksa!
Jak u Was plany na dzisiaj?
Miłego dzionka wszystkim życzę!!!
mała też dostała tą zabawkę i bawi się nią bardzo długo a jeszcze jak jej układam piramidkę a ona ją burzy to jest frajda
mamaGabi - na zaparcia małej słoiczek ze śliwkami chyba gerbera
czapy śliczne chyba się skuszę, nie ma co pisać u mnie nudy dzisiaj , kuzynka mnie wystawiła i siedziałam w domu ... gotowanie, sprzątanie i spanie wow ...mam nadzieje, ze jutro będzie fajniej
Ostatnia edycja:
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ja po tomografii i po sprawunkach. Na badanie była taka kolejka że jakby coś za darmo dawali. Za tydzień mam wynik do odbioru.
Młoda urzęduje na podłodze a na obiadek mi sie dziś obraziła bo nie chciała jeść pyry z królikiem. Ale sposobami jakoś wcisnełam troche bo w końcu nie samą kaszką i mlekiem bobas żyje:-).
MamaGabi u nas na bobelki pomogła herbatka z kopru i kropelki espumisan.
Młoda urzęduje na podłodze a na obiadek mi sie dziś obraziła bo nie chciała jeść pyry z królikiem. Ale sposobami jakoś wcisnełam troche bo w końcu nie samą kaszką i mlekiem bobas żyje:-).
MamaGabi u nas na bobelki pomogła herbatka z kopru i kropelki espumisan.
reklama
Natuśka ja tak myślę czy się nie wtarabanić do tramwaju jednak... bo jak przyjdę do Ciebie ze Śródki a potem jeszcze na Czecha na piechotę to mogę paść plackiem na placu to co, o 10 zbiórka na bb, a 12 pod Biedronką? czy jakoś inaczej??