reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej daje znać, że żyje :p nie mam weny na pisanie, u mnie jakieś apogeum problemów ostatnio, więc wyciszam się w swoim świecie..

dzisiaj przyjeżdża do mnie kumpela z arsenałem na odreagowanie, więc mam nadzieję, że będzie lepiej...

Marciaa 22.04? tak? :-) zapytam męża, czy załatwi sobie wolne, to jeśli tak, to chętnie przyjedziemy :-D

Goncia ja mam na odsprzedanie od ręki jeden raz założony garniturek z akpola ale w rozmiarze 62.. jak jesteś chętna to daj znać.

Ilonka dobrze, że z Filem już ok! :-)

Karola jak lekarka mówi, że jest ok, to Jula na pewno raz dwa już wykuruje się :-)

Ostatnia edycja:
Goncia ja mam dresowy garniturek rozm 68 z koszulką i białą muszką :D na zakupowym wkleiłam fotkę Seby :)

Marciaa to jak można z małzowiną to zapisz naszą trójeczkę na listę :D

a te co idą to proszę o kontakt ze mną :p oprócz tych co już wiedzą :p

a Czecha wyszło jutro bo sie z Natuśką zgadałyśmy że tam fajny plac i trzeba go obczaić :D myślę że ok 10 damy znać tutaj czy idziemy co?

najczęściej wszystkim pasuje Cytadela bo wypada prawie w środku miasta, ale jak dla mnie to faktycznie możemy każdą dzielnicę obskoczyć :D możemy zrobić nawet takie spotkania raz w tygodniu, że każda z danej dzielnicy wymyśla miejsce i prowadzi naszą gromadkę :D

Tygrynka jak będę mieszkała na Piątkowie, to będę miała gdzie Was oprowadzać, bo teraz na moim zadupiu to gdzie Was zabiorę?? nad rusałkę?? :-D :-D

reklama
Do góry