reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej kochane
mam chwilkę w pracy więc do was zaglądam :-)
Marcia ja się póki co nie określam względem Nikosiowych urodzin nigdy nie wiem co nas zaskoczy :-) ale bardzo miło że zapraszasz :-)
Skrzat910 ja też nie zanotowałam co z czapeczkami :-D dasz namiar raz jeszcze??
ja wczoraj zrobiłam sobie przymusowe wolne, ale oczywiście zamiast kożystać z czasu wolnego to ja wysprzątałam kuchnie, łazienkę, klatę schodowa i tak sobie myśle że zemną jest coś nie tak nie umiem odpoczywać!! Wieczorem byłam nieżywa i czułam się zmasakrowana na własne życzenie. A Lula wczoraj 10 miesięcy skończyła !!! Zaraz zacznę myśleć o roczku hihi
zmykam pacjenty idą

no czapeczki boskie 30 zł kosztują (wełna też poszła do góry :-()

Marciaa sobotę i niedziele jestem cały czas :-) w robocie :-(

Tygrynka my wlasnie co wrocilysmy:) mimo wiatru bylo bardzo fajnie:) to jak bedziesz sie wybierac to daj znac:) hmm a z tym czecha to nie wiem czy pogoda dopisze i zreszta jak ja tam dojade z maluda;/
A czapeczki super! chyba jakas wybiore dla malej:)

reklama
wstepna list ;)

rikapa z Ritka
Tygrynka z Sebusiem
skrzat910 z corcia

Ilonqa, Kozaczino, Ajentka nie wiadomo nie wiem jak Skrzat, Brzoskwinka i Natusia, mamaGabi, Poziomka i reszta ?;) mały zlot forumowy moze wyjsc :)

mozna mezusiow brac :p wybaczyc mi jesli kogos pominelam pisalam z pamieci

kurka nam ta godzina z jutrem nie pasuje ;-( Niko sobie zrobił drzemki o 10 i spi 2h plus obiad nie wyrobimy sie kurde :( Ajentka napisz mi eske czy ci pasuje 15

Do góry