reklama
hej kochane
mam chwilkę w pracy więc do was zaglądam :-)
Marcia ja się póki co nie określam względem Nikosiowych urodzin nigdy nie wiem co nas zaskoczy :-) ale bardzo miło że zapraszasz :-)
Skrzat910 ja też nie zanotowałam co z czapeczkami dasz namiar raz jeszcze??
ja wczoraj zrobiłam sobie przymusowe wolne, ale oczywiście zamiast kożystać z czasu wolnego to ja wysprzątałam kuchnie, łazienkę, klatę schodowa i tak sobie myśle że zemną jest coś nie tak nie umiem odpoczywać!! Wieczorem byłam nieżywa i czułam się zmasakrowana na własne życzenie. A Lula wczoraj 10 miesięcy skończyła !!! Zaraz zacznę myśleć o roczku hihi
zmykam pacjenty idą
mam chwilkę w pracy więc do was zaglądam :-)
Marcia ja się póki co nie określam względem Nikosiowych urodzin nigdy nie wiem co nas zaskoczy :-) ale bardzo miło że zapraszasz :-)
Skrzat910 ja też nie zanotowałam co z czapeczkami dasz namiar raz jeszcze??
ja wczoraj zrobiłam sobie przymusowe wolne, ale oczywiście zamiast kożystać z czasu wolnego to ja wysprzątałam kuchnie, łazienkę, klatę schodowa i tak sobie myśle że zemną jest coś nie tak nie umiem odpoczywać!! Wieczorem byłam nieżywa i czułam się zmasakrowana na własne życzenie. A Lula wczoraj 10 miesięcy skończyła !!! Zaraz zacznę myśleć o roczku hihi
zmykam pacjenty idą
skrzat910
żyje dla nowego życia
Natuska i Koza dziewczyna z września 2010 robi razem ze swoją babunią czapeczki jej nick to madziunka90210 a link do czapeczek to https://picasaweb.google.com/madziunka90210/Czapunie?authkey=Gv1sRgCOywsIicts_ifQ#
Ja mam czapke od niej. Zapłaciłam 25zl i jestem bardzo zadowolona.
Ja mam czapke od niej. Zapłaciłam 25zl i jestem bardzo zadowolona.
skrzat910
żyje dla nowego życia
One takie jesienno wiosenne są ale jak chcesz cieńszą to jej napisz. Babka jest sympatyczna i sie dogadacie.
R
rikapa
Gość
no czapeczki boskie 30 zł kosztują (wełna też poszła do góry :-()
Marciaa sobotę i niedziele jestem cały czas :-) w robocie :-(
Marciaa sobotę i niedziele jestem cały czas :-) w robocie :-(
monia149090
Mamusia Wiktorii :)
Tygrynka my wlasnie co wrocilysmy mimo wiatru bylo bardzo fajnie to jak bedziesz sie wybierac to daj znac hmm a z tym czecha to nie wiem czy pogoda dopisze i zreszta jak ja tam dojade z maluda;/
A czapeczki super! chyba jakas wybiore dla malej
A czapeczki super! chyba jakas wybiore dla malej
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
wstepna list
rikapa z Ritka
Tygrynka z Sebusiem
skrzat910 z corcia
Ilonqa, Kozaczino, Ajentka nie wiadomo nie wiem jak Skrzat, Brzoskwinka i Natusia, mamaGabi, Poziomka i reszta ? mały zlot forumowy moze wyjsc
mozna mezusiow brac wybaczyc mi jesli kogos pominelam pisalam z pamieci
kurka nam ta godzina z jutrem nie pasuje ;-( Niko sobie zrobił drzemki o 10 i spi 2h plus obiad nie wyrobimy sie kurde Ajentka napisz mi eske czy ci pasuje 15
rikapa z Ritka
Tygrynka z Sebusiem
skrzat910 z corcia
Ilonqa, Kozaczino, Ajentka nie wiadomo nie wiem jak Skrzat, Brzoskwinka i Natusia, mamaGabi, Poziomka i reszta ? mały zlot forumowy moze wyjsc
mozna mezusiow brac wybaczyc mi jesli kogos pominelam pisalam z pamieci
kurka nam ta godzina z jutrem nie pasuje ;-( Niko sobie zrobił drzemki o 10 i spi 2h plus obiad nie wyrobimy sie kurde Ajentka napisz mi eske czy ci pasuje 15