reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No my pobudka o 5:50:p
Mleko wypite, a dziecko grandzi na kocu, przemogłam się i wstałam, może jak się zmęczy to pójdziemy spać za jakąś godzinę lub trochę dłużej!
Jeszcze nie wiem jak z tą Cytadelą, intensywnie myślę pogoda puki co średnia, a my na 18 do kina, ja bym wolała wcześniej (około 11) dlatego się zastanawiam. A to gdzieś Tygrynka to gdzie...bo to duża różnica czy od strony Rosarium, Dzwonu, Garbar etc. bo duża różnica w dojeździe!!
Mąż wstaje do pracy a ja bym musiała pod jakiś prysznic wskoczyć:)
Zajrzę soon:)

reklama
Skrzat widzę że znów Basia dokazuje od rana:laugh2: moja dziś o 6.30 wstała:confused2:
Ilonka wracaj do zdrowia, ty taka chudzina i jeszcze dieta papkowa:eek:
rikapa zaraz tam olana...dobrze że dałaś radę z kierowniczką ale teraz ona może być nie fair w stosunku do ciebie :zawstydzona/y:

A ja dziś mam jechać odebrać akcyze ale wiecie co tak mnie gardło boli i kiepsko cię czuję że chyba m wyślę nie czuje się na siłach dziś cokolwiek załatwiać.
Laski ma problem z prezentem na komunie :baffled: m jest chrzestnym dziewczynki i zastanawiamy się co można małej sprawić ale cena oczywiście w granicach rozumu czyli do 300 zł bo ni jestem fanką kupowania laptopów czy innych tego typu rzeczy na komunię ponieważ liczy się raczej sakrament a nie jakieś chore drogie prezenty.Proszę o pomoc;-)

hej laski :-)

my od 7 na nogach... małemu całkiem wrócił apetyt, więc chwała Bogu :-D o 9 zmykamy na miasto pozałatwiać parę spraw, a potem na maraton spacerowy :-)

Tygrynka jednak jutro podrzucę Tobie rzeczy, bo dzisiaj nie wiem jak to wszystko wyjdzie czasowo i organizacyjnie, a nie chce cały dzień z wypchanym wózkiem chodzić ;-)

Rikapa i ta kierowniczka chciała zrzucić na Ciebie całą odpowiedzialność?? co za pipa!! tylko gnębić takie..

Karola ja i Tygrynka, Marciaa.. też dostałyśmy takie maile, ja w każdym razie napisałam, żeby wpisali mnie na listę rezerwową, może się uda hehe :-) a jak Julka się czuje?

Ilonka powodzenia u lekarza!!! :* a z Filem już lepiej?

edit.

Guziczek może jakiś fajny odtwarzacz mp4?? albo rower holenderski?? można tak nawet do 400-500 znaleźć całkiem fajne :-) zależy co kto lubi. my za rok w maju mamy komunie.. chrześniak M. ehhh i wiecie co sobie zażyczył... quada!!!!! oicipiał!!! w życiu nie dam czegoś wartościowego dziecku, które niczego nie szanuje... :wściekła/y:

Skrzat a Ty dzisiaj będziesz na spacerze na Cytadeli?

Ostatnia edycja:
brzoskwinka no właśnie mp3/4 to też dla mnie taki dziwny prezent na komunie. nie wiem zastanawiałam się nad jakaś fajną encyklopedią dla dzieci bo oini tam są maniakami tv i kompa i w ogóle nie czytają;/ ehhh powiem wam że ciężko z tymi prezentami;/

wiesz generalnie z prezentami jest tak, zwłaszcza na komunię, że potem wiara komentuje co to i od kogo.. Tobie nie podchodzi mp3/4, ale tej dziewczynce może się spodoba, a przynajmniej prezent porządny i nie jest kosztowny.. do 300zł możesz kupić naprawdę sporą encyklopedię :-) są takie w świecie książki np. są te encyklopedie kilkutomowe, może za tym powinnaś się rozejrzeć :-)

no wiesz dokładnie tak jak piszesz ze może mi nie podchodzi a młoda by się ucieszyła no nie wiem... wiesz myślałam o encyklopedii czy nawet o słowniku wyrazów obcych czy czymkolwiek tego typu bo oni nie mają w ogóle książek a do szkoły się przydają takie książki, chciała bym zaszczepić w tej małej chęć do nauki i czytania bo z tym u nich strasznie ciężko....

Guziczek to ja propnuję w takim razie zakup cały komplet takich różnych słowników wiesz.. języka polskiego, frazeologiczny, wyrazow obcych, ortograficzny... pwnu są dosyć drogie, ale w arsenale czy innych tanich księgarniach cały taki komplet dużo nie wyjdzie, a na pewno to będzie prezent na bardzo długo :-)

reklama
Do góry