reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczek ja lubię praktyczne prezenty, a skoro twierdzisz, że oni czegoś takiego nie mają, to na pewno im się przyda :-)

zmykam! do wieczora! :*

reklama
Ja z kawką i po kąpieli!
Brzoskwinko chyba nie będzie mnie , bo pogoda średnia, muszę jakieś zakupy do lodówki zrobić, a potem to kino:p
Rikapa kierowniczka świnia, ale niestety ja już się nauczyłam, że trzeba robić wszystko samemu, zwłaszcza jak wiesz że ktoś jest nie teges wobec Ciebie (a ona ciągle ma jakieś wąty), więc zrobi wszytko by Cię udupić, tacy są ludzie niestety!
Guziczku zet dwa lata temu kupił swojej chrześniaczce rower:) Też nie jestem zwolenników lapropów, co do mp3/4 popularne dość, łatwe do powtórzenia tym bardziej że już od 50 zł się zaczynają. Ja uważam że książki świetny pomyśł, nawet jak dzisiaj nie doceni. Ja od chrzestnej dostalam 5tomową encyklopedię dla dzieci, korzystalam z niej cale 8 lat w podstawowce:) bo zwykla encyklopedia dla takiego malucha czasem za trudna, przy slownikach postawilabym na dorosle, bo z dzieciecych szybko sie wyrasta:p

rikapa sluchaj jak bedziesz miała wolne daj znac to wpadne po Ciebie z małą i przyjedziemy do mnie :)
mam chustawke zjezdzalnie i pochlupta sie w wodzie :) moze siostrzenica 4 letnia edzie to by razem sie wybawiły:)

uuu na tuska no to faktycznie .... mam nadzieję że znajdziesz!!
skrzat też myśleliśmy o rowerze ale już ma więc odpada. Myślimy dalej...:p

ooo właśnie m wpadł po papiery i sam odbiera akcyze:)

a ja Wam nie powiem co my za rok kupujemy chrzesniakowi bo mnie zlinczujecie :p
ale pomysł z encyklopedią i słownikami fajny!
Skrzat ale to naprawdę obojętne gdzie byś dojechała, tak jak Tobie wygodniej, a my możemy po Ciebie gdzieś podejść, przecież to jest moment :)
też myślałam że pogoda fatalna ale słoneczko wychodzi :D
Guzik dołączysz do nas?? Rikapa??
lecę sprzątać :D
miłęgo dnia!

tygrynka a kupuj co chcesz twoja kasa:-D wiesz każdy kupi to co uważa za słuszne...

ja nigdzie nie wychodzę laski bo gardło mnie boli i jak mówię to wszystko mi się nasila, do tego ból głowy i smarki :zawstydzona/y: lepiej teraz niż na wilekoanoc:-p
ehhh zmykam

reklama
Hej!
U lekarza okazało sie że z Anielką wszystko już dobrze. Do czwartku ma jeszcze brać leki a od przyszłego tygodnia możemy chodzić na spacery.

Guziczek ja jestem w sprawie prezentów troche tradycjonalistką. Kiedyś kupowało sie krzyżyki i zegarki. A ostatnio oglądałam piękne krzyżyki, takie subtelne z kryształami swarowskiego. Piękne!

Rikapa
ale menda z tej kierowniczki! Może sie zemścij i wykorzystaj nadszarpnięte zaufanie szefa wobec niej i podłóż jej jakąś świnie a być może ty wskoczysz na jej stanowisko.

Natuska
nie denerwuj sie! Znajdziesz telefon zwłaszcza że wiesz gdzie zgubiłaś.

Do góry