reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No my pobudka o 5:50:p
Mleko wypite, a dziecko grandzi na kocu, przemogłam się i wstałam, może jak się zmęczy to pójdziemy spać za jakąś godzinę lub trochę dłużej!
Jeszcze nie wiem jak z tą Cytadelą, intensywnie myślę pogoda puki co średnia, a my na 18 do kina, ja bym wolała wcześniej (około 11) dlatego się zastanawiam. A to gdzieś Tygrynka to gdzie...bo to duża różnica czy od strony Rosarium, Dzwonu, Garbar etc. bo duża różnica w dojeździe!!
Mąż wstaje do pracy a ja bym musiała pod jakiś prysznic wskoczyć:)
Zajrzę soon:)

reklama
Skrzat widzę że znów Basia dokazuje od rana:laugh2: moja dziś o 6.30 wstała:confused2:
Ilonka wracaj do zdrowia, ty taka chudzina i jeszcze dieta papkowa:eek:
rikapa zaraz tam olana...dobrze że dałaś radę z kierowniczką ale teraz ona może być nie fair w stosunku do ciebie :zawstydzona/y:

A ja dziś mam jechać odebrać akcyze ale wiecie co tak mnie gardło boli i kiepsko cię czuję że chyba m wyślę nie czuje się na siłach dziś cokolwiek załatwiać.
Laski ma problem z prezentem na komunie :baffled: m jest chrzestnym dziewczynki i zastanawiamy się co można małej sprawić ale cena oczywiście w granicach rozumu czyli do 300 zł bo ni jestem fanką kupowania laptopów czy innych tego typu rzeczy na komunię ponieważ liczy się raczej sakrament a nie jakieś chore drogie prezenty.Proszę o pomoc;-)

hej laski :-)

my od 7 na nogach... małemu całkiem wrócił apetyt, więc chwała Bogu :-D o 9 zmykamy na miasto pozałatwiać parę spraw, a potem na maraton spacerowy :-)

Tygrynka jednak jutro podrzucę Tobie rzeczy, bo dzisiaj nie wiem jak to wszystko wyjdzie czasowo i organizacyjnie, a nie chce cały dzień z wypchanym wózkiem chodzić ;-)

Rikapa i ta kierowniczka chciała zrzucić na Ciebie całą odpowiedzialność?? co za pipa!! tylko gnębić takie..

Karola ja i Tygrynka, Marciaa.. też dostałyśmy takie maile, ja w każdym razie napisałam, żeby wpisali mnie na listę rezerwową, może się uda hehe :-) a jak Julka się czuje?

Ilonka powodzenia u lekarza!!! :* a z Filem już lepiej?

edit.

Guziczek może jakiś fajny odtwarzacz mp4?? albo rower holenderski?? można tak nawet do 400-500 znaleźć całkiem fajne :-) zależy co kto lubi. my za rok w maju mamy komunie.. chrześniak M. ehhh i wiecie co sobie zażyczył... quada!!!!! oicipiał!!! w życiu nie dam czegoś wartościowego dziecku, które niczego nie szanuje... :wściekła/y:

Skrzat a Ty dzisiaj będziesz na spacerze na Cytadeli?

Ostatnia edycja:
brzoskwinka no właśnie mp3/4 to też dla mnie taki dziwny prezent na komunie. nie wiem zastanawiałam się nad jakaś fajną encyklopedią dla dzieci bo oini tam są maniakami tv i kompa i w ogóle nie czytają;/ ehhh powiem wam że ciężko z tymi prezentami;/

wiesz generalnie z prezentami jest tak, zwłaszcza na komunię, że potem wiara komentuje co to i od kogo.. Tobie nie podchodzi mp3/4, ale tej dziewczynce może się spodoba, a przynajmniej prezent porządny i nie jest kosztowny.. do 300zł możesz kupić naprawdę sporą encyklopedię :-) są takie w świecie książki np. są te encyklopedie kilkutomowe, może za tym powinnaś się rozejrzeć :-)

no wiesz dokładnie tak jak piszesz ze może mi nie podchodzi a młoda by się ucieszyła no nie wiem... wiesz myślałam o encyklopedii czy nawet o słowniku wyrazów obcych czy czymkolwiek tego typu bo oni nie mają w ogóle książek a do szkoły się przydają takie książki, chciała bym zaszczepić w tej małej chęć do nauki i czytania bo z tym u nich strasznie ciężko....

Guziczek to ja propnuję w takim razie zakup cały komplet takich różnych słowników wiesz.. języka polskiego, frazeologiczny, wyrazow obcych, ortograficzny... pwnu są dosyć drogie, ale w arsenale czy innych tanich księgarniach cały taki komplet dużo nie wyjdzie, a na pewno to będzie prezent na bardzo długo :-)

reklama
Do góry