reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynko różnica duża gdzie się umawia, ja jestem nauczona zawsze konkretów;) Ale dzisiaj odpuszczę byłam z mała na spacerku, a teraz trochę poogarniam i poczekam na zet z obiadem:)
Na-tuska może zadzwoń na portiernię czy ktoś nie oddał, jak masz domowy?
Skrzat910 takim podkładaniem świni nigdy się daleko nie dojdzie, a poza tym to chyba poziom jaki reprezentuje ta kierowniczka!
Guziczku to zdrówka;) i dobrych pomysłów:D A może cyfrówkę jakąś w miarę prostą? Do 300 zł na pewno coś kupicie!
Mnie zaczyna ogarniać senność a Baśka grandzi:p

hej dzxiewczyny :-)
dzisiaj jestem w innym miejscu zastępuję chorą kumpelę :-) ale tu ruch od rana a ja się wczoraj pizzą podtrułam i mnie mdli to kara za lenistwo że mi się obiadu nie chciało robić!!
Natuska ale nie fajnie z tel. oby B. znalazł możesz spróbować zadzwonić do biura obsługi i zapytać czy ktoś nie dzwonił z niego w razie czego zablokują ci żeby ci ktoś nie nabił rachunku, mojej mamie zwinęli kiedyś tel. i wydzwaniali po 0700 i później musiała w ratach spłacać :-(
Jak tam spacerowicze??

Tygrynko różnica duża gdzie się umawia, ja jestem nauczona zawsze konkretów;)

ojeju no przecież Ci mówię że Ty byś konkretnie w jakieś miejsce przyjechała a my po Ciebie byśmy doszły:-D obojętnie gdzie by był ten konkret ;-)

młody znowu gorączka 39....

biedulek:-( czyli lekarz się kłania:confused2:

my dopiero wróciliśmy do domu... super było, dzięki dziewczyny :-D w szczytowym momencie była nas czwórka (i piatka dzieci, Natuśka podbija stawkę;-) może podwójnie:-p), bo przypadkiem (taaa na pewno krążyła po osiedlu od dwóch godzin;-)) dołączyła do nas Kozaczino z Lulą:tak: było dużo rozmów, śmiechu, płaczu też, a jak :-D Seba też pokazał co potrafi, Filipek był o wiele grzeczniejszy, że o Weronice czy Emilce nie wspomnę:-D

Fajnie że spacerek wam sie udał. My niestety gnijemy w domku dzisiaj ale jutro jedziemy wieczorem na ploty do kumpeli.

Ilonka biedny Filpek:-(. Pewnie jutro do lekarza pójdziecie. Daj znać co powie.

hej Laski! :-)

Ja mam Męża na L4, więc trochę zaniedbuję BB. :zawstydzona/y:
Spędziliśmy z Mężem bardzo miło dzień! :tak::-D
byliśmy na Czarnym Łabędziu... i powiem Wam, że sama nie wiem co myśleć. Cały seans bardzo się denerwowałam. Chyba jestem już mega przewrażliwiona!!! Ale Portman grała wyśmienicie... Co do fabuły to sama nie wiem- nie porwała mnie!

A Wy co myślicie?

Trochę Was poczytałam, ale jakoś nie mam weny, by odp.
Miłego wieczoru :-)

Hej
fajnie było na was trafić dziewczyny :-) Poziomko miło było poznać w realu :-)
Natuska nawet nie zapytałam czy tel. sie znalazł??
Lula ma drzemke ja też chciałam ale mnie tel. obudził i już nie zasnę :-(
Ilonko biedny Fifi oby mu szybko przeszło :-)
Agatko mi się Cz.Ł. podobał i też się denerwowałam!!
Skrzat też dzisiaj do kina na to szła to się podzieli opinią :-)

reklama
ja właśnie wróciłam z pracy jeszcze tylko jutro i 2 dni wolnego :-) z tym podłożeniem świni to może i byłby dobry pomysł ale ja tak nie umiem, a poza tym uważam że jak ja komuś tak zrobię to to później do mnie wróci po 3 kroć :-D teraz to raczej ja muszę uważać, bo myślę że ona się na mnie czaić będzie jak szef jej premie zabierze :-(

mąż na firmowej kolacji ciekawe o której wróci :baffled: na-tuska Twój też na kolacji??

Do góry