reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej:)
chętnie bym się z Wami spotkała na cytadeli ale jutro z mężem i syneczkiem jedziemy do kalisza na kilka dni ale jeśli będzie jakieś spotkanko w przyszłym tygodniu to ja bardzo chętnie:)

reklama
Tygrynka jak nie pojadę dzisiaj to może z Wami do umberto pójdę, żebyście miały zniżkę :p :p ha ha :-D

kurcze wiecie co zauważyłam, że jak jest ladna pogoda, do tego jak z M. chociaż na chwile się widzę, to od razu wszystko takie lepsze się wydaje :-) ciekawe na jak długo :-D :-D

Malwinka my tu prawie codziennie się spotykamy w mniejszym lub większym gronie :-) także bądź na bieżąco, to na pewno nie ominiesz wielu spotkań! no i gg załóż :-D

helo,
a ja wrocilam od babci, spacerek sie udala, bulgarska buduja, a basia krazy salon-sypialnia:-) tata sie na nia zezloscil, bo kabel pospula;P sprzet jest jej uwielbia, az sie boje co bedzie dalej, rosnie mi maly elektryk:p gorsza od krolika na kable;P
A wy jutro jak z ta Cytadela?
Witam nowe mamuśki:)

hej,
my lataliśmy po okolicznych osiedlach - Wichrowe, Kosmonautów... potem Naramowicką do domu... nogi mam w tyłku :p
w końcu udało się nam znaleźć sklepik, o ile to był ten :p Ewa - taki żółty Kamiś z boku bloku? tak czy tak - nowa czapka jest :D za 13 zł, do tego chustka na szyję za 6,50zł :D
my jutro z Poziomką będziemy jakoś po 13 na Cytadeli, ale możemy się na dokładną godzinę umówić, Skrzat dołączasz do nas?? :))) a jak reszta dziewczyn? my na pewno będziemy w którymś momencie w Umberto na obiadku :)

ma być ładnie to sobie pospacerujemy :) ja nigdy nie byłam w tym Umbrto chętnie zobaczę jak tam jest :) już się niecierpliwie :)
w przyszłym tyg też się pisze na wyprawę :) bo dla mnie to kawał drogi :)

Co do Umberto to jak wolisz Poziomka, ale to taki obiadowy czas, że pewnie trzeba będzie zajrzeć, co? ;)
Malwina86 nic straconego, w przyszłym tygodniu też gdzieś ruszymy :D
nie chce mi się teraz już nic robić :p

Boziu w moją dzisiaj coś wstąpiło:-D. Przez calutki dzie może 20minut sie kimneła a tak urzęduje z energią za dziesięciu. Gada jak najęta, wlali grzechotkami o panele, znęca sie nad maskotkami:-D. Chyba nadrabia za chorobe:-). Zaraz idziemy się kąpać. Pewnie dzisiaj padnie szybko a my z Mężem będziemy mieli spokojny wieczorek.

Dziewczyny ja sie pisze na przyszły tydzień bo w tym wole jeszcze poczekać z dalszymi wyjazdami spacerowymi.

reklama
Hej
Ja na spacerek w przyszlym tyg tez sie pisze- mam nadzieje ze po tym antybotyku juz bedzie dobrze i bedziemy korzystac z tej pieknej pogody!
Jula se zrobila drzemke po 18 ciekawe o ktorej pojdzie spac.
Znajomi wpadli na szybka kawke to się Jula z Viki (3latka)pobawila.

Jutro jade podpisac umowe z firma kurierska więc sie strasznie ciesze bo to znaczy ze moja firma sie rozwija ;D i bedzie wiecej pieniedzy!!! ;D

Do góry