reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej
r. kapie młodą to mam chwilke :-)
Tygryś tak to dokładnie ten sklep :-) ciesze się że udało się wam trafić :-)
oj zazdroszczę wam spacerku :-) i obiadek w Umberto super :-) polecam Carbonare pycha :-)
Oj uciekam bo ekipa wychodzi z łazienki ;-D

reklama
wróciłam z pracy :-( niestety miałam rozmowę z szefem, ponieważ moja kierowniczka chciała ze mnie zrobić kozła ofiarnego ale na szczęście wyszłam z tej sytuacji obronną ręką :-(

Rikapa dawaj dawaj co sie działo.

Wiecie jak śmiesznie nazywają sie odmiany kwiatów? Ja osobiście pizgam za każdym razem jak sadze. Naprawde ktoś kto to wymyśla ma fantazje.:-D:-D:-D

Dolar Princes - fuksja
Borys Becker - chryzantema
Ping pong - chryzantema
Arctic - chryzantema
Diabolo, Vulcan, Melody - pelargonia czerwona
Cats, Rocky, Matrix - bratki

:-D

Dziewczyny ja sie pisze na przyszły tydzień bo w tym wole jeszcze poczekać z dalszymi wyjazdami spacerowymi.

teraz coraz cieplej to i coraz częściej gdzieś będziemy latać, więc do zobaczenia w przyszłym tygodniu:-D

Jutro jade podpisac umowe z firma kurierska więc sie strasznie ciesze bo to znaczy ze moja firma sie rozwija ;D i bedzie wiecej pieniedzy!!! ;D

kolejna przyszłotygodniowa spacerowiczka, ciekawe co nam z tego wyjdzie;-)
gratuluję umowy z kurierami!!

Tygryś tak to dokładnie ten sklep :-) ciesze się że udało się wam trafić :-)
oj zazdroszczę wam spacerku :-) i obiadek w Umberto super :-) polecam Carbonare pycha :-)

dzięki za namiary i sorry za atak smsowy :-p
zwalniaj się jutro z pracy i dawaj z nami!! wagary wiosenne:-D

wróciłam z pracy :-( niestety miałam rozmowę z szefem, ponieważ moja kierowniczka chciała ze mnie zrobić kozła ofiarnego ale na szczęście wyszłam z tej sytuacji obronną ręką :-(

no widzisz, czyli Cię nie zwolnili ;-):tak:

Oj Nat-uśka u Ciebie to super rozwiazanie z tym podwójnym wózkiem. rzeczywiscie bys sie umeczyla biedna!
szczegolnie ze Ty tyle spacerujesz z dzieciaczkami

Lula już śpi, ja pojadłam jeszczeprzesledze nowe wiesci netowe i tez zmykam spac.
Dzis pranie schlo na ogródku i tak pieknie pachnialo swiezoscia wiosenna ah :)

Brzoskwinka dostałam meila z tej Kawiarenki Astrid że to pierwsze spotkanie jest przelozone na 1 kwietnia, a wogole to juz nie ma miejsc. szkoda ;/
A wogole jak wrócisz to sie odezwij babo :) mam nadzieje ze juz Jula bedzie zdrowa to sie spotkamy ;p

ogólnie długo by opowiadać chodziło o wózek który miał być wysłany do Kołobrzegu w poniedziałek zeszły ja dostałam opiekę więc jak moja babcia zawiozła l4 dałam jej kartkę z opisem do mojej kierowniczki co ma z tym wózkiem zrobić a ona ją olała, na szczęście karta dostała się w ręce szefa bo inaczej jak bym jej udowodniła że coś napisałam?? a ona próbowała powiedzieć że nie dopisałam na kartce że to pilne , a facet zadzwonił w piątek i powiedział że co się dzieje z jego wózkiem no i wtedy zaczął się gnój i nasz magazynier musiał w piątek jechać do Kołobrzegu na nasz koszt no i chyba teraz premii kierowniczka mieć nie będzie ;-)

hejka
widze spotkanko sie szykuje kurcze fajnie macie, ja ten tydzien mam troszke zabiegany
chetnie bym sie z wami spotkala ale na 15 mam dntyste...wpadnijcie do mnie :p tu jest gdzie spacerowac ;)

reklama
Do góry