reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej
r. kapie młodą to mam chwilke :-)
Tygryś tak to dokładnie ten sklep :-) ciesze się że udało się wam trafić :-)
oj zazdroszczę wam spacerku :-) i obiadek w Umberto super :-) polecam Carbonare pycha :-)
Oj uciekam bo ekipa wychodzi z łazienki ;-D

reklama
wróciłam z pracy :-( niestety miałam rozmowę z szefem, ponieważ moja kierowniczka chciała ze mnie zrobić kozła ofiarnego ale na szczęście wyszłam z tej sytuacji obronną ręką :-(

Rikapa dawaj dawaj co sie działo.

Wiecie jak śmiesznie nazywają sie odmiany kwiatów? Ja osobiście pizgam za każdym razem jak sadze. Naprawde ktoś kto to wymyśla ma fantazje.:-D:-D:-D

Dolar Princes - fuksja
Borys Becker - chryzantema
Ping pong - chryzantema
Arctic - chryzantema
Diabolo, Vulcan, Melody - pelargonia czerwona
Cats, Rocky, Matrix - bratki

:-D

Dziewczyny ja sie pisze na przyszły tydzień bo w tym wole jeszcze poczekać z dalszymi wyjazdami spacerowymi.

teraz coraz cieplej to i coraz częściej gdzieś będziemy latać, więc do zobaczenia w przyszłym tygodniu:-D

Jutro jade podpisac umowe z firma kurierska więc sie strasznie ciesze bo to znaczy ze moja firma sie rozwija ;D i bedzie wiecej pieniedzy!!! ;D

kolejna przyszłotygodniowa spacerowiczka, ciekawe co nam z tego wyjdzie;-)
gratuluję umowy z kurierami!!

Tygryś tak to dokładnie ten sklep :-) ciesze się że udało się wam trafić :-)
oj zazdroszczę wam spacerku :-) i obiadek w Umberto super :-) polecam Carbonare pycha :-)

dzięki za namiary i sorry za atak smsowy :-p
zwalniaj się jutro z pracy i dawaj z nami!! wagary wiosenne:-D

wróciłam z pracy :-( niestety miałam rozmowę z szefem, ponieważ moja kierowniczka chciała ze mnie zrobić kozła ofiarnego ale na szczęście wyszłam z tej sytuacji obronną ręką :-(

no widzisz, czyli Cię nie zwolnili ;-):tak:

Oj Nat-uśka u Ciebie to super rozwiazanie z tym podwójnym wózkiem. rzeczywiscie bys sie umeczyla biedna!
szczegolnie ze Ty tyle spacerujesz z dzieciaczkami

Lula już śpi, ja pojadłam jeszczeprzesledze nowe wiesci netowe i tez zmykam spac.
Dzis pranie schlo na ogródku i tak pieknie pachnialo swiezoscia wiosenna ah :)

Brzoskwinka dostałam meila z tej Kawiarenki Astrid że to pierwsze spotkanie jest przelozone na 1 kwietnia, a wogole to juz nie ma miejsc. szkoda ;/
A wogole jak wrócisz to sie odezwij babo :) mam nadzieje ze juz Jula bedzie zdrowa to sie spotkamy ;p

ogólnie długo by opowiadać chodziło o wózek który miał być wysłany do Kołobrzegu w poniedziałek zeszły ja dostałam opiekę więc jak moja babcia zawiozła l4 dałam jej kartkę z opisem do mojej kierowniczki co ma z tym wózkiem zrobić a ona ją olała, na szczęście karta dostała się w ręce szefa bo inaczej jak bym jej udowodniła że coś napisałam?? a ona próbowała powiedzieć że nie dopisałam na kartce że to pilne , a facet zadzwonił w piątek i powiedział że co się dzieje z jego wózkiem no i wtedy zaczął się gnój i nasz magazynier musiał w piątek jechać do Kołobrzegu na nasz koszt no i chyba teraz premii kierowniczka mieć nie będzie ;-)

hejka
widze spotkanko sie szykuje kurcze fajnie macie, ja ten tydzien mam troszke zabiegany
chetnie bym sie z wami spotkala ale na 15 mam dntyste...wpadnijcie do mnie :p tu jest gdzie spacerowac ;)

reklama
Do góry