reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

chwilka wolnego :-)
karola ja też miałam ostatnio takie obuwnicze dylematy :-) i stwierdziłam że czekam póki nie zacznie chodzić po dworze, a po domku skarpety z abs albo na bosaka :-)
Witam nową mamę Malwinę :-) ja również z winograd zatem na Batorego mam żabi skok :-)
Skrzat ja już widziałam Czarnego łabędzia i polecam podobał mi się, Portman zasłużyła na oskara :-)
Dołączam do trzymania kciuków za Julkę i małego :-) oby wszystko było ok !!!
dobra wracam do pracy ;-)

reklama
Ilonka ja nie do końca jestem z Ostrowa. Tam mieszkają moi rodzice bo mojego tate kiedyś tam przenieśli do jednostki z Wrocławskiej jednostki wojskowej a ja zostałam wtedy z dziadkami we Wrocku i tak koleje losu sie potoczyły że ja sie wychowałam u dziadków. Taki urok posiadania wojskowego za ojca.

P.S.
Mam do ciebie biznesa:-) Dam ci nr. na PW.

ja nie tyle pepco co na czecha u dziadków będę :D a pepco mają obok :D ja mam blizej do pepco w pestce..
czy ja dobrze slyszalam ze bedziesz jutro w Poznaniu?? to idziesz na spacerek z nami!
dziewczyny bedziemy jutro z Poziomka ok 13/14 na Cytadeli - obiadek, spacerek, przyłączycie się do nas??

hej a my wlasnie do domu wrocilismy.. dzisiaj to wgl jakiś dziwny dzień, bo już dwa razy widzieliśmy się z M. :-D
a jeszcze popoludniu bedzie trzeci raz, jeśli do dziadków będziemy jechać..

Rozmawialam dzisiaj z M. i się zgodził na tą huśtawkę, co Wam kiedyś pokazywałam, także teraz czekamy tylko na przelew :-)

witam nową mamusię Malwinę :-)

ja tak dzisiaj na szybko, bo musze się ogarnąć, spakować i małego położyć..

Smoczyca się obudziła to obiadek i spacerek jeszcze pewnie popołudniu wlecę :) do tego pepco też pewnie zajrze bo mu taką dobrą reklamę robicie :) zastanówcie się nad jutrzejszym spacerkiem - będzie fajnie jak taki maraton wózkowy zrobimy :)

buźka

reklama
Wróciłam od dentysty... Oj jak bolało!!! Zrobiła mi 2 zęby i jeszcze 3 muszę zrobić! Kazała mi przyjść jak najwcześniej "żebym na fotelu nie zaczęła rodzić" :-D he he

& za Julkę i Jej Synka!!! Wszystko będzie dobrze- musi!

Malwinka witaj :-)

Ja idę się położyć bo zmęczona jestem strasznie... :eek:

Do góry