reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
może wtedy bardziej na wyrost kupowałaś, dużo za duże i teraz nadal są dobre?

nie wiem czy głodna jestem :D

najlepsze że znajomi wpadli urodzinowo a my zapomnieliśmy o torciku który czekał w kuchni :/ ale pizza i piwo wjechało więc chyba nie dziwne ;)

no i problem butków masz z głowy :D
pół torcika oddaliśmy na drogę bo głupio mi było :D a chyba dobry, migdalowy :p
jeszcze musze rozkminić alkohol od kumpeli, bo nie wiem co to :D ale pewnie coś pysznego, bo to ta sama kumpela od różwego wina :D

edit: no i polazły babole :D to i ja zmykam, dobranoc!!

Ostatnia edycja:
Hej!
Ale sobie pospałam :-). Noc spokojna i dopiero rano Mąż karmił Małą. Wróciła moja córeczka. Ja bym w łóżku dalej spała ale Mój sie strasznie tłukł przy wychodzeniu do pracy. No nic zrobiłam sobie kawke i patrze co skrobałyście.

Miłego dnia!

hej Poznanianki :-)

My mieliśmy wczoraj z Mężem dzień tylko dla siebie... Dlatego na forum nie zaglądałam... Fajnie było :-D
dziś od 6 w ośrodku byłam, bo musiałam się zarejestrować do dentysty! <brrr>

Mam nr od 12, więc spoko.
Mam nadzieje, że dużo ząbków się nie popsuło- wstyd się przyznać, ale ostatnio byłam 10 lat temu :zawstydzona/y:
Więc trochę się boję...

Dziś 1 dzień WIOSNY, a u Nas rano było -4! :wściekła/y: szok!!! Teraz się słonko przebija... ale jeszcze zimno!

Ja idę na śniadanko...
Miłego dnia Mamuśki :-)

Hej mamuski :-)
To mala dzis zrobila pobudke o 7.10 wiec w miare jestem wyspana:-)
Za chwile lece bo umowilam sie z Brzoskwinka na maraton po Poznaniu:-D pogoda taka ladna wiez az szkoda siedziec w domku:-)

Tygrynka jak beda ladne czapeczki to koniecznie musisz mnie tam zaprowadzic:-D

Milego dnia dziewczyny:-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry