reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej witam sie,
u mnie maraton, dopiero wyszla kumpela, zet pojechal odwiesc tate do domu a o 22 przylatuje tesciowa z rzymu:) ogladam jakis glupi serial na tvnie;P z nudow chyba karmi sobie otworze, chociaz nie wiem na co mam ochote!
Baska dzis ladnie zasnela o wpol do 20:)

reklama
Karola jak schudne z 15kg to zobaczysz mnie w kiecce :p :p teraz to jeszcze miałam o tyle dobrze, że tyłek płaszczem miałam przysłonięty, więc za wiele złego nie było widać hehe jeszcze by ludzie ten mój chabas zobaczyli, to by się przerazili.. :-D

jaaa spacer na obcasach - tylko dla wytrwałych :p

Karola niech Ci nie będzie smutno, jak Juleczka wyzdrowieje to też będziesz latała na spacerki!!

Skrzat powiem Ci że oglądałam wszystkie (całe 3, łącznie z tym :p) odcinki Przepis na życie i nawet nie jest taki zły :D

czapeczki jutro sprawdzam na Wichrowym, Koza kupila śliczną za 13zł, dam znać i jakby co każdą zaprowadze :D

e tam;/ Kaśka gadasz głupoty!!!! :)

A powiedzcie mi taka rzecz- czeka nas za chwile kupno pierwszych bucików...i mam taki dylemat
w necie pelno opini ze najlepsze to bartek itp a tam ceny jak cholera! kurde czytalam ze dziecku szybko nózka rosnie wiec jak mam wydac 150-200 zł na butki na krotki okres czasu to troche mi sie nie usmiecha!
a widzialam bardzo fajne ladne i porzadnie wygladajace w ccc a ceny tez spoko 50-60 zł
ale niewiem czy nie zrobie Luli krzywdy takimi tanszymi bucikami
kolezanka ma synka 2 latka ma i wrocila od ortopedy teraz i sie okazalo ze Kuba ma wykrzywione stópki i aNKA SIE obwinia ze to przez butki ktore zle dobrala!
i mam dylemat
pomozcie bo wiekszosc z was juz to ma za soba

nic dziewczynki ja się żegnam, jutro mała do przedszkola ja do pracy , boję się jak cholera że mnie jutro wywalą ech za tą opiekę :-( no nic buziaczki i do juterka :-)

Karola ja Ci powiem tak: dopóki mała nie chodzi to obojętnie co jej na nóżki założysz byle ciepło miała. Sebastian już chodzi, więc my teraz kupimy Bartka, bo stwierdziliśmy że wolimy właśnie wydać więcej na butki, niż latac potem stópki prostować. czasem można znaleźć tanie Bartki (w Panoramie ok 130zł, w smyku w outlecie factory nawet za 40zł ale to pojedyncze numery, trzeba się naszukać). będziemy takie kupować do ok 3 roku życia (chyba najważniejszy czas jak się nóżka kształtuje, zaczyna chodzenie, itp), potem w trampkach będzie latał ;) zawsze możesz zbierać kasę np żadnych słodyczy czy maskotek zajączków na Wielkanoc - tylko kaskę na butki ;)

Co do butków to jedyne co pamietam ze spotkania aktywnych mam to to ze nie powinny miec zadnych wybrzuszen w srodku, maja byc calkiem plaskie, bo jak maja poduszke profilowana to dziecko zaczyna wykrzywiac nozki:( Ja nie wiem jakie kupimy zobaczymy jak Basia zacznie chodzic, ale nie wiem czy firma ma az takie znaczenie, ludzie kupuja zwykle i dzieci nie maja wad postawy wiec chyba nie zalezy to od marki. Co do Bartka to na "lipcowkach" ostatnio same opinie ze sie popsuli, nie zdziwilabym sie bo leca masowke, w kazdym centrum handlowym sa, a co masowe, ostatnio pozostawia wiele do zyczenia!

reklama
Do góry