reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
może wtedy bardziej na wyrost kupowałaś, dużo za duże i teraz nadal są dobre?

nie wiem czy głodna jestem :D

najlepsze że znajomi wpadli urodzinowo a my zapomnieliśmy o torciku który czekał w kuchni :/ ale pizza i piwo wjechało więc chyba nie dziwne ;)

no i problem butków masz z głowy :D
pół torcika oddaliśmy na drogę bo głupio mi było :D a chyba dobry, migdalowy :p
jeszcze musze rozkminić alkohol od kumpeli, bo nie wiem co to :D ale pewnie coś pysznego, bo to ta sama kumpela od różwego wina :D

edit: no i polazły babole :D to i ja zmykam, dobranoc!!

Ostatnia edycja:
Hej!
Ale sobie pospałam :-). Noc spokojna i dopiero rano Mąż karmił Małą. Wróciła moja córeczka. Ja bym w łóżku dalej spała ale Mój sie strasznie tłukł przy wychodzeniu do pracy. No nic zrobiłam sobie kawke i patrze co skrobałyście.

Miłego dnia!

hej Poznanianki :-)

My mieliśmy wczoraj z Mężem dzień tylko dla siebie... Dlatego na forum nie zaglądałam... Fajnie było :-D
dziś od 6 w ośrodku byłam, bo musiałam się zarejestrować do dentysty! <brrr>

Mam nr od 12, więc spoko.
Mam nadzieje, że dużo ząbków się nie popsuło- wstyd się przyznać, ale ostatnio byłam 10 lat temu :zawstydzona/y:
Więc trochę się boję...

Dziś 1 dzień WIOSNY, a u Nas rano było -4! :wściekła/y: szok!!! Teraz się słonko przebija... ale jeszcze zimno!

Ja idę na śniadanko...
Miłego dnia Mamuśki :-)

Hej mamuski :-)
To mala dzis zrobila pobudke o 7.10 wiec w miare jestem wyspana:-)
Za chwile lece bo umowilam sie z Brzoskwinka na maraton po Poznaniu:-D pogoda taka ladna wiez az szkoda siedziec w domku:-)

Tygrynka jak beda ladne czapeczki to koniecznie musisz mnie tam zaprowadzic:-D

Milego dnia dziewczyny:-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry