reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
dobranoc Dziewczynki :*
Adas mi cos marudzi przez sen, wiec zmykam... do jutra :-)
Adas mi cos marudzi przez sen, wiec zmykam... do jutra :-)
może wtedy bardziej na wyrost kupowałaś, dużo za duże i teraz nadal są dobre?
nie wiem czy głodna jestem
najlepsze że znajomi wpadli urodzinowo a my zapomnieliśmy o torciku który czekał w kuchni :/ ale pizza i piwo wjechało więc chyba nie dziwne
nie wiem czy głodna jestem
najlepsze że znajomi wpadli urodzinowo a my zapomnieliśmy o torciku który czekał w kuchni :/ ale pizza i piwo wjechało więc chyba nie dziwne
no i problem butków masz z głowy
pół torcika oddaliśmy na drogę bo głupio mi było a chyba dobry, migdalowy
jeszcze musze rozkminić alkohol od kumpeli, bo nie wiem co to ale pewnie coś pysznego, bo to ta sama kumpela od różwego wina
edit: no i polazły babole to i ja zmykam, dobranoc!!
pół torcika oddaliśmy na drogę bo głupio mi było a chyba dobry, migdalowy
jeszcze musze rozkminić alkohol od kumpeli, bo nie wiem co to ale pewnie coś pysznego, bo to ta sama kumpela od różwego wina
edit: no i polazły babole to i ja zmykam, dobranoc!!
Ostatnia edycja:
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hej!
Ale sobie pospałam :-). Noc spokojna i dopiero rano Mąż karmił Małą. Wróciła moja córeczka. Ja bym w łóżku dalej spała ale Mój sie strasznie tłukł przy wychodzeniu do pracy. No nic zrobiłam sobie kawke i patrze co skrobałyście.
Miłego dnia!
Ale sobie pospałam :-). Noc spokojna i dopiero rano Mąż karmił Małą. Wróciła moja córeczka. Ja bym w łóżku dalej spała ale Mój sie strasznie tłukł przy wychodzeniu do pracy. No nic zrobiłam sobie kawke i patrze co skrobałyście.
Miłego dnia!
agatkaT
Fanka BB :)
hej Poznanianki :-)
My mieliśmy wczoraj z Mężem dzień tylko dla siebie... Dlatego na forum nie zaglądałam... Fajnie było
dziś od 6 w ośrodku byłam, bo musiałam się zarejestrować do dentysty! <brrr>
Mam nr od 12, więc spoko.
Mam nadzieje, że dużo ząbków się nie popsuło- wstyd się przyznać, ale ostatnio byłam 10 lat temu
Więc trochę się boję...
Dziś 1 dzień WIOSNY, a u Nas rano było -4! szok!!! Teraz się słonko przebija... ale jeszcze zimno!
Ja idę na śniadanko...
Miłego dnia Mamuśki :-)
My mieliśmy wczoraj z Mężem dzień tylko dla siebie... Dlatego na forum nie zaglądałam... Fajnie było
dziś od 6 w ośrodku byłam, bo musiałam się zarejestrować do dentysty! <brrr>
Mam nr od 12, więc spoko.
Mam nadzieje, że dużo ząbków się nie popsuło- wstyd się przyznać, ale ostatnio byłam 10 lat temu
Więc trochę się boję...
Dziś 1 dzień WIOSNY, a u Nas rano było -4! szok!!! Teraz się słonko przebija... ale jeszcze zimno!
Ja idę na śniadanko...
Miłego dnia Mamuśki :-)
R
rikapa
Gość
a ja idę do pracy , zajrzę pewnie wieczorkiem :-)
monia149090
Mamusia Wiktorii :)
Hej mamuski :-)
To mala dzis zrobila pobudke o 7.10 wiec w miare jestem wyspana:-)
Za chwile lece bo umowilam sie z Brzoskwinka na maraton po Poznaniu pogoda taka ladna wiez az szkoda siedziec w domku:-)
Tygrynka jak beda ladne czapeczki to koniecznie musisz mnie tam zaprowadzic
Milego dnia dziewczyny:-)
To mala dzis zrobila pobudke o 7.10 wiec w miare jestem wyspana:-)
Za chwile lece bo umowilam sie z Brzoskwinka na maraton po Poznaniu pogoda taka ladna wiez az szkoda siedziec w domku:-)
Tygrynka jak beda ladne czapeczki to koniecznie musisz mnie tam zaprowadzic
Milego dnia dziewczyny:-)
reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Rikapa miłego dnia w pracy!
AgatkaT bezbolesnej wizyty u dentysty.
Brzoskwinka i Monia udanego maratonu.
Co do czapeczek to polecam ręcznie dziergane przez jedną z użytkowniczek forum. Warto!
https://picasaweb.google.com/madziunka90210/Czapunie?authkey=Gv1sRgCOywsIicts_ifQ#
Robione przez madziunka90210
AgatkaT bezbolesnej wizyty u dentysty.
Brzoskwinka i Monia udanego maratonu.
Co do czapeczek to polecam ręcznie dziergane przez jedną z użytkowniczek forum. Warto!
https://picasaweb.google.com/madziunka90210/Czapunie?authkey=Gv1sRgCOywsIicts_ifQ#
Robione przez madziunka90210
Ostatnia edycja: