reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No ale ccc, deichman itp to tez masówka ;) chyba nie ma "nie-masowych" butków dla dzieci?? chyba że mariquita czy jakoś tak, te bardzo drogie :D
ważny jest też zapiętek, musi być sztywny. poszukaj w necie Karola, pełno informacji znajdziesz :) ja tak kiedyś szukałam ale nie zapisałam stron więc niestety nie podam
my mieliśmy fajne z deichmana, ale jak oglądałam bartka, to porządniej wyglądał. jeszcze jakieś wpadły mi kiedyś w ręce z certyfikatem zdrowej stópki ale nie pamiętam firmy :///

reklama
tam gdzie mamy dzialke jest sklep z butkami. to takie materialowe (ze sztywna pietka) maja po jakies 20-30 zl:) a np takie ze skorki za okolo 80-90 zl, polskich firm, wlasnie nie masowki:) na ccc i deichman masowka, ale wlasnie mysle ze bartek nabija nazwa, jak wszystko dla dzieci markowe:p pan nam powiedzial z na-tuska w akpolu za wozek delti placisz polowe tego ca za x-landera, a ten sam producent, te same czesci tylko marka inna;P wiec pewnie z butami to samo:>

no dokładnie, to samo dziewczyny mówiły o tenisówkach - z auchan jakieś 20zł (nie pamiętam dokładnie) a identyczne w h&m 60zł :/
Skrzat a gdzie dokładnie ten sklepik?
Natuśka o tym właśnie w m1 myslałam kiedy pisałam ze bardzo drogie :D

reklama
Do góry