reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

heloł
nocka piekna jupi ranek tez :D :D :D wczoraj z Ł. poszalelismy hehe normalnie przypomniały mi sie czasy z przed ciazy ;P
widziałam temat butów na tapecie wiec sklep w m1 to maraga kids jest tez w panoramie. Pojechalam do panoramy w sb i kupilismy na teraz młodemu czarne najacze za 120pln...na necie tansze...;/ i do tego paputki do latania befado one sa cenowo spoko. Idzcie sobie do cocodrillo maja piekne trampki i niedrogie! młody chodzi z nich jak król:D maja noski zadarte do gory wiec sie nie potyka

my dzis jedziemy fotke na dowod dla młodego wyrobic....ale siostra mnie usiwadomila ze moza wybrac paszport na rok albo 5 lat :)
potem nauki i kamerzyste załatwiamy mialam isc do endokrynologa ale musze przełozyc ;P

reklama
Czesc dziewuszki:)

Mala mi zrobila pobudke dzisiaj o 6:sorry: wiec niedospana jestem troche,a teraz Gabi z tatulkiem zasnela...

dzisiaj jedziemy na male zakupki do miasta a potem ja smigam do wieczorka do dziadkow...

milego dzionka laseczki:)

Witam się z pracy :-)
to już moje 3 podejście do napisania posta i ciągle coś mi się przełącza:wściekła/y: głupi laptop !!!
Miłego dnia dla wszystkich, mam tu od rana centralę telefoniczną .... jak mi się dziś nie chce!!!!

Marciaa a kiedy twój Nikoś zaczął chodzić sam, bo ja się zastanawiam kiedy kupić Juli buty bo w domu juz chodzi trzymając się mebli wczoraj samodzielny kroczek tez zrobila ale czytałam ze po domu to lepiej bez butków w skarpetkach abs...

Witamy sie
nocka super, Jula przespała i obudzila sie po 7 :)
Ale teraz sie rozklaszlala jak nie wiem
a taka pogoda sliczna... eh niech mi dziecie zdrowieje bo ja nie cierpie siedziec w domu
Milego dnia

Marciaa intensywny dzień widze was czeka. Na górczynie są świetnie prowadzone nauki przedmałżeńskie.

Karola mi też sie chce gdzieś pójść ale sie z nią boje na większe spacery iść. Jutro mamy kontrole u pediatry to zobaczymy. Może pojade do teściów. A co do butów to ostatnio słuchałam Zawitkowskiego i mówił że im później i mniej zakłada sie buty tym lepiej dla rozwoju stopy.

Kozaczino miłych pacjentów życze. Jak sie laptop odwiesi to daj znać co tam słychać.

Moja pospała troche po jedzeniu ale na mnie oczywiście. Jak ją odkładałam do łóżeczka to sie obudziła a teraz grandzi na podłodze.

A i mam wieści od Julii. Mały jest w obecnej chwili na badaniu. Ok 11 ma wrócić. Potrzeba magicznych kciuków forumowiczek!

no wlasnie ja mam ksiazke Zawitkowskiego i tam jest napisane ze po domu bez butków boso lub w skarpetkach abs...

oj znam to spanie na mamusi- Jula czesto tak spi, szczegolnie u taty :)
jak sie odklada ja to placz i niezadowolenie

hej dziewczyny,
ja wczoraj padłam:( Ale dzisiaj od rana masakra, Basia urzadziła sobie wiosebbe wagary od spania...pobudka o 5;15 no to poszłam zrobiłam mleko i mówie może zaśnie, gdzie tam ja pół snem a ona mendziła do prawie 7, potem zet poszedł do pracy to ja kolysalalam lulałam, prawie zasnęła, ale co odłożyłam do łożeczka ryk, no to wypiła drugi raz 120 ml mm i około 8:40 zasnęla na pół h, więc jestem mega nietomna:(
Teraz o dziwo bawi się ładnie książeczkami. Ja wyjęłam kurczaki na obiad:) i pewnie się przejdę do babci na spacer, będzie tam moja mama, a mam tak 45 minut pieszo:)
My jutro do kina na Czarnego Łabędzia idziemy:)

Julia trzymamy kciuki za Natanka, mocno mocno!!!
Tygrynka ładnie sprawdzaj te czapeczki, chcoiaz ja mam dla Basi taką bąbkę wiosenną z H&M:)
Marciaa ale masz zabiegany dzień:) Pewnie szybko zleci, bo jak tyle do roboty to pstryk:)
Kozacziino Rikapa miłego dnia w pracy:)
Skrzat910 o tym, że późno butki mówią ciągle, więc chyba puki dziecko nie smiga na dworze to nie ma co pakować stopy w butki. Naszs ortopeda mówi, że ja zakładam skarpetki zawsze mam pociągnąć do przodu by było miejsce na paluszki:) a spiochy dwa numery za duże, żeby nie zaciągały paluszków;P

Piję kawkę na pobudzenie;P

Ostatnia edycja:
Skrzat no ja też tak robie. Poza tym Anielka ma chyba stopy po tatusiu bo są duże a Mąż ma numer mniejszy od kajaka:-D.

Karola u nas nie ma ryku ale co prawda często sie budzi jak ją odkładam. Za to zawsze super usypia w pozycji pół siadu u tatusia. W sumie to razem kimają na fotelu rozwaleni:-D

hej dziewczyny:)
jestem mamą 4 miesięcznego Szymonka od tygodnia mieszkam w poznaniu na osiedlu stefana batorego może są jakieś mamusie z tych okolic? chętnie nawiąże kontakt:)
pozdrawiam Malwina

reklama
Witaj Malwina.
Tu jest duzo mam z Piątkowa bo chyba Batorego to podchodzi pod piatkowo,
ale nie ma problemu bo duzo mam jest mobilnych i wedruja wszedzie takze sledz temat, pisz odwaznie z nami i pewnie do zobaczenia :)

Do góry