Tygryś miesiąc
? Nie strasz że aż tyle mu zajeło dojście do siebie po szpitalu
wiesz co, ale Seba w sumie już miał roczek, to też bardziej kumaty i może dlatego bardziej przeżył (plus te wszystkie dolegliwości
), a Anielka młodsza to może szybciej się "ogarnie"? ja bym obstawiała ten szpital, bo u nas było to samo i też lecieliśmy do pediatry wystraszeni czy wszystko ok... daj znać co Wasz powie!
A Wy w jakich stanikach spałyście? Normalnych czy może tych sportowych?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy takiego nie kupić...
Serio wierzycie w takie "odciotowania" dziecka? Bo ja nie...
A my mamy dziś 8miesięcznicę ślubu
poza tym jedziemy do Brata na imieniny... PATRYK :-) i mamy zasadę, że na imieniny kupujemy za 30 zł jakiś drobiazg... A ja nie mam pojęcia co mu kupić?!
Może jakieś pomysły?
bardzo fajną niespodziankę Ci mąż zrobił, wszystkiego najlepszego z okazji miesięcznicy
co do prezentu - my ostatnio kupowaliśmy kumplowi różne piwa z różnych krajów w Piotrze i Pawle, cieszył się bardzo
co do siary - to jest jak najbardziej normalne
co prawda mi nie leciała i się denerwowałam czy będę miała mleko, ale wszystko było ok. staniki to bym Ci doradziła tak jak Skrzat - bawełniane są bardzo wygodne
też nie wierzę w ociotowanie, ale nie neguję tego że inne wierzą, chociaż ja się pierwszy raz z tym tutaj spotkałam, wcześniej nie słyszałam o tym;-)
ja wogole jestem taka dziwaczna ze nie uzywam do teraz i nigdy nie uzywalam stanikow do karmienia ;/ od poczatku karmienia nosze zwykle staniki pol usztywniane takie z wklaka z gabki i sobie miseczke odsuwam i Jula pije...
dobra decyzja z tabsami! ja w ogóle wierzę w pozytywne myślenie i wszelkie poprawiacze nastroju typu spa, kąpiel, spacer... nie martw się więcej! ja staniki do karmienia używałam na początku, ale potem zaczęłam robić jak Ty, tylko ja noszę "miękkie" staniki ;-) zdrówka dla Julki!!
ja pod koniec marca chetnie wybrałabym sie na ten duzy plac zabaw jak bedziecie sie wybierac dajcie znac
))
dobrze że dobrze! a z wyjściem to daj znać kiedy będziesz gotowa
dzień dobry!
ja na chwilkę, bo dzisiaj mam męża w domu
leniuchowanie w łóżku i jajecznicę w jego wykonaniu już zaliczyliśmy
teraz czekamy aż młody się obudzi i polecimy na zakupy, a wieczorem do Lubonia na spotkanie Świadoma mama..
miłego dnia!