reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Klub maMMaija zajęcia dla dzieci
A my mamy znowu kolejną niespodziankę na najbliższy piątek - 4 wejściówki dla dzieci w wieku 1- 4 lata na piatkową zabawę od 10.00-12.00. Zgłoszenia mailowe - mammaija@mammaija.pl - według kolejności zgłoszeń:-)

Sorki, że tutaj, ale może któraś by zechciała iść :-) bo to jutro, dlatego na główny wrzuciłam..

my z Adasiem się wybieramy :)

reklama
Karola na stres i nerwy najlepszy jest sen :-) więc jak mała śpi, to Ty też odpoczywaj!

a gdybyś nie miała nikogo chętnego na te wejściówki na targi to chętnie bym je wzięła.. (hmm.. odkupiła? )

a Julcii na gorączkę spróbuj z tym eferalganem..

My też chcieliśmy iść na Motor Show i dupa blada :-( Poza tym miałam inne plany na ten tydzień i niestety nie możemy sie nigdzie ruszyć. Póki co czekam co powie pediatra. A właśnie sobie policzyłam i jutro kończy nam sie antybiotykoterapia.

Hej dziewczynki

u nas dobrze ja moge swobodnie oddychać
od rana byłam na pobraniu krwi, mlody spi to nadrabiam oczywiscie :)

ja pod koniec marca chetnie wybrałabym sie na ten duzy plac zabaw jak bedziecie sie wybierac dajcie znac :)))

Marciaa ja chętnie też bym się wybrała, ale mnie pasuje po 1 kwietnia dopiero, bo wtedy wracam od dziadków..

Rikapa z FB, maile, albo stronki np. dzieci Poznań :-)

Tygryś miesiąc:szok:? Nie strasz że aż tyle mu zajeło dojście do siebie po szpitalu:baffled:

wiesz co, ale Seba w sumie już miał roczek, to też bardziej kumaty i może dlatego bardziej przeżył (plus te wszystkie dolegliwości:confused2:), a Anielka młodsza to może szybciej się "ogarnie"? ja bym obstawiała ten szpital, bo u nas było to samo i też lecieliśmy do pediatry wystraszeni czy wszystko ok... daj znać co Wasz powie!

A Wy w jakich stanikach spałyście? Normalnych czy może tych sportowych?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy takiego nie kupić...
Serio wierzycie w takie "odciotowania" dziecka? Bo ja nie... :-p
A my mamy dziś 8miesięcznicę ślubu :rofl2:
poza tym jedziemy do Brata na imieniny... PATRYK :-) i mamy zasadę, że na imieniny kupujemy za 30 zł jakiś drobiazg... A ja nie mam pojęcia co mu kupić?!
Może jakieś pomysły?

bardzo fajną niespodziankę Ci mąż zrobił, wszystkiego najlepszego z okazji miesięcznicy:tak: co do prezentu - my ostatnio kupowaliśmy kumplowi różne piwa z różnych krajów w Piotrze i Pawle, cieszył się bardzo:-D co do siary - to jest jak najbardziej normalne:tak: co prawda mi nie leciała i się denerwowałam czy będę miała mleko, ale wszystko było ok. staniki to bym Ci doradziła tak jak Skrzat - bawełniane są bardzo wygodne:tak: też nie wierzę w ociotowanie, ale nie neguję tego że inne wierzą, chociaż ja się pierwszy raz z tym tutaj spotkałam, wcześniej nie słyszałam o tym;-)

ja wogole jestem taka dziwaczna ze nie uzywam do teraz i nigdy nie uzywalam stanikow do karmienia ;/ od poczatku karmienia nosze zwykle staniki pol usztywniane takie z wklaka z gabki i sobie miseczke odsuwam i Jula pije...

dobra decyzja z tabsami! ja w ogóle wierzę w pozytywne myślenie i wszelkie poprawiacze nastroju typu spa, kąpiel, spacer... nie martw się więcej! ja staniki do karmienia używałam na początku, ale potem zaczęłam robić jak Ty, tylko ja noszę "miękkie" staniki ;-) zdrówka dla Julki!!

ja pod koniec marca chetnie wybrałabym sie na ten duzy plac zabaw jak bedziecie sie wybierac dajcie znac :)))

dobrze że dobrze! a z wyjściem to daj znać kiedy będziesz gotowa:tak:

dzień dobry!
ja na chwilkę, bo dzisiaj mam męża w domu :-D leniuchowanie w łóżku i jajecznicę w jego wykonaniu już zaliczyliśmy :-D teraz czekamy aż młody się obudzi i polecimy na zakupy, a wieczorem do Lubonia na spotkanie Świadoma mama..
miłego dnia!

reklama
Hejka
leze i siedze ale wczoraj to byl taki dzien ze myslalam ze urodze ale nie urodzilam siedzi w brzuszku i niech jeszcze siedzi bo jeszcze za wczesnie.

Ale bym sie przeszla "tyłek mnie swedzi" od lezenia - może dla mnie dobrze ze deszcz pada bo jakby słońce świeciło to chyba bym nie wytrzymała w chacie

Nudzi mi sie jak cholera

Do góry