reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczku fajnie że w domku:)
Jutro ma być tak syf jak dzisiaj:( A ja do babci na imieniny pieszo mam iść, a zet ma mnie zgarnąc, może się wbiję w jakąś lukę opadową!? Baśka się obudziła, sen nic nie pomógł - marudzenia cd, czy to ta pogoda???

reklama
yoł,
moja znalazla sobie wreszcie zajęcie;) ściąganie książeczek z półki:) dobrze że swoich a nie mamusich:D dziecka od 15 minut nie ma:D

Witam ... znowu paskudnie... brrr

zrobiłam obiad i tak sobie siedzę przed kompem ... nigdzie nie chce się wychodzić ...
dziś wieczorem koniecznie piwko w końcu dzień Św Patryka ;-)...
Spojrzałam na te targi Motor show - super pewnie mężowi by się podobały to zrobię mu niespodziankę :)

skrzat - dobra decyzja by skonsultować zachowanie z pediatrą ale Tygrynka moze ma racje, ze odreagowuje szpital .
agatkaT - to normalne, że leci siara, organizm przygotowuje się już do porodu, ja nosiłam jak karmiłam specjalne staniki do karmienia - poprostu były wygodne bo normalne staniki mnie uciskały a wkładki najlepsze były belli bo miekkie i nie przesiąkały.

rikapa - ja nie byłam świadoma tego , ze Bactrim to takie g***o myślałam ,że to lepsze zło od antybiotyku !!!

mamaGabi- co za głupa bestia z tej bratowej ... i pewnie poszło jej o jakieś głupstwo ?

na- tuska- super ten namiot z tunelem.

karola - współczuję relacji z rodzicami , przykre ... nie faszeruj się środkami jak karmisz ... dziewczyny dobrze radzą jakiś relaks ...

brzoskwinka - super, że wyszukujesz te fajne akcje i się dzielisz z nami :)
te spotkanie jutrzejsze wydaje mi się , że dla większych dzieci niby od roku ale mała jeszcze nie łazi i tylko plącze się pod nogami innych dzieci, w ogóle jakoś zaczynam się martwic że ona taki leniuszek i nie chodzi.

tygrynka - fajny dzionek się zapowiada.

... no a miałam sobie farbę położyć jak mała śpi - zapomniałam ...

hej Mamuśki!

Ale u mnie beznadziejna pogoda... :wściekła/y: jakby chciało za chwile mega lać!

Ale humorek mam cudowny, bo w nocy wrócił mój Mąż. Nic mi nie napisał, tylko przyjechał, wykąpał się i położył obok mnie :-D oczywiście początkowo myślałam że dostanę zawału, ale później było już tylko miło.... :tak::zawstydzona/y:

A rano obudziłam się z plamą siary!!! :szok: ale tylko z lewego cycka... To normalne?
Teraz już siedze w staniku i wkładkach...

A Wy w jakich stanikach spałyście? Normalnych czy może tych sportowych?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy takiego nie kupić...

Serio wierzycie w takie "odciotowania" dziecka? Bo ja nie... :-p
A może Młoda ma okres buntu?!

A my mamy dziś 8miesięcznicę ślubu :rofl2:
poza tym jedziemy do Brata na imieniny... PATRYK :-) i mamy zasadę, że na imieniny kupujemy za 30 zł jakiś drobiazg... A ja nie mam pojęcia co mu kupić?!
Może jakieś pomysły?

Ja lecę na śniadanko- dziś chodzą za mną płatki z mlekiem ;-)

Miłego dnia ;-)

Ja sobie wlasnie kupiłam taki stanik ale to tylko dlatego ze mam 2 nowe ktore kupilam przed ciaza a nie chce ich rozciagnac a ten do karmienia to tanio kupilam tylko mam nadzieje ze bedzie mi pasowal
TOTALNA WYPRZEDAŻ!!!BIAŁY STANIK DO KARMIENIA 90B (1493783827) - Aukcje internetowe Allegro

edit
a czytac ksiazki to ja nie moge bo czytajac mysle o czyms innym i nic mi nie wychodzi z tego czytania

was sobie poczytam ;)

an82- dziękuję bardzo... Szukam mojego rozmiaru i jak jest to od razu kupuję!

Reszcie Dziewczyn też dziękuję :-) za rady...

Pisałam do Brata w sprawie prezentów i poprosił o kosmetyki- więc kupiłam żel pod prysznic, krem po goleniu i deo. I Mąż chce flaszkę kupić... Więc problem prezentu z głowy ;-)

gdyby nie Wy to bym nie miala pojecia o roznych akcjach ...typu targi i spotkania he he ;-) swoja droga dzieki :)

ale pogoda. cholera mnie juz bierze bo od pon w chacie...a mlody moj dzisiaj grzeczny tylko wszystko sciagac chce i wkladać łapeczki tam gdzie nie ma...na kazde nei wolno to sie smieje...;-))

nuda nuda dzis...jedyna rozrywka to na 18.30 nauki przedmałz. ha ha :>

moj Ł. ma 20 marca ur co ja mam mu kupic masakra nie mam pojecia:szok:

No to już wiem na czym stoje. Młoda ma zapalenie gardła i pleśniawki na języku. Zapalenie oskrzeli mineło. Zostawiłam prawie 100zl w aptece bo dostała nowe leki w tym uspokajający bo sie lekarz nad naszymi nerwami zlitował. We wtorek mamy kontrole.

hellllllllllllllo

ja juz z synusiem po drogiej stronie brzuszka od 4.03.11 maly miał 3720kg i 50 cm poród szybki wrecz ekspresowy............trzymali mnie 4 dni dłuzej w szpitalu bo miałam/mam problemy z cisnieniem do tej pory połozna przychodzi i kontroluje mi cisnienie...

mały jest uroczy a ja mega zmęczona ale za to szczesliwa mam nadzieje ze pomału jakos to wszystko ogarnę i bede czesciej do was wpadac.............

zdjecie zostawiłam na odpowiednim watku a teraz juz uciekam bo mały sie wiertoli jedzonko pewnie bedzie chciał......

buziaki dla was i miłego weekendu gdybym nie dała rady wpaść:tak:

reklama
Do góry