reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej
dotarliśmy do domku - nienawidzę mpk w godzinach szczytu :p tłumy ludzi, kierowca nie chce obniżyć progu (właśnie, jak to z tym w ogóle jest? powinien to zrobić czy to jego dobra wola? wie któraś?), i ostatnie dwa przystanki płacz Seby że nic nie widzi, a w ogóle to on by już wyszedł...
U Ilonki było super, dzięki kochana :* Seba zachwycony - kolega, pies, zabawki: żyć nie umierać :D i pierwszy raz widziałam jak moje dziecko samo sobie poradziło ze schodami - nie zleciał, nie wołał, tylko hop na ziemię i tyłem zlazł :D (ps. Ilonka wiesz że kierowca chciał nam policzyć za wózek drugi bilet?? ale go zbajerowałyśmy i opuścił nam 3zł :p)
w domu trochę do kitu - mąż dostał mandat za jazdę uszkodzonym wozem i zabrali mu dowód, oddadzą po naprawie :/ cholera a chcieliśmy sprzedawać uszkodzony :/ i tak dobrze że zbajerował i mniej będzie płacił bo chcieli mu 900zł wlepić :/
przeczytałam co u Was ale zapomniałam co miałam odpowiedzieć, jedynie: Ilonka powodzenia!!
zmęczona jestem i humorek mi siadł, idę się poprzytulać do moich chłopaków..
pa!

Dzien doberek :)
Dzisiaj taki leniwy dzień, pewnie przez ta pogode! troche dolinuje ;/
Ale i tak na poł godz wyszłysmy na spacerek z Julka. A tak to w domku siedzimy od rana i się bawimy, a teraz Julcia śpi sobie.
Tygrynka wspolczuje tej sytuacji z autem ;/ tez nam zabrali kiedyś dowód za pęknięty zderzak. nie jest lekko bo trzeba naprawic, jechać na przegląd a potem do urzędu po dowód. Kupę załatwiania.
Fajnie ze spotkanie sie udało! Dzieciaczki pewnie wybawione, a mamy się nagadały!
Życzę miłego popołudnia ;*

edit.
Marciaa, Kozaczino
zdrówka życzę!

Wreszcie moge siąść spokojnie. Młoda była u pediatry i dostała syrop przeciw wymiotom i co ważne na oskrzelach już prawie nic nie słychać:-).

Ilonka trzymaj sie kochana w tym szpitalu i wracaj do nas szybko.

Tygrynka kurcze nie zazdroszcze sytuacji z autem. A co do obniżania progu to musisz pogrzebać na stronie mpk. Ale mi sie wydaje że skoro jest możliwość obniżenia to on musi obniżyć próg kiedy widzi wózek/ niepełnosprawnego.

hej kochane:)
alez padnieta jestem,caly dzien bylam u dziadkow moich dzisiaj. staram sie jeden dzien spedzac u tesciow (chodz latwe i przyjemne to nie jest:dry:) a jeden u dziadkow....

mala dzisiaj 3 godz na podworku pospala:) a mi nadal nei przechodzi wczoraj bylam u internisty i znowu kolejny antybiotyk,do tego jeszcze mala ma zatwardzenie, i jakas markotna jest i nei wiem czy cos ja lapie czy przez ta kupke:-:)-:)-(

Tygrys nieladnie kierowca zrobil,z tego oc wiem prog musi zawsze obnizyc nie ma to tamto, wiec becwal z niego... i przykro mi z autem waszym.

Ilonka trzymaj sie w tym szpitalu i wracaj szybko:)

alez mnie glowa boli dzisaj,masakra...

Kozaczino zdrowka!
Marciaa zdrowka dla ciebie i chlopakow twoich!
Skrzat910 zdrowka dla Anielki!

hej hej
ja dzisiaj dopiero przed 19 na dobre zlądowałam w domu.. tyle się dzisiaj działo!

Ilonka cieszę się, że nasza wizyta Cię uszczęśliwiła i nie pozostawiła po sobie złych wspomnień :-D powodzenia w szpitalu! dasz radę Kochana!

Tygrynka generalnie kierowcy powinni obniżać próg, jeśli widzą wózek, ale niestety nie zawsze jest to stosowane, chociaż często w moim przypadku spotykam się z uprzejmością kierowców, ale zdarzają się wyjątki, którzy udawają, że wózka nie ma!

to co dziewczyny, jutro do starego zoo?

Marciaa zdrówka dla Was! super, że od gina dobre wieści :-)
Kozaczino kuruj się :*

zaraz będzie pogoda na tvp1 to zobacze co i jak ;p
chociaż ja słyszałam, że jutro ma być nie najgorzej ;p

edit.
ale lipna pogoda ma być.. ja piernicze...
no to my jutro w domu posiedzimy...

mnie i tak twarz od zęba puchnie.. druga część ósemeczki mi wychodzi :/ grrr...
w sumie jutro i tak chyba będę w okolicach starego zoo, bo do skarbówki pita będę leciała zanieść
idę zaraz rozliczyć ten shit..

Ostatnia edycja:
reklama
no melduje sie wieczorowa pora,
u mnie dzisn zlecial, bo przyjechala kolezanka ze studiow i LO, wiec razem gotowalysmy obiad etc.
Basia kochana, ale chyba dzis ja zabki cos bo wyla przed zasnieciem biedulka moja, smoka gryzla nielsychanie, skonczylo sie na czopku, a teraz juz spi! I ona chyba z butelki kaszek nie lubi bo plula a mleko wypila..
Co do pogody jutro to ma byc jak dzisiaj i czwartek tez nie za ciekawy:( Meteorogramy - meteorograms :(
Marcia super ze ok:)
Dziewczyny cieszę się ze wam się udał wypad do Ilonki,
Kozaczino zdrowka!

Do góry