reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam
ja tylko dzis na chwile bo jednak postanowilam ze dzis posprzatam chociaz na dole to jutro bede miała mniej i jeszcze prasowanie mnie czeka no i wypad do miasta po brakujace mi produkty..................... podobno w sobote ma byc ciepło mam nadzieje bo planujemy na ogrodzie wiekszosc imprezki,także trzymajcie kciuki za slonce:tak::tak::tak::tak: to chyba bedzie najwiekszy prezent dla mojej niuni,bo bedzie mogla pochasac:-D:-D:-D:-D:-D

oczy mi sie kleja jak nie wiem,cos nie mogłam w nocy spac sama nie wiem dlaczego:confused::confused::confused::confused:

ok mykam bo jak mała wstanie to obiad i do miasta

miłego dnia laseczki

reklama
czesc:tak::tak::tak:

Moje dziecko dzis wstało jak nigdy o 7;30 zawsze do 9 kima:szok::szok::szok::szok: no ale coz dzien bede miała dłuższy hi hi

kurcze jak mnie nogi bola to nie macie pojecia po wczorajszej wyprawie do miasta i sprzataniu do 22-giej mam dosc dzis ciag dalszy:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a jeszcze musze do polskiego sklepu myknac po kaszanke bo mam zachcianke i z grila sobie zrobic:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

jak narazie musze sie obudzic bo kawa nic nie dała nadal spie:nerd::nerd::rofl2::rofl2::rofl2:

Gosia- a ciebie co tak mało hehehe,ja to ciezko pracuje.....:happy::happy::happy::happy:

ok mykam małej pampera zmienc bo narobiła:szok::szok::szok::szok: po tym to pewnie zaraz sie obudze hahhah:-D:-D:-D:-D:-D

witam wieczorkiem

kurcze padam jak mucha juz nie mam sily a jeszcze rano musze wstac bo do pracki:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: tak mi sie nie chce ze nie wiem:no::no::no::no::no:
namiocik rozstawiony tort odebrany okno przystrojone balony prawie nadmuchane jutro jeszcze dokonczenie wszystkiego i mozna balowac

zaraz lece pod prysznic tylko staruszek sie wyczlapie:-):-):-)
wszyskim spokojnej nocki zycze

hejo
wpadam jak zwykle dosc wczesna pora przywitac sie z wami zjesc sniadanie na pół spiąco i do roboty!!!!!!!!!!!!
masakra oczu to mni wcale nie widac pól nocy nie mogłam zasnac,ostatnimi czasy mam problemy ze snem:sorry2::sorry2::sorry2:kurcze mam nadzieje ze to minie bo inaczej ciezko ze mna bedzie:tak::tak::tak::tak::tak:
ok mykam babeczki

pozdrowionka moze jeszcze dzis zajrze po pracy pa

reklama
urodzinkigu8.gif
Dla Wiktorki
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
niechaj na Twej buźce zawsze uśmiech gości.
A rodzice niech kochają
i zawsze miłość, cierpliwość dla Ciebie mają!!!!:biggrin2:
31bj7.gif

Do góry