reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja bym wsiadła w tramwaj 7 :tak: .......... 69 raczej tam nie jedzie :no::confused:

zgadza sie 69 nie jedzie, ale 63 jedzie ... pomylka, przepraszam ................

a spacerkiem z ronda do Zoo to gdzies tak z 45 minut, ale ja bym chyba odradzała spacerek, bo Zoo też nie jest male i tych kilometrów to sie wtedy uzbiera .....

reklama
maluszek akurat przyzwyczajony do dluugich spacerow i dluugich wypraw, wiec to nie problem, poza tym przeciez nie bedzie szedl tylko siedzial w wozku :-) zapytalam sie o kwestie pojscia pieszo, bo nastraszono mnie ze nie jezdzi tam teraz nic bo remont drog jest....jak z tym remontem jest?

ja już pisałam że jedzie tam maltanka i autobus za tramwaj( bo robia tory tramwajowe-chyba że juz skończyli ):tak::tak::tak:

ale do samego zoo był autobus 57 ale chyba jedzie tylko w tygodniu napewno nie w niedzielę i sobotę wiec ten kawałek możecie śmiało iść na piechotę ja szłam jakieś 20 minut ;-)

tu jego rozkład
Rozkład jazdy MPK - Tabliczka

wiec jedzie 4 razy przez cały dzień ;-):baffled:

ja znalazłam np

Babysitters Agencja Opiekunek
r4.jpg
trl.jpg

trp.jpg
ul. Strzelecka 34 /9
61-846 Poznań

tel.: 061 / 85 17 224

DOBRA OPIEKA Agencja opiekunek
r4.jpg
trl.jpg

trp.jpg
ul. Przemysłowa
61-226 Poznań

tel.: 061 / 835 12 97

PARTNER - opiekunki dla dzieci i osób starszych
r4.jpg
trl.jpg

trp.jpg
ul. Galileusza 2 h lok
60-159 Poznań

tel.: 0-61 / 66 18 255

:confused::confused::confused: może coś tu znajdziesz

6-7 wrześnie DZIEŃ PYRLANDII

SOBOTA 6.09.08
Jak co roku na Łęgach Dębińskich moc atrakcji, koncertów, spotkań oraz oczywiście tradycyjnego wielkopolskiego jedzenia. Imprezy odbędą się 6 oraz 7 września.

11.00 – 14.30 Próby wykonawców
14.30 – 15.00 Prezentacje amatorskich, młodzieżowych zespołów muzycznych z Wielkopolski
15.00 – 15.30 Uroczyste rozpoczęcie festynu – - szorowanie pomnika pyry - Oda do PyryPrzedstawienie programu imprezy, Informacje o sponsorach Na święto Pyrlandii wszystko ma się świecić, ma być “porzundek”, a Pyra przez rok troszkę się przykurzyła. Zaproszeni goście doprowadzą pomnik do prządku.
15.30 – 16.30 KONCERT zespołu NAPSZYKŁAT poznański zespół, ubiegłoroczny laureat festiwalu w Jarocinie
16.30. - 17.00 Konkursy i prezentacje sponsorskieI spotkanie z PYRATAMIProgram animacyjny dla dziec “Spotkania z Pyratami” prowadzony będzie przez teart Animacji Variate zajawki aktywności - na dużej scenie. W sobotę budowany będzie poznański archipelag wysp PYRACKICH
17.00 - 18.00 KONCERT zespołu KOBRANOCKA
18.00 – 18.30 POKAZ CapoeiryII spotkanie z PYRATAMI – rozdanie nagród w konkursach
18.30 – 20.00 KONCERT zespołu MASALA SOUND SYSTEM
20.00 – 20.30 Prezentacje sponsorskie, konkursy, podsumowanie I dnia, zapowiedź programu niedzielnego Dni Pyrlandii
20.30 – 22.00 KONCERT - GRABAŻ i STRACHY NA LACHY

NIEDZIELA 07.09.08
11.00 – 14.30 Próby wykonawców
14.30 - 14.35 Powitanie i prezentacja programu kolejnego dnia imprezy
14.35 – 15.00 Spotkanie z PYRATAMI – spektakl dla najmłodszych Po przedstawieniu ruszają animacje na “Wyspach Pyrackich”
15.00 – 16.30 KONCERT - ŻUKI ROCK&ROLL BAND
16.30 – 17.00 Spotkanie z Pyratami – konkursPrezentacje sponsorskieZapowiedź pokazu mody inspirowanej strojami Bambrów Zajawka pokazu
17.00 – 18.00 KONCERT - QUEENS
18.00 – 18.30 Pokaz Mody inspirowanej strojami Bamberskimi
18.30 – 18.40 BIAŁE PYRY ROKU GAZETY WYBORCZEJ
18.40 – 20.00 KONCERT - KASA
20.00 – 20.30 Konkursy sponsorskiePodsumowanie imprezy- podziękowania
20.30 – 22.00 KONCERT - CZARNO CZRNI
22.00 – 22.10 Pokaz ogni

witam ..... :tak:

a dzisiaj ja mam lenia, poprostu nic mi się nie chce, byle do 15.00, a potem do 20.00, bo cale popołudnie zajete ...... a kiedy wypoczynek ..... :no:

a co do reszty :
Katka, chyba sie remontuje, bo poszukiwała ekipy ...
Kubala na rodzinnym wypoczynku ....
a reszta .................................. no cóż ........................ :no:

pozdrawiam i miłego dnia :rofl2:

dziewczyny, gdzie w naszych okolicach jest jakies fajne SPA z noclegiem? Chcielismy z mężem na rocznice ślubu sobie zafundowac, ale w SPA larni nie ma noclegu, a w mercure mnie powalila cena:-(

reklama
Do góry