reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam
ja tylko dzis na chwile bo jednak postanowilam ze dzis posprzatam chociaz na dole to jutro bede miała mniej i jeszcze prasowanie mnie czeka no i wypad do miasta po brakujace mi produkty..................... podobno w sobote ma byc ciepło mam nadzieje bo planujemy na ogrodzie wiekszosc imprezki,także trzymajcie kciuki za slonce:tak::tak::tak::tak: to chyba bedzie najwiekszy prezent dla mojej niuni,bo bedzie mogla pochasac:-D:-D:-D:-D:-D

oczy mi sie kleja jak nie wiem,cos nie mogłam w nocy spac sama nie wiem dlaczego:confused::confused::confused::confused:

ok mykam bo jak mała wstanie to obiad i do miasta

miłego dnia laseczki

reklama
czesc:tak::tak::tak:

Moje dziecko dzis wstało jak nigdy o 7;30 zawsze do 9 kima:szok::szok::szok::szok: no ale coz dzien bede miała dłuższy hi hi

kurcze jak mnie nogi bola to nie macie pojecia po wczorajszej wyprawie do miasta i sprzataniu do 22-giej mam dosc dzis ciag dalszy:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a jeszcze musze do polskiego sklepu myknac po kaszanke bo mam zachcianke i z grila sobie zrobic:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

jak narazie musze sie obudzic bo kawa nic nie dała nadal spie:nerd::nerd::rofl2::rofl2::rofl2:

Gosia- a ciebie co tak mało hehehe,ja to ciezko pracuje.....:happy::happy::happy::happy:

ok mykam małej pampera zmienc bo narobiła:szok::szok::szok::szok: po tym to pewnie zaraz sie obudze hahhah:-D:-D:-D:-D:-D

witam wieczorkiem

kurcze padam jak mucha juz nie mam sily a jeszcze rano musze wstac bo do pracki:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: tak mi sie nie chce ze nie wiem:no::no::no::no::no:
namiocik rozstawiony tort odebrany okno przystrojone balony prawie nadmuchane jutro jeszcze dokonczenie wszystkiego i mozna balowac

zaraz lece pod prysznic tylko staruszek sie wyczlapie:-):-):-)
wszyskim spokojnej nocki zycze

hejo
wpadam jak zwykle dosc wczesna pora przywitac sie z wami zjesc sniadanie na pół spiąco i do roboty!!!!!!!!!!!!
masakra oczu to mni wcale nie widac pól nocy nie mogłam zasnac,ostatnimi czasy mam problemy ze snem:sorry2::sorry2::sorry2:kurcze mam nadzieje ze to minie bo inaczej ciezko ze mna bedzie:tak::tak::tak::tak::tak:
ok mykam babeczki

pozdrowionka moze jeszcze dzis zajrze po pracy pa

reklama
urodzinkigu8.gif
Dla Wiktorki
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
niechaj na Twej buźce zawsze uśmiech gości.
A rodzice niech kochają
i zawsze miłość, cierpliwość dla Ciebie mają!!!!:biggrin2:
31bj7.gif

Do góry