reklama
hejo
laseczki jeszcze raz dziekuje za życzonka imprezka udana w 10000000/%- jak mi sie dzis uda to dam focie
ale było super tyle wrażen mala az z tego wszystkiego cała noc sie kreciła teraz spi spokojnie.cos tam sie jej chyba sniło
za 3 tygodnie kolejna a ja juz teraz nie mam siły hehe
ok mykam do pracki
laseczki jeszcze raz dziekuje za życzonka imprezka udana w 10000000/%- jak mi sie dzis uda to dam focie
ale było super tyle wrażen mala az z tego wszystkiego cała noc sie kreciła teraz spi spokojnie.cos tam sie jej chyba sniło
za 3 tygodnie kolejna a ja juz teraz nie mam siły hehe
ok mykam do pracki
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dla Wiktorii moc gorących życzeń, wszystkiego co najlepsze, samych radosnych dni, pełnych słoneczka i uśmiechów ,
a dla rodziców wielkiej pociechy z córci .....
a dla rodziców wielkiej pociechy z córci .....
witam z rana już w wrześniowy poniedziałek .......
i mam prośbę pomyślcie, gdzie ewentualnie mogłybyśmy sie spotkać, jakby pogoda nie dopisała na plenery na Cytadeli, bo termin wstępnie mamy ustalony 16-18 wrzesień .......
a moje małe dzisiaj zadebiutowało w przedszkolu, i jak na dziecko żlobkowe, jednak nie obyło sie bez łez, na dzień dobry był uśmiechniety i zadowolony, podobało mu sie bo wszystko inne i nowe, przy przedbieraniu popłakał sie i nie chciał mnie puścić, dopiero jak wszedł na salę i wybierał sobie autko do zabawy byłoOK, więc jak już wychodziliśmy bawił się na całego i było w porządku ..... zobaczymy jak będzie jutro rano .......
pozdrawiam ......
hejo
Jarzebinka- tak to jest pierwsze dni sa zawsze trudne i pelne stresów jak i dal dzieci tak i rodzicow ale z czasem napewno bedzie ok
Jezeli chodzi o termin spotkania to moze byc Cytadela jak ładnie bedzie nie ma problemu.............
a wlasnie liste trzeba zrobic kto bedzie i ewentualnie tel. sie wymienic zeby nie było tak jak ostatnio;-);-)
Paula+ wiki
Jarzebinka- tak to jest pierwsze dni sa zawsze trudne i pelne stresów jak i dal dzieci tak i rodzicow ale z czasem napewno bedzie ok
Jezeli chodzi o termin spotkania to moze byc Cytadela jak ładnie bedzie nie ma problemu.............
a wlasnie liste trzeba zrobic kto bedzie i ewentualnie tel. sie wymienic zeby nie było tak jak ostatnio;-);-)
Paula+ wiki
wiatm- popołudniowo- deszczowo
kurcze pada jak nie wiem z domu wyjsc nie mozna szlag mnie trafia bo pranie zrobiłam i teraz cały tydzien bedzie sie kisiłojak ja to uwielbiam nie ma co.........................
nogi mnie tak bola ze nie macie pojecia,mam takie wrazenie jak by mi odmarzłyciezkie i bezwładne
moje dziecko urzeduje wlasnie na swoim stoliczku heheh to jej sie podoba bo jej gra jak cokolwiek nadusi
a wy co nic nie piszecie cisza tu jak nie wiem
kurcze pada jak nie wiem z domu wyjsc nie mozna szlag mnie trafia bo pranie zrobiłam i teraz cały tydzien bedzie sie kisiłojak ja to uwielbiam nie ma co.........................
nogi mnie tak bola ze nie macie pojecia,mam takie wrazenie jak by mi odmarzłyciezkie i bezwładne
moje dziecko urzeduje wlasnie na swoim stoliczku heheh to jej sie podoba bo jej gra jak cokolwiek nadusi
a wy co nic nie piszecie cisza tu jak nie wiem
I jak tam było w zoo?poradziliście sobie z dojazdem?
kubala
mama z sierpnia ' 07
Czesc dziewczyny, witam po krotkiej nieobecnosci!
my juz po wakacjach... Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej stwierdzam
Nie mam czasu niestety nadrabic zległosci... sterta prania i w ogole jakos kiepsko sie czuje... Takze pewnie dzisiaj troche sobie pospie razem z małym
pinka - jeszcze raz najlepsze zyczonka dla malutkiej DUZO USMIECHU I SŁONKA A DLA RODZICOW SPOKOJU I ZADOWOLENIA Z CORCI
A mleczko doszło?
jarzebinka - i jak dzis w przedszkolu? Trzymam kciuki, zeby bylo o.k. Mnie to czeka za miesiac... powrot do pracy... Chyba bede ryczec jak bobr :-(
Mnie tez mozecie dopisac na liste MARTA + KUBALA
I mi jak na razie nie przychodzi zaden pomysł do głowy gdzie mozemy sie spotkac jakby nie było pogody
Lece na jakies sniadanko, Kuba jeszcze spi, wiec musze skorzystac z chwili luzu ;-)
my juz po wakacjach... Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej stwierdzam
Nie mam czasu niestety nadrabic zległosci... sterta prania i w ogole jakos kiepsko sie czuje... Takze pewnie dzisiaj troche sobie pospie razem z małym
pinka - jeszcze raz najlepsze zyczonka dla malutkiej DUZO USMIECHU I SŁONKA A DLA RODZICOW SPOKOJU I ZADOWOLENIA Z CORCI
A mleczko doszło?
jarzebinka - i jak dzis w przedszkolu? Trzymam kciuki, zeby bylo o.k. Mnie to czeka za miesiac... powrot do pracy... Chyba bede ryczec jak bobr :-(
Mnie tez mozecie dopisac na liste MARTA + KUBALA
I mi jak na razie nie przychodzi zaden pomysł do głowy gdzie mozemy sie spotkac jakby nie było pogody
Lece na jakies sniadanko, Kuba jeszcze spi, wiec musze skorzystac z chwili luzu ;-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam ...
a dzisiaj obyło się bez płaczu, było lekkie zachwianie, ale poszedł spokojnie i juz za chwilkę był zajęty zabawą, więc wszystko na dobrej drodze .....
Lista:
1) Pinka + Wiktoria
2) Marta + Kuba
3) Gosia + Emilka
4) Kasia + Kacper
5) ........
i czekamy na dalsze zgłoszenia .....
a dzisiaj obyło się bez płaczu, było lekkie zachwianie, ale poszedł spokojnie i juz za chwilkę był zajęty zabawą, więc wszystko na dobrej drodze .....
Lista:
1) Pinka + Wiktoria
2) Marta + Kuba
3) Gosia + Emilka
4) Kasia + Kacper
5) ........
witam
ja wlasnie jem sniadanko;-);-);-) mała tez bo potem do miasteczka musimy mykac po pampery i warzywa.
u nas słonce z deszczem na przemian
kurcze na tym roczku tak mnie komary pogryzły ze az do teraz sie drapie bo mnie swedzi
Kubala -witaj mleko doszło wiec jak juz jestes to zaraz ci dzis kase wysle
czyli jak narazie na spotkanie ida nastepujące osoby
Pinka+Wiki
Gosia+Emilka
Kasia+Kacperek
Marta+kuba
kto jeszcze sie dopisuje????????????????????????
ja wlasnie jem sniadanko;-);-);-) mała tez bo potem do miasteczka musimy mykac po pampery i warzywa.
u nas słonce z deszczem na przemian
kurcze na tym roczku tak mnie komary pogryzły ze az do teraz sie drapie bo mnie swedzi
Kubala -witaj mleko doszło wiec jak juz jestes to zaraz ci dzis kase wysle
czyli jak narazie na spotkanie ida nastepujące osoby
Pinka+Wiki
Gosia+Emilka
Kasia+Kacperek
Marta+kuba
kto jeszcze sie dopisuje????????????????????????
Ostatnia edycja:
reklama
witam ...
Lista:
1) Pinka + Wiktoria
2) Marta + Kuba
3) Gosia + Emilka
4) Kasia + Kacper
5) ........
hahha minełysmy sie postami