reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

pierwsze co zrobilam to szukalam na google i nietsety telefony sa nieaktualne!!! ale na szczescie znalazlam nianie przez ogloszenia na slupach :):-) yeah

reklama
hejo

laseczki jeszcze raz dziekuje za życzonka imprezka udana w 10000000/%- jak mi sie dzis uda to dam focie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale było super tyle wrażen mala az z tego wszystkiego cała noc sie kreciła teraz spi spokojnie.cos tam sie jej chyba sniło:confused:
za 3 tygodnie kolejna :szok::szok::szok::szok::szok:a ja juz teraz nie mam siły hehe
ok mykam do pracki

Dla Wiktorii moc gorących życzeń, wszystkiego co najlepsze, samych radosnych dni, pełnych słoneczka i uśmiechów ,
a dla rodziców wielkiej pociechy z córci .....

witam z rana już w wrześniowy poniedziałek ....... :tak::-D:tak:

i mam prośbę pomyślcie, gdzie ewentualnie mogłybyśmy sie spotkać, jakby pogoda nie dopisała na plenery na Cytadeli, bo termin wstępnie mamy ustalony 16-18 wrzesień ....... :tak::-D:tak:

a moje małe dzisiaj zadebiutowało w przedszkolu, i jak na dziecko żlobkowe, jednak nie obyło sie bez łez, na dzień dobry był uśmiechniety i zadowolony, podobało mu sie bo wszystko inne i nowe, przy przedbieraniu popłakał sie i nie chciał mnie puścić, dopiero jak wszedł na salę i wybierał sobie autko do zabawy byłoOK, więc jak już wychodziliśmy bawił się na całego i było w porządku ..... zobaczymy jak będzie jutro rano ....... :tak:

pozdrawiam ...... :rofl2:

hejo

Jarzebinka- tak to jest pierwsze dni sa zawsze trudne i pelne stresów jak i dal dzieci tak i rodzicow ale z czasem napewno bedzie ok

Jezeli chodzi o termin spotkania to moze byc Cytadela jak ładnie bedzie nie ma problemu.............

a wlasnie liste trzeba zrobic kto bedzie:tak::tak::tak: i ewentualnie tel. sie wymienic zeby nie było tak jak ostatnio;-);-)

Paula+ wiki

wiatm- popołudniowo- deszczowo:baffled::baffled::baffled::baffled:

kurcze pada jak nie wiem z domu wyjsc nie mozna:no::no::no::no: szlag mnie trafia bo pranie zrobiłam i teraz cały tydzien bedzie sie kisiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak ja to uwielbiam nie ma co.........................

nogi mnie tak bola ze nie macie pojecia,mam takie wrazenie jak by mi odmarzły:wściekła/y::wściekła/y:ciezkie i bezwładne

moje dziecko urzeduje wlasnie na swoim stoliczku heheh to jej sie podoba bo jej gra jak cokolwiek nadusi:tak::tak::tak::tak::tak:

a wy co nic nie piszecie cisza tu jak nie wiem

Czesc dziewczyny, witam po krotkiej nieobecnosci!

my juz po wakacjach... Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej stwierdzam :tak:

Nie mam czasu niestety nadrabic zległosci... sterta prania i w ogole jakos kiepsko sie czuje... Takze pewnie dzisiaj troche sobie pospie razem z małym :tak:

pinka - jeszcze raz najlepsze zyczonka dla malutkiej :tak: DUZO USMIECHU I SŁONKA A DLA RODZICOW SPOKOJU I ZADOWOLENIA Z CORCI

A mleczko doszło?

jarzebinka - i jak dzis w przedszkolu? Trzymam kciuki, zeby bylo o.k. :tak: Mnie to czeka za miesiac... powrot do pracy... Chyba bede ryczec jak bobr :-(

Mnie tez mozecie dopisac na liste :tak: MARTA + KUBALA
I mi jak na razie nie przychodzi zaden pomysł do głowy gdzie mozemy sie spotkac jakby nie było pogody :no:

Lece na jakies sniadanko, Kuba jeszcze spi, wiec musze skorzystac z chwili luzu ;-)

witam ... :tak::-D:tak:

a dzisiaj obyło się bez płaczu, było lekkie zachwianie, ale poszedł spokojnie i juz za chwilkę był zajęty zabawą, więc wszystko na dobrej drodze ..... :tak:

Lista:

1) Pinka + Wiktoria
2) Marta + Kuba
3) Gosia + Emilka
4) Kasia + Kacper
5) ........

i czekamy na dalsze zgłoszenia .....

witam

ja wlasnie jem sniadanko;-);-);-) mała tez bo potem do miasteczka musimy mykac po pampery i warzywa.
u nas słonce z deszczem na przemian:crazy::crazy::crazy::crazy:

kurcze na tym roczku tak mnie komary pogryzły ze az do teraz sie drapie bo mnie swedzi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kubala -witaj :tak::tak::tak: mleko doszło wiec jak juz jestes to zaraz ci dzis kase wysle:-D:szok::szok::szok:

czyli jak narazie na spotkanie ida nastepujące osoby

Pinka+Wiki
Gosia+Emilka
Kasia+Kacperek
Marta+kuba

kto jeszcze sie dopisuje????????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
witam ... :tak::-D:tak:

a dzisiaj obyło się bez płaczu, było lekkie zachwianie, ale poszedł spokojnie i juz za chwilkę był zajęty zabawą, więc wszystko na dobrej drodze ..... :tak:

Lista:

1) Pinka + Wiktoria
2) Marta + Kuba
3) Gosia + Emilka
4) Kasia + Kacper
5) ........

i czekamy na dalsze zgłoszenia .....

hahha minełysmy sie postami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry