reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

chyba przy rondzie Nowaka-Jeziorańskiego jest jakaś agencja - Dobra Opieka czy coś podobnego, ale na 100% to nie jestem pewna ......

reklama
cześć kobietki :-)
12.08.08 urodziłam Konradka, waga 3570 i 55cm, urodziłam siłami natury (jak to ładnie brzmi ;-)), poród miałam szybki, 3,5godz, jesteśmy już w domku, mały jest troche marudny, ale jest ok :tak::tak: buziaczki

wielkie gratulacje ..... :tak::-D:tak:

a ja wróciłam do codzienności, czyli praca, dom, dziecko, no może dziecko jeszcze nie, bo na wakacjach u drugich dziadków do piatku, no ale prawie ...... :tak: a potem do przedszkola ......

a apropo fasolki, to działamy, działamy, efekt w połowie września .... :-D

a co do spotkania, to w terminie 14-26. 09 pewnikiem pomijająć weekend 19-21, a reszta do ustalenia i jak pogoda dopisze to chyba zostanie Cytadela, gorzej jak nie, to wtedy coś pod dachem, ale na propozycje to czekam, bo mi brak orientacji w tej kwestii .... ;-)

pozdrawiam

miłego :rofl2:

jezeli o mnie chodzi to jak narazie moge we wszystkie dni oprócz 13 14 15 20 wrzesnia:tak::tak::tak::tak::tak: moze cos mi jeszcze wypasc w miedzy czasie bo nie wiem jak z badaniami małej bedzie ale jak narazie to tak wygląda;-)

z dworca głównego dojedziesz na pewno tramwajem nr.6.tego jestem pewna,bo jeżdże tamtędy do szkoły:).jedzie się dośc długo tak około45min.możesz wysiąść tak,jak już Tobie radzono koło kolejki Maltanki(i to bym radziła,bo nie trzeba dużo chodzić);albo kilka przystanków dalek(po prawej stronie ulicy będzie taki dość duży szyld "ZOO" i jakieś żyrafy,nosorożce i inne zwierzątka),ale z tego przystanku do zoo jest jeszcze spory kawałek do przejścia pieszo(bez wózeczka się nie obędzie).:-) życzę miłej wycieczki:). pozdrówcie ode mnie tygrysy:-).
Ps.przepraszam za błędy ortograficzne,ale mam dysleksję i troszke nad tym nie panuję:-(

witam z rana ..... :tak::-D:tak:

wczoraj pojechaliśmy z M do kina do PLAZY, zostawiliśmy autko na którymś poziomie na tym pietrowym parkingu, i niby pamietaliśmy gdzie i jak, a po seansie nieźle się nabiegaliśmy aby go znaleźć, poprostu rewelacja .......:szok:

a co do spotkania, to pomalutku klaruje się termin i chyba optymalnie to będzie 16-18, czekamy na reszte dziewcząt i porę dnia, mi najbardziej pasuje popołudnie, ale jakby co to wezmę urlop ..... :tak::-D:tak:

czesc laseczki

Jarzebinka -my tez tak nie raz mielismy z samochodem co jakis wiekszy parking to auta nie moglismy znalesc ha ha ha:-D:-D:-D a ja sie zawsze sciekałam na mojego i mówiłam ze ty nigdy nie pamietasz gdzie parkujesz na żółtym czy czerwonym hihi:tak::tak::tak:
Gosia- no to zes miała sen heheh ciekawe co to znaczy a swoja droga to ty strasznie intensywnie o mnie myslisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez mam dzis lenia jak wczoraj stwierdzilam zw dopiero w piatek generalnie sprzatam przed imprezka bo wczesniej nie ma sesu:no::no::no::no:

a gdzie sie ukrywa reszta poznanianek???????

reklama
Do góry