reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

chyba przy rondzie Nowaka-Jeziorańskiego jest jakaś agencja - Dobra Opieka czy coś podobnego, ale na 100% to nie jestem pewna ......

reklama
cześć kobietki :-)
12.08.08 urodziłam Konradka, waga 3570 i 55cm, urodziłam siłami natury (jak to ładnie brzmi ;-)), poród miałam szybki, 3,5godz, jesteśmy już w domku, mały jest troche marudny, ale jest ok :tak::tak: buziaczki

wielkie gratulacje ..... :tak::-D:tak:

a ja wróciłam do codzienności, czyli praca, dom, dziecko, no może dziecko jeszcze nie, bo na wakacjach u drugich dziadków do piatku, no ale prawie ...... :tak: a potem do przedszkola ......

a apropo fasolki, to działamy, działamy, efekt w połowie września .... :-D

a co do spotkania, to w terminie 14-26. 09 pewnikiem pomijająć weekend 19-21, a reszta do ustalenia i jak pogoda dopisze to chyba zostanie Cytadela, gorzej jak nie, to wtedy coś pod dachem, ale na propozycje to czekam, bo mi brak orientacji w tej kwestii .... ;-)

pozdrawiam

miłego :rofl2:

jezeli o mnie chodzi to jak narazie moge we wszystkie dni oprócz 13 14 15 20 wrzesnia:tak::tak::tak::tak::tak: moze cos mi jeszcze wypasc w miedzy czasie bo nie wiem jak z badaniami małej bedzie ale jak narazie to tak wygląda;-)

z dworca głównego dojedziesz na pewno tramwajem nr.6.tego jestem pewna,bo jeżdże tamtędy do szkoły:).jedzie się dośc długo tak około45min.możesz wysiąść tak,jak już Tobie radzono koło kolejki Maltanki(i to bym radziła,bo nie trzeba dużo chodzić);albo kilka przystanków dalek(po prawej stronie ulicy będzie taki dość duży szyld "ZOO" i jakieś żyrafy,nosorożce i inne zwierzątka),ale z tego przystanku do zoo jest jeszcze spory kawałek do przejścia pieszo(bez wózeczka się nie obędzie).:-) życzę miłej wycieczki:). pozdrówcie ode mnie tygrysy:-).
Ps.przepraszam za błędy ortograficzne,ale mam dysleksję i troszke nad tym nie panuję:-(

witam z rana ..... :tak::-D:tak:

wczoraj pojechaliśmy z M do kina do PLAZY, zostawiliśmy autko na którymś poziomie na tym pietrowym parkingu, i niby pamietaliśmy gdzie i jak, a po seansie nieźle się nabiegaliśmy aby go znaleźć, poprostu rewelacja .......:szok:

a co do spotkania, to pomalutku klaruje się termin i chyba optymalnie to będzie 16-18, czekamy na reszte dziewcząt i porę dnia, mi najbardziej pasuje popołudnie, ale jakby co to wezmę urlop ..... :tak::-D:tak:

czesc laseczki

Jarzebinka -my tez tak nie raz mielismy z samochodem co jakis wiekszy parking to auta nie moglismy znalesc ha ha ha:-D:-D:-D a ja sie zawsze sciekałam na mojego i mówiłam ze ty nigdy nie pamietasz gdzie parkujesz na żółtym czy czerwonym hihi:tak::tak::tak:
Gosia- no to zes miała sen heheh ciekawe co to znaczy a swoja droga to ty strasznie intensywnie o mnie myslisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez mam dzis lenia jak wczoraj stwierdzilam zw dopiero w piatek generalnie sprzatam przed imprezka bo wczesniej nie ma sesu:no::no::no::no:

a gdzie sie ukrywa reszta poznanianek???????

reklama
Do góry