PINKA w niedziele jeszcze ide do pracy, ale w niedziele jest spokój
Zepsuł mi się gg i nie moge go uruchomic i nie mam zielonego pojęcia co się stało
Juli u mnie dosłownie to samo GG nie działa moze cos w sieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PINKA w niedziele jeszcze ide do pracy, ale w niedziele jest spokój
Zepsuł mi się gg i nie moge go uruchomic i nie mam zielonego pojęcia co się stało
chyba, raczej , napewnoalez mnie zdenerwowali noPINKA, słowniczek to może faktycznie coś w sieci jak Wam też nie działa
Ja wczoraj się narobiłam w domu jak głupia wysprzątałam pokoje ..... wszystkie lumpy przebrane co do jednego ułozone i te małe Emili.... wydania mam uszykowane 2 wielkie wory a dopiero co przebierałam jej a już sie tyle uzbierało swoje ciuchy przebrałam i butów to z 10 par wywaliłam a dziś mam lenia w tą pogodę na spacerze byłam chwilkę a tak to się lenie na wyrku i oglądam tv jak nigdy
worki po Emilce jak napisałam uszykowałam do wydania ale moge dać dla Zosi
a ile ma Zosieńka teraz bo mam jeszcze troszkę mniejszych ubranek miały być dla kuzynki ale już jest tak obdarowana że nie chce no i gdzieś miałam stojak chicco ten zwykły może komuś się przyda ........reszta już wrzucona do pojemnika z odzieżą