reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
pogoda faktycznie ekstra była:)za to laskom podobało się jak cholera,bo poszłyśmy po kartofle,a lało jak z cebra, więc wszystkie kałuże były ICH ludy jak na debilkę na mnie patrzyli...bo of course zero parasola i innych takich,a laski były mokruteńkie:))))))))))))a jakie urajcone z bananami wracały:))))))))tylko kiedy te buty im wyschną:crazy::crazy::crazy::confused::dry::sorry2::-D

czesc laseczki ja tylko wpadam na chwilke bo zaraz uciekam do pracki moze dzis jak znajde chwilke pomiedzy górrrrrrrrrrrrrrrą prasowania a sprzatniem to wpadne a jak nie to wszystkim miłego i spokojnego weekendu zycze:tak::tak::tak:

ale tu cicho nikt nie zaglonda:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja z pracki wocilam posprzatałm teraz obiad gotuje a potem mega prasowanko:tak::tak::tak: pada jak nie wiem co z reszta u nas to nic nowego:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

pozdrawiam

Ja wczoraj się narobiłam w domu jak głupia wysprzątałam pokoje ..... wszystkie lumpy przebrane co do jednego ułozone i te małe Emili.... wydania mam uszykowane 2 wielkie wory a dopiero co przebierałam jej a już sie tyle uzbierało :szok: swoje ciuchy przebrałam i butów to z 10 par wywaliłam :-D a dziś mam lenia w tą pogodę na spacerze byłam chwilkę a tak to się lenie na wyrku i oglądam tv jak nigdy :szok:

Gosia a dalo by sie jeszcze cos z tego co wywalilas uratowac????????
mysle o Zosi w tej chwili i jej mamaie Justynce bo one pilnie potrzebuja ubranek;-)

reklama
worki po Emilce jak napisałam uszykowałam do wydania ale moge dać dla Zosi :tak:

a ile ma Zosieńka teraz :confused:bo mam jeszcze troszkę mniejszych ubranek miały być dla kuzynki ale już jest tak obdarowana że nie chce :no:no i gdzieś miałam stojak chicco ten zwykły może komuś się przyda :confused:........reszta już wrzucona do pojemnika z odzieżą :sorry2:

kurcz eto to co masz jak mozesz to zostaw wszystko sie przyda naprawde Zosia ma teraz 10 miesiecy bede ci bardzo wdzieczna Justynka i Zoska napewno tez:tak::tak::tak::-:)-(
ja jak bede w polsce to pojade do niej bo Kubala tez cos obiecala wiec spora paka znow bedzie:tak::tak::tak::tak: jak bys ten stojak znalazła to bedzie super:-D:-D:-D

Do góry