reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
mam nadzieje ze taka-mama mnie nie zabije ale buszowalam na sierpniówkach i wynazlazlam takie info:-D:-D:-D:-D:-D

Wiadomość od TakaMama:

"Wczoraj o godz 14.30 urodził się Konrad, ma 3570, poród przebiegł szybko, czujemy się dobrze, pozdrawiamy wszystkie kobietki, buziaki
Monika"

Gratulacje :tak:

Gratulacje i czekamy na focie!!!!!!!!!!!

to opowiadaj co tam u ciebie??????????????;-)

Przeszłam horror bo lekarz podejrzewał że serduszko mojej fasolci nie bije, ale w sobote sie okazało na USG że wszystko wporzątku, ale zamiast tabletek dostaje zastrzyki na podtrzymanie, jutro jade do lekarza i też jutro ide ostatni dzień do pracy a potem tylko bede pracowała w niedziele po 5 godzin:):-) Cierpie na bezsennoś bo wogóle nie moge spa i okropnie boli podbrzusze wieczorami:-(

Przeszłam horror bo lekarz podejrzewał że serduszko mojej fasolci nie bije, ale w sobote sie okazało na USG że wszystko wporzątku, ale zamiast tabletek dostaje zastrzyki na podtrzymanie, jutro jade do lekarza i też jutro ide ostatni dzień do pracy a potem tylko bede pracowała w niedziele po 5 godzin:):-) Cierpie na bezsennoś bo wogóle nie moge spa i okropnie boli podbrzusze wieczorami:-(

no to ladnie cie nastraszyl zeczywiscie:crazy::crazy::crazy: a te zastrzyki to długo bedziesz brala?fakt nie ma co ryzykowac z praca dzidzia ważniejsza:tak::tak::tak::tak:

hallo hallo

u nas dzis cudownie, moje dziecko mega kochane :-) Chyba chciało mi nocke zrewanzowac :tak: (wczoraj dokładnie o 23 obudzil sie i nie chcial za chiny spac, ani w lozeczku ani w naszym lozku, na rekach marudzil... :baffled: i zasnął dopiero o 0.30) Teraz juz spi i mam nadzieje, ze nie bedzie powtorki z rozrywki ;-)

pinka - ja boli krzyzowych nie mialam, bo generalnie moj porod to pestka, ale za to teraz moje plecy wołają o pomoc :szok:

No,ale lepiej nie narzekac, zawsze moze byc gorzej. Na wakacjach nad morzem poznałam pare z 5 letnią coreczką (niepełnosprawną), ktora w 4 mc. zycia dostała udaru mozgu... Masakra, mowie wam. Niedawno wyrwali małej wszytskie zeby, bo z powodu ciaglego zarzywania lekow wszystkie jej sie pokruszyły. Mała nie chodzi, nie mowi, i chyba nie rozumie za duzo. A oni mimo wszystko mają usmiech na twarzy, Mama Marysi mowiła, ze bywają kryzysy, ale teraz zyją tylko dla niej i to jej sie poswiecili. To była dla mnie lekcja... Az mi wstyd narzekac.

slowiczek - mi pozostaje tylko drzemka, bo kawki nie znosze:no: Kuba spi mi jeszcze 2 razy dziennie wiec czasami skorzystam i ja ;-)

gosia - bylas u lekarza? Bo u mnie w przychodni jest jakas nowa baba w recepcji (ale chyba tylko na czas urlopow) i nie za bardzo sie orientuje co i jak... ale jak bardzo chcesz to jutro moge isc tam osobiscie... na pewno wyciągnę od nich ten nr :tak:

julia - no to ładnie, a raczej nieładnie :no: Ale wolisz zastrzyki od tabletek? To ty twarda baba jestes!
A masz jakies fotki swoich pociech? Pochwal sie :tak:

taka mama - gratuluje !!!! Trzymaj sie i odezwij niedlugo! :tak::tak::tak:

ANKA byłam ostatnio na promienistej usuwać nadżerkę i wszyscy bardzo chwalili lekarzy (ceny nie bardzo:)ale w końcu takie usg to jednorazowa impreza,a spece podobno v gut:) i zazdroszczę też bym se zrobiła 3 córeczkę:)ale to musiałoby być niepokalane poczęcie:)
KUBALA na Lwa jest DAMED jest jeszcze coś????bo jak do DAMEDU to nr do rejestracji jest taki: 61 877 9345, a jak nie o Damed to sorka:))))))))))))))))))))
GOSIA a próbowałas jej oczka przemywać naparem z ziela świetlika?moim laskom zawsze pomagało:)

czesc czołem

u nas nadal o.k. odpukac :tak: Nocka spokojna, teraz znowu Kuba spi, generalnie luz...

biedronka - dokładnie o to mi chodziło :tak: Dzięki!

gosia - no to fajnie, ze juz lepiej :tak:

reszta poznanianek - pobudka :tak::tak::tak:

reklama
Hejo:-D:-D:-D:-D

kurcze lae mam ciemno w domu:szok::szok::szok::szok::szok: tak pada ze nie wiem i znów cały dzien w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie mam depresje przez te pogode mówie wam nic nie robie w chacie syf balagan a ja tylko przed kompem i z mała sie bawie nic wiecej:no::no::no::no::no:

ale dzis musz esie wziąsc bo jutro piatek wiec na zakupach bedziemy to nic nie zrobie a weekend do pracy,wiec nie bedzie mi sie chciało

Wiecie co za rok najdalej za półtora wracam z mała do polski:tak::tak::tak::tak::tak::tak: huraaaaaaaaaaaa otwieram swoj mały biznesik a moje kochanie zobaczymy albo zostanie z nami albo wróci jeszcze dorobic na zaliczke bo mieszkanie chcemy kupic,nie macie pojecia jak sie ciesze rok tak szybko zleci jak nie wiem:-D:-D:-D:-D:-D bo juz mam dos tej pogody tu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kubala- twoja mały budzi sie jeszcze w nocy na jedzenie???????? ile ma drzemek w ciagu dnia 1 czy 2???????
Gosia- kurcze jesli chodzi o oczka malej to musisz to sprawdzic koniecznie bo zapalenie spojówek tez mze byc odczynem alegicznym u mnie tak było i okazało sie ze mam alergie na nabiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ide po kawusie:-D

Do góry