reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

na stojak to chyba już za mała bo mam tez zwykły co dziecko może pod nim leżeć ale może chociaż sprzeda za pare groszy cos dołoży i na 1mleczko będzie chociaż mieć;-) zawsze to coś:tak:

a ubranka przebiorę i wybiorę te na 10M i większe i dam dla Zosi a resztę tą małą rozmiarówkę dam do siostry bo ona sobie chomikuje ;-)

i masz załatwione dla Zosieńki tylko gdzie ja to schowam :szok::-D

dziekuje ci kochana jestes :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oby takich dobrych duszyczek wiecej było:tak::tak::tak::tak::tak:

gdzies to napewno upchniesz;-):-)

reklama
czesc dziewczyny!

ja chyba przespałam dwa ostatnie dni... normalnie jak w jakims amku :no: Okropna pogoda :angry:

Ale nie ma co narzekac, bo pinka ma tak prawie cay czas :-( No nie?

Ja tez w tym tyg. bede robic segregacje w rzeczach Kbali... a młoda jaki nosi teraz rozmiar, pinka wiesz? A rzeczy po mnie tez sie przydadza czy raczej nie?

U mnie cos sie znajdzie i z ubranek i zabawek... Ale pewnie nie za wiele, bo przeciez nie mm za duzo ubranek ktore pasuja i dla dziewczynki ;-) Ale zawsze cos sie znajdzie dla małej zosi :tak:

Miłej niedzieli!

czesc dziewczyny!

ja chyba przespałam dwa ostatnie dni... normalnie jak w jakims amku :no: Okropna pogoda :angry:

Ale nie ma co narzekac, bo pinka ma tak prawie cay czas :-( No nie?

Ja tez w tym tyg. bede robic segregacje w rzeczach Kbali... a młoda jaki nosi teraz rozmiar, pinka wiesz? A rzeczy po mnie tez sie przydadza czy raczej nie?

U mnie cos sie znajdzie i z ubranek i zabawek... Ale pewnie nie za wiele, bo przeciez nie mm za duzo ubranek ktore pasuja i dla dziewczynki ;-) Ale zawsze cos sie znajdzie dla małej zosi :tak:

Miłej niedzieli!

kubala -po tobie tez sie cos przyda jak najbardziej Justynka sie ucieszy a mała rozmiarówka około 80cm7dzieki za pomoc jestescie naprawde kochane

witajcie dziewczyny...
ja ostatnio rzadziej zaglądam bo mam kiepski okres:-( za dwa dni mój termin porodu, powinnam juz czekac na moje maleństwo...a moje maleństwo lezy w zimnej ziemi...
jest mi okropnie źle...
uciekam, wróce jak juz bedzie fasolka w brzuszku... trzymajcie kciuki choc jeszcze nie w tym cyklu:-(

Gosia ja już składniki na rogaliki mam kupione.:-) Jutro walka w kuchni i z potworami, bo oczywiście będą "pomagać".

Jutro na dwa dni mężuś wyjeżdża do Holandii. Już mi smutno...

Syla, trzymaj się kochana...i życzę szybkiego zafasolkowania. Trzymam kciuki.

witam, witam i o zdrowko pytam...:tak:

syla - trzymam kciuki tak mocno jak tylko sie da!!! Tym razem na pewno sie uda. Musisz byc tlko dobrej mysli...

gosia - skladam poklony ;-) stronka ekstra :tak: kiedy ty dziewczyno znajdujesz na to czas :szok: Ja pewnie przed wyjazdem nic nie zrobie, ale jak wroce to kto wie :-) Czekam na wiecej przepisow... moze jakas obra zupka :tak:

pinka - oj to Zosia duza jak na swoj wiek :tak: , bo moj Kuba teraz dopiero zaczyna nos 80 -tke. Ale spoko moze cos sie znajdzie :tak: A po mnie na pewno. A jak Justynie sie nie przyda to wyda dalej :tak:
Powiedz mi jak Ty wytrzymujesz to bieganie za małą? JA tak chciałam, żeby Kubek zaczął chodzic a jakw koncu to robi to nie daje rady... tak zsuwa, ze szok ;-) Najgorsze, ze jeszcze gleby zalicza i ciagle musze za nim chodzic...

Milego dzionka i do uslyszonka!

hej
U mnie dzis była kolezanka ze swoja corka to jest rówiesniczka wiki tylko 6 dni starsza nabawiły sie dziewczyny a mi taki sajgon został ze teraz posprztałam a mala juz z tego zmeczenia padła jak mucha i spi uffffffffffffff dwojka takich i mnie nie ma :no::no::no::no:

a jeszcze dzis tak mnie jajnik boli ze chyba nie wyrobie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet tabletka nie pomaga:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

SYLA- tak mi przykro az mnie ciarki przeszły jak przeczytałam twojego posta wiem co czujesz ,ale nie wiem jak cie pocieszyc:no::no::no: chyba tylko tak ze twoja niunia patrzy na ciebie z góry i czuwa nad toba kazdego dnia trzymaj sie kochana:tak:
Gosia- stronka superasna dodalam sobie ja do zakladek:-D:-D:-D:-D:-D
Kubala- wysłałas mi paczkę???????????? oj bola mnie plecki bolą i nie tylko plecki sił tez juz nie mam bo to moje dziecko wszedzie wlazi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: co do rozmiarów Zoski to teraz jeszcze pewnie 80 nie ma ale juz takie ciuszki Justynka zbiera bo mała rosnie jak na drożdzach

a tu co taka cisza????????????

reklama
Gosiu pisałam troche, ale jakoś nie moge się u Was zaklimatyzowac więc przestałam pisac, odruchowo jak odpisywałam na różnych forach to odpisałam tutaj. Jestem z Poznania, a zdjęcia miałam wstawione ale ktos, nie pamiętam kto mnie poinformował że lepiej nie wstawiac na tym wątku więc kasowałam. No i miałyscie miec wątek zamknięty więc się nie rozpisuje.
pozdrawiam

Do góry