reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

na stojak to chyba już za mała bo mam tez zwykły co dziecko może pod nim leżeć ale może chociaż sprzeda za pare groszy cos dołoży i na 1mleczko będzie chociaż mieć;-) zawsze to coś:tak:

a ubranka przebiorę i wybiorę te na 10M i większe i dam dla Zosi a resztę tą małą rozmiarówkę dam do siostry bo ona sobie chomikuje ;-)

i masz załatwione dla Zosieńki tylko gdzie ja to schowam :szok::-D

dziekuje ci kochana jestes :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oby takich dobrych duszyczek wiecej było:tak::tak::tak::tak::tak:

gdzies to napewno upchniesz;-):-)

reklama
czesc dziewczyny!

ja chyba przespałam dwa ostatnie dni... normalnie jak w jakims amku :no: Okropna pogoda :angry:

Ale nie ma co narzekac, bo pinka ma tak prawie cay czas :-( No nie?

Ja tez w tym tyg. bede robic segregacje w rzeczach Kbali... a młoda jaki nosi teraz rozmiar, pinka wiesz? A rzeczy po mnie tez sie przydadza czy raczej nie?

U mnie cos sie znajdzie i z ubranek i zabawek... Ale pewnie nie za wiele, bo przeciez nie mm za duzo ubranek ktore pasuja i dla dziewczynki ;-) Ale zawsze cos sie znajdzie dla małej zosi :tak:

Miłej niedzieli!

czesc dziewczyny!

ja chyba przespałam dwa ostatnie dni... normalnie jak w jakims amku :no: Okropna pogoda :angry:

Ale nie ma co narzekac, bo pinka ma tak prawie cay czas :-( No nie?

Ja tez w tym tyg. bede robic segregacje w rzeczach Kbali... a młoda jaki nosi teraz rozmiar, pinka wiesz? A rzeczy po mnie tez sie przydadza czy raczej nie?

U mnie cos sie znajdzie i z ubranek i zabawek... Ale pewnie nie za wiele, bo przeciez nie mm za duzo ubranek ktore pasuja i dla dziewczynki ;-) Ale zawsze cos sie znajdzie dla małej zosi :tak:

Miłej niedzieli!

kubala -po tobie tez sie cos przyda jak najbardziej Justynka sie ucieszy a mała rozmiarówka około 80cm7dzieki za pomoc jestescie naprawde kochane

witajcie dziewczyny...
ja ostatnio rzadziej zaglądam bo mam kiepski okres:-( za dwa dni mój termin porodu, powinnam juz czekac na moje maleństwo...a moje maleństwo lezy w zimnej ziemi...
jest mi okropnie źle...
uciekam, wróce jak juz bedzie fasolka w brzuszku... trzymajcie kciuki choc jeszcze nie w tym cyklu:-(

Gosia ja już składniki na rogaliki mam kupione.:-) Jutro walka w kuchni i z potworami, bo oczywiście będą "pomagać".

Jutro na dwa dni mężuś wyjeżdża do Holandii. Już mi smutno...

Syla, trzymaj się kochana...i życzę szybkiego zafasolkowania. Trzymam kciuki.

witam, witam i o zdrowko pytam...:tak:

syla - trzymam kciuki tak mocno jak tylko sie da!!! Tym razem na pewno sie uda. Musisz byc tlko dobrej mysli...

gosia - skladam poklony ;-) stronka ekstra :tak: kiedy ty dziewczyno znajdujesz na to czas :szok: Ja pewnie przed wyjazdem nic nie zrobie, ale jak wroce to kto wie :-) Czekam na wiecej przepisow... moze jakas obra zupka :tak:

pinka - oj to Zosia duza jak na swoj wiek :tak: , bo moj Kuba teraz dopiero zaczyna nos 80 -tke. Ale spoko moze cos sie znajdzie :tak: A po mnie na pewno. A jak Justynie sie nie przyda to wyda dalej :tak:
Powiedz mi jak Ty wytrzymujesz to bieganie za małą? JA tak chciałam, żeby Kubek zaczął chodzic a jakw koncu to robi to nie daje rady... tak zsuwa, ze szok ;-) Najgorsze, ze jeszcze gleby zalicza i ciagle musze za nim chodzic...

Milego dzionka i do uslyszonka!

hej
U mnie dzis była kolezanka ze swoja corka to jest rówiesniczka wiki tylko 6 dni starsza nabawiły sie dziewczyny a mi taki sajgon został ze teraz posprztałam a mala juz z tego zmeczenia padła jak mucha i spi uffffffffffffff dwojka takich i mnie nie ma :no::no::no::no:

a jeszcze dzis tak mnie jajnik boli ze chyba nie wyrobie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet tabletka nie pomaga:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

SYLA- tak mi przykro az mnie ciarki przeszły jak przeczytałam twojego posta wiem co czujesz ,ale nie wiem jak cie pocieszyc:no::no::no: chyba tylko tak ze twoja niunia patrzy na ciebie z góry i czuwa nad toba kazdego dnia trzymaj sie kochana:tak:
Gosia- stronka superasna dodalam sobie ja do zakladek:-D:-D:-D:-D:-D
Kubala- wysłałas mi paczkę???????????? oj bola mnie plecki bolą i nie tylko plecki sił tez juz nie mam bo to moje dziecko wszedzie wlazi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: co do rozmiarów Zoski to teraz jeszcze pewnie 80 nie ma ale juz takie ciuszki Justynka zbiera bo mała rosnie jak na drożdzach

a tu co taka cisza????????????

reklama
Gosiu pisałam troche, ale jakoś nie moge się u Was zaklimatyzowac więc przestałam pisac, odruchowo jak odpisywałam na różnych forach to odpisałam tutaj. Jestem z Poznania, a zdjęcia miałam wstawione ale ktos, nie pamiętam kto mnie poinformował że lepiej nie wstawiac na tym wątku więc kasowałam. No i miałyscie miec wątek zamknięty więc się nie rozpisuje.
pozdrawiam

Do góry