reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pinka - byłam na poczcie,a le byla taka kolejka, z echyba bym godz. stała. Jutro pojde z rana, bo tesciowa do malego prychodzi i bede miala wiecej czasu.
Wysle Ci priorytetem :tak:
A co do plecow... to szkoda gadac :no:

julia - jestem za ... napisz cos, wstaw foty swoich pocuiech :tak: podziel sie z nami :tak: O nas mozesz poczytac w osobnym wątku, kazda z osobna sie przedstawiała :tak:

a my dzis w plazie bylismy, małemu pare rzeczy kupiłam :-) oczywiscie sobie nicc :no: bo nic mi nie pasowało :wściekła/y:

reklama
Jestem z Poznania, mam 28 lat i synka 2 lata i 5 miesięcy chorego na AZS, a teraz jestem w 10 tygodniu ciąży. Dostaje zastrzyki na podtrzymanie

słuchajcie u nas taka wichura ze nie wiem zaraz mi okna powypadają :szok::szok::szok::szok::szok::szok:cos trasznego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grad tak pada ze az siwo jest nic nie widac

co za pogoda:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

na poprawe nastroje jem serniczek na zimno który sama zrobiłam:tak::tak::tak:

Julia- czemu nie mozesz sie zaklimatyzowac?????????

Pinka nie wiem dlaczego, może z powodu braku czasu poprostu:) a u Nas dzisiaj pogoda ładniutka aż za bardzo bo mi duszno było:)

Pinka nie wiem dlaczego, może z powodu braku czasu poprostu:) a u Nas dzisiaj pogoda ładniutka aż za bardzo bo mi duszno było:)

no wiesz na brak czasu to chyba nie mozesz narzekac od pracy masz juz wolne chłopak odchowany,no chyba ze masz jeszcze jakies inne zajecia:tak::tak::tak::tak:

ja uważam ze zawsze na jednego posta czas sie znajdzie :tak::tak::tak::tak::tak:

Od pracy mam wolne od dzisiaj, ale powinnam więcej leżec przy ciąży zagrożonej więc też tak robie a przy komputerze musze siedziec i nie zawsze mam siłe. Codzienne porządne sprzątanie przez uczulenie synka, jutro albo pojutrze musze sie wzią za firany i okna bo nieprałam jakiś miesiąc i juz go wysypuje od kurzu.
A zreszta masz racje na jednego posta zawsze czas sie znajdzie:)

Od pracy mam wolne od dzisiaj, ale powinnam więcej leżec przy ciąży zagrożonej więc też tak robie a przy komputerze musze siedziec i nie zawsze mam siłe. Codzienne porządne sprzątanie przez uczulenie synka, jutro albo pojutrze musze sie wzią za firany i okna bo nieprałam jakiś miesiąc i juz go wysypuje od kurzu.
A zreszta masz racje na jednego posta zawsze czas sie znajdzie:)
no i tak ma byc widzisz dzis juz kilka napisałas:-D:-D:-D:-D

No tak napisałam bo mnie głowa boli i mam kiepski dzień, a mój m pojechał z moim bratem na budowe teraz i jestem sama z synkiem i jutro jedzie na cały dzień, a ma urlop, ale nie ma tego złego - przynajmniej bedzie dodatkowa kasa. może cos mi kupi na rocznice ślubu, hahahhahahahah

reklama
Do góry